Forum De HITLERISTI!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu acum am vazut ca-i bacauan.

Comment

Originally posted by kubala7 View Post
      ar fi o chestie buna (am vazut pe alte forumuri), userii sub un anumit numar de posturi (150 de ex.) sa nu poata deschide threaduri noi ...
      De acord cu @kubala,,,se deschid prea multe topicuri cu diferite denumiri dar cu aceiasi problema de catre incepatori.
      Ar trebui sa rasfoiasca forumul,,sa se obisnuiasca cu el,,sa vada pe unde sunt imprastiate thread-urile si pe urma sa deschida unul nou.

Comment

Dar totuşi, ce ziceţi de logan 2?
        http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Originally posted by skandal View Post
          @f10rin: pai in idee nu se scoate in evidenta numarul de posturi detinute de membrii in acest punct, mai degraba faptul ca nu trebuie sa postezi aiurea doar ca sa ai multe posturi... acum fiecare intelege ce vrea.
          Am inteles exact ideea. Nu e singura, se mai spune negru pe alb ca nu se va face nici o diferentiere intre cei cu postari multe si cei cu mai putine. Ori tocmai am vazut ca unii au inceput sa vinture exact ideea unor diferentieri. Chiar in acest topic. Si repet, regulamentul mi se pare foarte bun, chiar ar fi pacat sa incepeti sa umblati la el. Peace.

Comment

Ivane, așa vorbesc cei care au posturi și ceva de spus pe aici. Agaricii ăștia care au prea mult timp liber nu au loc la televizor să-l vadă pe DD „dîn cauză la femei-sa care să uită la Suleiman Magnificul”.
            The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Originally posted by kubala7 View Post
              ar fi o chestie buna (am vazut pe alte forumuri), userii sub un anumit numar de posturi (150 de ex.) sa nu poata deschide threaduri noi ...
              Daca se face chestia asta, tocmai se va incuraja sa se faca postari aiurea, doar de dragul de a aduna numarul necesar pentru a obtine anumite drepturi. Adica se va obtine exact efectul contrar a ceea ce se doreste in punctul 7 din regulament.

Comment

Originally posted by ionescu liviu View Post
                Dar totuşi, ce ziceţi de logan 2?
                Bot de VW, coor de Coyota. Dar tu ce zici, e mai tare ca Clio nou?

@crististreulea: pe când tutoriale la Logan 2? Nu vezi că forumiștii-s inflamați?

Comment

Acum pe bune,,exemple pot da destule de PLAGIATE a la Ponta,,,numai eu cate sesizari am facut cu referire la thread-uri duplicat.
                  Astea pe mine unul ma obosesc.. ca sa zic asa.. dar pe altul incepator deja il baga in ceata totala.

Ps,,gresit....
                  Daca se face chestia asta, tocmai se va incuraja sa se faca postari aiurea, doar de dragul de a aduna numarul necesar pentru a obtine anumite drepturi.
                  Daca ar rasfoi forumul nu s-ar mai forma atatea denumiri diferite si cel ce are o problema intai o cauta si pe urma posteaza acolo unde il doare.
                  Last edited by Ivan Marian; 5 November 2012, 23:09.

Comment

Nu are cum să-l bage mai tare decât e.
                    Oricum, funcția „search” te scutește de muuuulte pagini de bălării...

Și culmea ironiei: ia urmăriți câți dintre noi suntem „călări” pe acest topic.

Comment

Faza cu interzicerea de deschis un thread daca ai sub 150 de posturi mi se pare putin cam deplasata.Poate omul urmareste discutiile pe topicuri si nu-si da cu parerea,dar cand da de belea.....Mai bine ar fi sa introdusa o perioada de 'acomodare' de vreo luna si in functie de activitate...sa i se permita.

Comment

JR, atentie la limbaj te rog.. agarici se poate interpreta ... chiar daca tu nu esti de acord si poate nici eu sau altii ... acesti " agarici " sunt si ei pe aici si trebuiesc respectati ca oameni in primul rand...

Comment

Sau o cotizație lunară. Să vedeți atunci ce liniște va fi pe aici.

Comment

Si daca omul urmareste o problema si nu posteaza cine e de vina? Daca se va lovi pe viitor de o problema va stii unde sa intre si sa isi posteze pasul. Nu crezi?

Comment

agarici, agarici s. m. (adol.) om prost / nerod / tâmpit
                              Nu prea lasa loc de interpretari...

Comment

Originally posted by skandal View Post
                                JR, atentie la limbaj te rog.. agarici se poate interpreta ... chiar daca tu nu esti de acord si poate nici eu sau altii ... acesti " agarici " sunt si ei pe aici si trebuiesc respectati ca oameni in primul rand...
                                Pe la TM, agarici mai înseamnă și șmecheraș. Nu am vrut să jignesc. Mersi.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google