Ce se mai aude de acest proiect stie cineva, ca eu unul am auzit ca-i abandonat deocamdata.
Logan Va Avea 133 CP De La Anul
Collapse
X
-
Originally posted by Seba View Postca alea e zuper doitse folxvagan, 13000 euro cu reducere la golf 1.4 80cp. hai sariti si cumparati-va, ca doar sunt masini nemtesti de ultima generatie
apropo, daca tot suntem off-topic, am vazut ieri noul megane...frate, la 11000 de oiro 1.6_16v 110CP, nu vad de ce si-ar mai lua lumea logan (ma rog, aia care isi permit sa-si ia acum un prestige de exemplu). megane3 nu e 2 clase peste, e vreo 3 facultati peste ligheanul nostru. 9300 prestige-ul full si 10300 megane-ul de baza cu dotari peste prestige-ul full. al dracu' daca nu as lua un megane3 in dauna unui logan de 133 de cai...
de-abia astept drive test-ul...
Comment
-
Originally posted by Valentin_N View PostVi se pare mult 133cp din 1.6, ce ziceti de masina asta?
Honda Civic Type-R (EK9):
Motor: 1.6, 16v VTEC
Putere: 185cp!!!
Aici chiar sunt trasi de par caii: cuplu mic, ture cat cuprinde. O masina pentru pasionatii de motoare de ture!
Revenind la Loganul nostru, nu e deloc tras de par 133cp din K4M de 1.6. E doar peste media pietei.
Hai, sa va aud in cor: "Logan o sa aiba un motor de ultima generatie peste media pietei!"
mai des intalnit e civic vti sau honda del sol 1.6 16v 160 cp ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
11000 fara tva, 13300 cu tva. prestige e 10050 cu tva daca nu ma insel si la optionale poti sa-i mai pui juma'te de megane si tot nu se apropie. ideea e ca meganul ala e de luat in dauna loganului de 133 de cai. parerea mea...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
nu ar fi rau sa scoata loganu 1.6 turbo de 133cp
gen cum a scos skoda modelul tour sport 1.8T 150cp...un motor de exceptie pe o suma modeste[15mii euro f tva cu toate optionalele]"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
@VanDiesel: Vor scoate Loganul cu K4M 133 CP, doar ca la anul. Lansarea nu va fi amanata, chiar in conditiile crizei. Probabil se va lansa inantea versiunii de teren.
Comment
Comment