In Ce Tara Se Fabrica Cel Mai Fiabil Logan ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In Ce Tara Se Fabrica Cel Mai Fiabil Logan ?

Sunt curios daca loganurile asamblate dincolo sunt oare mai bune?
    Eventual mutat la english corner ?

Loganurile fabricate in alte tari au tot piese turcesti, romanesti, deci cam aceleasi piese. Fiabilitatea nu e mai buna, sigur.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ma bag si eu...Piesele fabricate in Romania pentru acele locatii sunt livrate la CKD...Depozitul mare...
      Acolo se pune mare accent pe calitate...Adica piese refuzate de CKD sunt livrate catre linia de montaj Dacia care nu caraie nimic...
      E pe bune!!!
      Deci, da se poate ca cele asamblate in alta tara sa fie mai ok...

Comment

Ce este CKD-ul?

Comment

Un depozit imens pentru piese Dacia...Aici sunt livrate toate piesele pentru masinile ce urmeaza a fi montate in afara...India, Oyak (turcia), Rusia etc..

Comment

@clinci: Centrul ILN (sau CKD) e mare cam cat 4-5 hypermarket-uri, si e situat pe soseaua care leaga Colibasiul de Mioveni. Functia e cea pe care a zis-o TWeetY.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Off topic: clinci de ce e banat? Kelemen la fel..Unknown?
              Sunt infractori astia?

Comment

Clinci e tot kelemen )
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Da, toti sunt infractori
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ma dar sunt tampiti oamenii?
                    ce naiba au de incalca legea?

Comment

Va spun ce mi-a zis un mester de la service....Turcii au materiale bune si fac piese proaste...Noi avem materiale proste dar le facem bune(ex.Bloc lumini turcesc-6-8 luni rezista...Cel romanesc?...Pai stiu lume cu logan din prima serie care nu s-a stricat)

Comment

CKD = Completely Knocked Down, mai exact, masina bucatele . Din cate stiu, sunt pe stoc toate reperele si se trimit catre toate fabricile din lume in care se asambleaza Logan. Deci, ar trebui sa fie peste tot la fel.
                        sigpic
                        Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

CKD e si pentru piese de schimb. Tot acolo sunt tinute si piesele de schimb pentru toatal lumea. Aici se primesc piesele fabricate in alte colturi ale lumii si de aici sunt distribuite mai departe.

nu cred faza ca piesele neconforme sunt trimise la dacia la montaj. Cu atat mai mult la inceput trebuies puse piesele cele mai bune pentru ca rezista pe timpul garantiei. Porma e la voia sortii. Deci cred ca e tamana invers treaba.
                          1.5 dc

Comment

NU neaparat defecte...E vorba de aspect...

Comment

Nu se pune accent pe aspect la piesele care nu sunt vizibile la prima vedere. Nu asta e prioritatea lor. Acele piese trebuie sa isi indeplineasca functia si atat.
                              1.5 dc

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google