Logan Va Avea 133 CP De La Anul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• andrei, cam pe cand? un pret?...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• marfa 133 cp pe logan , senzatie pe un aspirat...dar si 133 cp (pe care apoi sa ii intinzi) pe un turbo, ar fi marfa
      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• E ok un asemenea motor,dar din cate am inteles DACIA va mai veni si cu un diesel mai puternic,ceva in genul 1.5 DCI 115 cai putere.Sa ma contrazica cineva daca gresesc.

Comment

• 1.5 105 cp - motorul de pe megane 2 impreuna cu cutia de viteze manuala in 6 trepte . Va fi pus pe urmatorul 4x4 de la Dacia care va aparea la anu'

Sper sa nu gresesc
          Last edited by Loganu; 30 May 2009, 09:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• au trecut ~2 ani si tot n'a aparut loganul de 133 cai... si au lansat si duster intre timp probabil au fost/sunt doar zvonuri

Comment

• Si nici nu o sa apara prea curand .. am inteles ca in 2012 apare Logan 2 .. dar sunt sigur ca motorizarile nu or sa depaseasca 110 cp ..

Comment

• se mai aude ceva cu loganul asta cu motor 133 cai ? au fost zvonuri. arunca unu o pastila ca i ar plaace a lui sa aiba loganul asa ceva si gata. in brazilia stiu ca exista sandero sport. nu stiu cati cai ce motor etc.

Comment

• ma bag si eu ca musca in lapte dar zilele trecute am vaz prin pitesti un logan cu probe la nr,inchisa la culoare, ramforsat cu niste bari pe sub masina, sa fie oare vreun model nou cu motor mai mare?

Comment

• Dupa cum a zis si marx .. nu prea imi vine sa cred ca cei de la Dacia vor pune un motor mai mare de 110 cp in viitorul apropiat .. deoarece Loganul e o masina low-cost si ar depasi cu mult costurile pe care ei vor sa si le asume ..
                    Asta e o parere pur personala ..

Comment

• Este (ar fi ) tot de 1,6 ca litraj. Motor care mai este pe Twingo mi se pare. Nu cred ca ar fi foarte scump.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Cred ca singurul lucru de care trebuie ei sa se teama este perspectiva unui model sport low-cost care ar manca din piata Twingo RS-ului, fie el Logan sau Sandero.
                        sigpic
                        ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• pt twingo nu-si mai fac ei griji, au scos deja de cateva luni twingo r2, 1.6_16v 160CP, aspirat si ala. twingo rs deja e depasit de propriul frate. eu presupun ca loganul de 133 de cai va fi de fapt motorizat cu 110CP Euro5 si atata tot
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• @Valentin N,sa faca un model pentru noi romanii si celelalte piete unde nu se vinde Twingo....

Comment

• si daca pretu va fi de 12500-13 mii tu crezi ca vor fi multi care il cumpara ? daca baga motoru euro 5 .. de 110 cp si 6 trepte ala da ! ..dar si pretu sa ramana acceptabil ( pana in 11 mii )

Comment

• nici eu nu sunt optimist in ce priveste acest motor de 133 cp pe logan pentru ca trebuie umblat si la stabilitate si la franare si de aici un pret de cost mai mare pe care eu sincer nu sunt dispus sa il achit si sa imi iau logan la 13 sau 14 mii de euro...nu merita

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google