If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Da' se pare ca nici nu iti poti exprima parerea aici pe forum, tocmai am primit un PM cu "infraction" ,cat de amuzant, pai ma ***** pe Loganelu' vostru, daca faceti numai abuzuri! Da-ti-mi ban, aaa stati ca oricum plec de pe forum, me doare undeva de bann-ul vostru! ADIO!
Salut.
Pai daca te ******** pe loganelul nostru................din partea mea sa ai aterizare placuta.................oriunde doresti.
Numai bine.
ps:dar de ce ai mai deschis acest thread?Sa vedem noi ca esti mpidriver?
eh, suntem prea hitleristi ... sunt permise multe lucruri pe forumul aceasta si de obicei suntem indulgenti cu membrii care au pana in 150 de posturi. Dar cand educatia si bunul simt lasa de dorit... ajung fix 2 posturi sa vezi cu cine stai la discutii.
ca sa ne intelegem, topicurile cu subiectul Logan 2 au fost inchise deoarece nu sunteti in stare sa ramaneti ontopic.
daca voi aveti impresia ca suntem milionari in timp si tot ce facem este sa stam cu ochii ca pe butelie pe topicul Logan 2 stergand si editand posturi, va dezamagesc, nu este asa.
acel ***REGULAMENT*** s-a facut cu un scop. nefiind intotdeauna respectat, aparem noi astia verzii deocheati ca sa facem curatenie.
s-a inchis topicul Informaţii Noi Despre Dacia Logan 2 pentru offtopic repetat.
cineva s-a gandit ca merita un al doilea topic deschis si a facut Dacia Logan 2. cu inceput promitator pana la postul 12 cand au inceput sa apara cuvintele: dacia 1310, stepway si duster. deci s-a inchis. Logan 2.1 este deschis in bataie de joc, total lipsa respect fata de decizia unui moderator. l-am inchis eu si a aparut acest thread Forum De HITLERISTI!. sunt hitlerist pentru ca am dat ban la doi useri care considera ca sunt mai presus de un regulament si moderatori? probabil ca sunt, nici o problema, imi asum acuzatia, castigul meu fiind linistea.
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
) Cat tupeu pe acesti useri... Eu unu chiar nu ii vad rostul threadului cu logan 2, deci nu m-am obosit sa postez... Putem vorbi despre aceasta masina, cand va aparea pe strazi! Nu se poate fara off, in acest moment deoarece toti isi dau cu parerea...
acest topic se va sterge, deci puteti scrie ce vreti voi.
daca aveti un punct de vedere obiectiv, chiar daca ma contraziceti, nu sanctionez pe nimeni. jur pe rosu
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Excelent regulamentul. Recunosc ca abia acum l-am citit. Ocazie cu care reproduc un paragraf, pentru ca am vazut ca sint unii care au cumva impresia ca sint superiori daca au la activ citeva mii de postari:
7. Nu se ofera nici un fel de premiu celui care posteaza cit mai multe mesaje. Nu se face nici o diferentiere intre cei care posteaza mai des si cei care posteaza mai rar. In afara de citeva titulaturi care sint doar cu numele si nu confera nici un fel de alte facilitati nu se face nici o distinctie intre cei cu posturi multe si cei cu posturi putine. In concluzie, scrieti numai daca aveti ceva de spus.
acest topic se va sterge, deci puteti scrie ce vreti voi.
daca aveti un punct de vedere obiectiv, chiar daca ma contraziceti, nu sanctionez pe nimeni. jur pe rosu
Verzuiule deocheat, închide-l o dată, că prea e mulți „săriți” p-ici-șa...N-ajunge că vi-s voi deochiați?!
The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
@f10rin: pai in idee nu se scoate in evidenta numarul de posturi detinute de membrii in acest punct, mai degraba faptul ca nu trebuie sa postezi aiurea doar ca sa ai multe posturi... acum fiecare intelege ce vrea.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment