Forum De HITLERISTI!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

streulea a facut o invitatie directa catre cei care au chiar ceva de spus in legatura cu asuprirea membrilor de catre moderatori...

vad ca si in acest caz... trebuie sa existe flame, off-topic si pareri doar de dragul postarilor...daca nu aveti ceva de spus la adresa lui streulea fata de comportamentul de barbar sau hitlerist, va rog sa va abtineti !

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post
      Si daca omul urmareste o problema si nu posteaza cine e de vina? Daca se va lovi pe viitor de o problema va stii unde sa intre si sa isi posteze pasul. Nu crezi?
      Poate intra ca guest, iar dacă chiar nu găsește soluția, își face cont și intră civilizat.

Originally posted by f10rin View Post
      Nu prea lasa loc de interpretari...
      Specifică, te rog, și că face parte din argou. Deci, poate lăsa loc la interpretări.
      Last edited by JREwing; 5 November 2012, 23:14. Reason: Automerged Doublepost
      The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Originally posted by skandal View Post
        ...daca nu aveti ceva de spus la adresa lui streulea fata de comportamentul de barbar sau hitlerist, va rog sa va abtineti !
        eu am ceva de spus la adresa lui,,e barbar si comunist si hitlerist dar e pe BUNE. Si mai spun o treaba si gata: eu cand am avut nevoie de un SFAT de la Cristi atat pe forum in PM cat si la telefon,l-am primit cu cel mai mare interes din partea lui de a ma lamuri. Ii multumesc pt promtitudinea
        lui fata de mine si pt ca a pierdut vremea la telefon pt diverse explicatii.
        De cand sunt pe forumul asta,,eu unul nu am observat ceva dubios la Cristi.

Comment

Agaricii ăștia care au prea mult timp liber nu au loc la televizor să-l vadă pe DD „dîn cauză la femei-sa care să uită la Suleiman Magnificul”
          In contextul in care l-ai folosit tu, pe mine nu ma duce capul la alta interpretare. Sorry.

Comment

Daca il intreb ce inseamna "Hitlerist", pun pariu pe 13 salarii medii pe economie, ca habar nu are fara sa caute pe Google...asta daca ii da prin cap dupa minim 5 minute, sa caute
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google