Am Patit-o, Mi-au Ridicat Masina!! Sector 4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

de acord cu tine.
    am gresit...amenda..dar daca a pus mana pe bunu meu si l'am prins in fapt ii dau sa'l omor...

Comment

cu toate ca inainte sa ridice masina mi-au facut proces verbal de constatare a masini cu zgarieturile ca ei sa fie acoperiti, nu a patit nimic masina dar in procesul lor de constatare sa se asigure daca se intampla ceva cu masina vreo zgaritura ceva in au trecut in foaie ca toata masina e zgariata, usi, capota, plafon, barile, tooot, ma si bufnit rasu cand am vazut, totul e facut in bataie de joc, jnapani
      Si am mai intrebat un lucru ca nu m-am mai putut abtine , in cazul in care ridica o rabla dinaia veche si proprietarul face ceva pe masina aia ca 700 lei face toata masina si nu mai vine so ia, ce se intampla? aaaa pai nu scapa asa usor deoarece dupa seria de identificare a masini identificam proprietarul asta dupa vreo 2-3 sapt cand se strang vreo 50-60 de mil si il dam in judecata pt a-si plati daunele, si atunci ma luat capu am zis ca ii omor pe acolo, nu mi-a venit sa cred cat de nenorociti sunt cat tupeu pot sa aiba.

Astia merita sa parchezi o masina de care nu te doare sufletu sa desurubezi toate suruburile sa se tina numa in buza surubului de forma de la usi, bari, faruri, parbrizul sa se tina numa intr-un colt la misto, roti, tot, si so parchezi intr-un loc dala nesimtit si tu sa te duci la vreo 25-30 m sa filmezi cand vine sa ti-o ridice si in momentul ala cand a ridicato sa-ti cada frate tot sa se sparga pe acolo si dupaia plangere penala tot tacamul ))

Comment

Pe mine stii ce ma enerveaza - ca soferachis si gigeii aia de pe camionul-platforma care iti ridica masina sunt super obraznici si iti iau masina cu japca - cand de fapt sunt niste amarati cu salarii de mizerie, pe care un jeg de patron ii trimite "LA FURAT" - cu spatele asigurat de catre POLITIE.

Despre asta este vorba. Primaria primeste 20% din incasari, iar grosul intra la patronul jegos. Iar POLITIA care e platita din impozitele noastre ca sa asigure respectarea legii si sa protejeze cetatenii - ii protejeaza pe astia ca sa ne jupoaie - ma refer acum la masinile parcate "la mai putin de 25m de intersectie" - cum era cazul langa Piata Obor - masini care nu deranjau absolut pe nimeni.

Nu incurajez in nici un fel pe nesimtitii care isi lasa masina pe strada si stanjenesc traficul - ei trebuie amendati de catre POLITIE - insa nu trebui ca niste patroni jegosi sa-si umfle buzunare, nici macar in acest caz. Sa ridice primaria masinile, cu propriile utilaje si angajati, iar din penalitatile stranse sa amenajeze parcari.

Comment

Originally posted by Pacco View Post
          Stii cum e faza cu oaia vecinului?Adica daca tu ai ghinionul sa ti-o ridice, sa o ridice si pe a lu' vecinu' ce naiba.Nu e fair-play.
          nu la asta m-am referit ca nu doresc la nimeni treaba asta

Comment

Apropos , mi-am amintit de o faza super simpatica de acum vreo 10 ani...

In alt oras aparuse "moda" cu firmele care veneau si iti blocau rotile cu dispozitivele alea galbene. Un cunoscut, patron de firma de constructii avea un contract foarte important de incheiat in ziua respectiva - la Bucuresti, unde trebuia sa plece de urgenta. Pentru semnarea contractului avea nevoie de o scrisoare de garantie de la banc. S-a suit omul in masina, si s-a dus la Banca sa obtina scrisoarea de garantie, dupa care sa plece mai departe in mare graba in Bucuresti pentru semnarea contractului.

In centrul orasului, unde era banca, bine inteles ca nu era nici un loc de parcare liber. A lasat omul masina pe prima banda pe avarii si dupa 10 minute cand a iesit din banca --- baietii de la firma de blocari roti tocmai ii blocasera o roata. Omul nostru super grabit, le-a zis: "Bai baieti, ma grabesc foarte tare - cat e amenda? Va platesc pe loc, deblocati masina fiindca ma grabesc foarte tare. Am lasat masina pe avarii si nu am stat mai mult de 10 minute". Raspunsul: "Nu se poate sa ne platiti noua. Mergeti la sediul firmei si achitati la caserie, dupa aia venim si va deblocam masina"

Tipul s-a enervat rau: "Bai, voi sunteti tampiti, desfaceti rahatul ala de la roata, va dau banii si plec, fiindca nu am timp. Ce fac, iau un taxi sa merg la voi la caserie si dupa aia vin cu taxiul inapoi si va astept pe voi sa imi deblocati roata?"

S-a enervat omul rau de tot. A sunat la echipa pe care o avea la o lucrare si au venit baietii lui cu un papuc, echipati cu flex si generator de curent pe benzina... Au taiat elegant dispozitivul de blocare - cu grija sa nu zgarie janta - si omul si-a vazut de drum.

Comment

Vreau sa va spun ca pana si in oraselul meu de 10.000 de suflete a fost o tentativa de ridicat masini.
              Era vorba despre o firma din Botosani care era mana in mana cu fostul primar, insa bineinteles ca temei legal.....mai pauza.
              A functionat schema mai bine de 7-8 luni, pana au avut ghinionul sa blocheze fix megane-ul unei avocate din Suceava, care a platit suma ceruta, apoi i-a tarat prin tribunale de i-a zapacit. Le-a cerut despagubiri de nu stiu cate zeci de mii de euro, si din cate stiu procesul inca e pe rol.
              Dar nu asta i-a facut se plece de aici, ci faptul ca au ridicat masina unor "baieti" din oras. In aceeasi noapte, masina de tractare a suferit un "accident" prin care i s-au taiat absolut toate rotile si s-au spart absolut toate geamurile. Desigur ca paznicul nu a "vazut" nimic.
              Nu vreau sa instig la nimic, insa acesti nesimtiti cam asta ar merita.
              Nu am nimic impotriva ca acest aspect sa fie coordonat de stat si banii sa intre in contul primariei, cum spunea un alt coleg inainte, dar nu sa-si umfle buzunarele rudele vreunui deputat/senator/ministru, etc.....
              Plus ca mi se pare mult mai eleganta solutia cu blocarea rotilor pentru soferii care chiar parcheaza aiurea (pentru ca sunt si din astia care vin si iti inchid intersectiile de nu vezi nimic cand iesi de pe o straduta laterala).
              In alta ordine de idei, este clar ca nu exista nici pe departe suficiente locuri de parcare amenajate.

Comment

Originally posted by ion_R5 View Post
                Apropos Au taiat elegant dispozitivul de blocare - cu grija sa nu zgarie janta - si omul si-a vazut de drum.
                Tu crezi ca aia nu si--au recuperat paguba?A scapat el pe moment..Normal,il poti taia,dar paguba tot o vei plati..
                Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Eu stiu doar atat.Daca ai venit acolo esti cu mana pe masina nu mai au voie sa o ridice, adica iti da amenda si baietii se cara.Dar am vazut faze de genul cand deja ridicau masina era in aer, si a venit proprietaru a pus mana pe ea a deschis usa in aer...Dar aia deja o ridicau.Si nu a avut ce sa faca.Apropo a fost si filmata faza a dat-o la stiri.D-aia nu mai puteau aia ca erau filmati.Au luat masina cu japca.Nu stiu ce s-a intamplat mai departe.
                  Eu prefer sa fiu atent unde o las, mai ales daca stiu ca se ridica in zona.
                  sigpic

Comment

Am stat la o faza dasta..Au venit cu o masina,au filmat infractoarea parcata aiurea,in max 10 min..au ajuns sacalii.Au plecat cu ea,asta in sector 6.Am stat sa apara propietarul,ce era o ea,o calugarita..I-am explicat unde ii este masina si a ramas sa ia un taxi pana pe strada :Varatec
                    Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Originally posted by cata89ro2000 View Post
                      am si eu nevoie de niste sfaturi, azi mi-au ridicat masina de pe str Alunisului care da in intersectia cu Oraselul copiilor sectorul 4
                      Nu vreau sa fiu rau intentionat,,,dar din cate am vazut pe Alunisului sunt locuri de parcare amenajate. De ce nu ai cautat un loc liber? Comoditatea se plateste. Chiar daca erau locuri platite de locatari,,tot puteai parca pe locul unuia pt cat ai avut tu nevoie. Locatarul nu iti mai salta masina,,eventual iti ridica stergatoarele.

Originally posted by Pacco View Post
                      Dar si tu.Daca stii ca se ridica in zona, de ce parchezi acolo?Eu cateodata stau si o jumatate de ora sa caut loc de parcare.Nu gasesc, nu parchez unde nu trebuie.O las la mama naibii numai sa nu o ridice.
                      Uite un om cu,capul pe umeri. Mai bine circul pana se elibereaza un loc pe undeva,,decat sa ma dau mai tarziu cu capul de toti copacii.

Originally posted by Drogas View Post
                      Tata a patit-o la fel, e mare oftica din cauza banilor pierduti.
                      La fel i-au ridicat-o si lui langa Obor pe o strada laterala necirculata, pe motiv ca nu e la 25 de metri de trecere.
                      Am asistat 1 data cam acum 1 an jumate la ridicari exact acolo pe langa Obor. Ridicau numai masinile de pe partea cu parculetul.
                      Pe mine stii ce ma enerveaza - ca soferachis si gigeii aia de pe camionul-platforma
                      ma refer acum la masinile parcate "la mai putin de 25m de intersectie" - cum era cazul langa Piata Obor - masini care nu deranjau absolut pe nimeni.... Sa ridice primaria masinile, cu propriile utilaje si angajati, iar din penalitatile stranse sa amenajeze parcari....
                      Pe mine stii ce ma enerveaza? Ca sunt unii soferachis si gigeii care parcheaza ca naiba acolo unde sunt locuri de parcare cu PLATA.
                      Si ca tot veni vorba de OBOR,,,acolo este o parcare subterana cu PLATA. La suprafata langa magazin mai avem inca o parcare cu PLATA. In fata primariei mai este inca o parcare cu PLATA. Dar smecherasul considera ca nu trebuie sa dea 1,5 lei pt o ora de stat si lasa masina pe unde apuca. Deci,,pt 1,5 lei plateste SMECHERIA mai tarziu.

Eu unul de cate ori am fost la Obor am dat si cate 3 ture de parcare pe acolo pana s-a eliberat un loc cu plata. Locuri din astea ""libere de contract"" care imi faceau cu ochiul erau destule...dar am considerat ca e beleaua prea mare

Comment

@ Ivan Marian - Daca cunosti cat de cat zona Obor, nu cred ca trebuie sa dai 3 ture ca sa gasesti un loc de parcare - chiar si "la liber". Cel mult 1 tura, daca nu gasesti de prima data.

Vad ca foarte multi vor sa fie mai catolici decat papa. Nu cred ca este cazul. (sau nu ar trebui sa fie asa) Am observat de asemenea ca foarte multi vin cu chestii de genul "in Germania... La noi... " In Germania nu e deloc "sexy", fiindca si daca iesi pana la coltul strazii trebuie scoti banul din buzunar. Usor usor suntem pe acelasi drum, tot mai multe restrictii, totul se scumpeste. Asta o vedem cel mai simplu cand vin occidentalii in Romania - la ei foarte rigurosi - la noi "recupereaza" si fac tot ce nu pot face la ei. Pana la urma vorbim de nivel de educatie si civilizatie - sau de restrictii - care la ei acolo ii arde rau la buzunar?

Ar trebui sa avem masura in ceea ce facem si sa ne bucuram de un sistem cat mai liber. Oricum suntem pe tobogan (din pacate)

Comment

@ Ivan Marian - Daca cunosti cat de cat zona Obor, nu cred ca trebuie sa dai 3 ture ca sa gasesti un loc de parcare - chiar si "la liber". Cel mult 1 tura, daca nu gasesti de prima data.... Vad ca foarte multi vor sa fie mai catolici decat papa.
                          Ioane,,pana nu o dai in balarii,,nu te simti bine.

Am dat si o tura si doua si trei. Adica dupa cum mi-a fost dat norocul sa gasesc un loc liber,dar masina tot nu am lasat-o la indemana ""HINGHERILOR"". Trei ture am dat intr-o Sambata cand ( daca cunosti cat de cat OBORUL ) vine foarte multa lume pt cumparaturi la piata sau in magazin, pt ca SAMBATA lumea este libera...iar parcarile alea gemeau de masini.
                          In capatul strazii Alunisului, acolo unde a lasat @Cata loganul,sunt doua semne/indicatoare de RIDICARE MASINI. Daca el le-a ignorat,,a platit pt asta. Eu daca vad un indicator din ala fug ca dr@cul de tamaie si nu ma intereseaza daca firmele de ridicari masini au contract legal cu primaria sau NU pt ai da in judecata mai tarziu. Asa ca paza buna trece primejdia rea.

Scuze de dublu...
                          Ps,,ca o completare,,Sambata in zona aia a Oborului mai avem un Bonus. Adica mai vin masini multe cu oameni multi pt a fi martori la "NENOROCIREA" unora la casa de cununii a sectorului 2 Deci alea 3 ture ale mele au fost destul de intemeiate in momentul ala din ziua de Sambata dimineata.
                          Last edited by Ivan Marian; 17 November 2012, 11:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

@ Ivan Marian - exact asta spuneam mai sus: "Daca cunosti cat de cat zona Obor..." fiindca nu ai ce sa cauti cu masina in parcarea de langa Magazinul Obor (intre magazin si parc) sau pe langa hala noua Obor, Hala de peste - fiindca acolo e plin. Sunt stradute adiacente si pe langa blocurile din zona unde poti lasa masina fara probleme pentru 20 - 30 minute cat faci poata. (bineinteles cu numarul de mobil in geam, pentru a evita neplaceri altora)

Comment

Am auzit de la cineva ca daca lasi un pahar cu cafea (sau orice alt lichid) pe bord nu ti-ar mai ridica masina din cauza ca ar rasturna paharul producand daune masinii?

Comment

Cred ca sunt basme astea
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google