Dacia Logan 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dacia Logan 2

Am deschis un nou thread, sper sa nu mai fie inchis de data asta!
    Attached Files
    51
    DA!
    92.16%
    47
    Nu..
    7.84%
    4

The poll is expired.

Last edited by MPIdriver; 5 November 2012, 00:54.

Am votat DA, si probabil il voi si achizitiona in viitor, astept motorul 1,2 TCE si varianta Prestige.
    In ce priveste inchiderea topicului, depinde doar de cei care vor posta aici.
    Speram ca acest topic sa ramana cu pareri pro/contra logan 2 si nu comparatii vis-a-vis alte modele sh sau low-cost ca pe vechiul topic.

Comment

Si eu am votat DA, si sunt curios daca o sa apara si ceva pe GPL !

Comment

Deocamdata ramane deschis. Asta asa, ca sa vad cat puteti rezista fara sa va certati si s-o dati in offtopic.
        La prima abatere se inchide, plus cartonase.
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Votat Da şi vă spun sincer că îmi doresc ca noile modele de la Dacia să aibă succes pentru că vreau să ne mîndrim că sunt făcute la noi !

Aşa cu bune şi rele sunt totuşi fabricate în România !

Comment

Frumoasa probabil va fi pana in 12 mii euro

Comment

Am votat da, mie unul imi place .
              Mi-ar placea sa o cumpar dar cred ca va fi cam scumpa cu ceva dotari in plus.
              sigpic
              !

Comment

imi place.... astept primu' badboy )
                Casa moara fetilii!

Comment

Spatele nu-mi place. Am votat Da pentru ca balanta inclina spre aceasta optiune dar nu este un Da 100%.
                  Sincer, daca as fi pus in postura de a-mi cumpara masina azi, as alege Clio4 - e doar parerea mea.

Comment

Originally posted by Cromatic View Post
                    Spatele nu-mi place. Am votat Da pentru ca balanta inclina spre aceasta optiune dar nu este un Da 100%.
                    Sincer, daca as fi pus in postura de a-mi cumpara masina azi, as alege Clio4 - e doar parerea mea.
                    Spatele nu-mi place nici mie, desi consider ca arata mai bine decat cel de pa Logan 1.

Comment

Un MARE DA!
                      Argumente: sa nu fim snobi, in urma cu nici 10 ani majoritatea conduceam Dacia 1300, nici nu visam ca Dacia va arata asa cum arata acum.
                      Iar in privinta preturilor...ce sa spun, in 1995 am dat 4.000 USD pe o dacie noua, iar in 2008 am dat 13.500 Euro pe un MCV, dar si din punct de vedere al salarilor era altceva, in 1995 castigam 150 de USD, deci ma costat masina 27 de salarii, iar in 2008 castigam 800 Euro, asadar MCV-ul ma costat 17 salarii.

Comment

Originally posted by stefanel View Post
                        Un MARE DA!
                        Argumente: sa nu fim snobi, in urma cu nici 10 ani majoritatea conduceam Dacia 1300, nici nu visam ca Dacia va arata asa cum arata acum.
                        ai dreptate. in urma cu 20 de ani am vazut toata tara intr-o dacie 1310 cu 54 CP fara airbag, ESP, touch...... si tare frumoase au mai fost calatoriile acelea.
                        deci: vivat DACIA. eu ma gandesc cu foc la un stepway din asta nou.
                        http://datingsidorsingel.com/

Comment

Originally posted by lungubogdan View Post
                          ai dreptate. in urma cu 20 de ani am vazut toata tara intr-o dacie 1310 cu 54 CP fara airbag, ESP, touch...... si tare frumoase au mai fost calatoriile acelea.
                          deci: vivat DACIA. eu ma gandesc cu foc la un stepway din asta nou.
                          Da, Stepway ramane, dupa parerea mea, cea mai reusita din punct de vedere al designului, chiar peste mult iubitul Duster !

Comment

Pe care mai torn ca deschide thread cu "Logan 2", ii dau BAN direct. M-am saturat sa sterg dupa voi, atata offtopic despre versus masini straine, masini vechi, masini noi, OZN-uri, etc!
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

si care-i scapa lui darksid3, ii dau eu ban.
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google