"Tragic" e un cuvant fara insemnatate si prea mic cand vezi un parinte ca isi plange copilul,nu asta este cursul firesc al lucrurilor.M-a impresionat foarte mult ce am vazut,nu pot uita cand tatal tinea mana rece si fara viata a copilului sau...
Logan Facut Praf
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by PAULIC View PostKAndrei," nihil sine god"
Comment
-
Logan 1.4 Mpi
Dumnezeu sa-i ierte si sa-i calauzeasca in lumea cealalta..........Condoleante familiilor indurerate din partea tuturor loganistilor din Iasi.Pacat erau prea tineri........Viteza si neindemanarea nu sunt bune.
Comment
-
Originally posted by D-FENS View Post"Tragic" e un cuvant fara insemnatate si prea mic cand vezi un parinte ca isi plange copilul,nu asta este cursul firesc al lucrurilor.M-a impresionat foarte mult ce am vazut,nu pot uita cand tatal tinea mana rece si fara viata a copilului sau...
numai vaznad durerea din ochi acelui parinte care tina mana copilului in mana lui , care ridica sistematic patura care il acopera sperand sa-l fi inselat vederea si sub patura sa fie altcineva, nu fiul lui.Last edited by NerviiMei; 29 June 2008, 09:15.
Comment
-
Dumnezeu sa-I ierte si sa-I odihneasca ! Din pacate, urmarim din ce in ce mai des astfel de evenimente si multi, inca, nu trag nicio invatatura. Pentru cei ce au urmarit imaginile, conduceti cu mai multa prudenta si aratati-le si celor din jur ce tragedii se pot intampla. Odihneasca-se in pace !
Comment
-
Stirea este de cateva zile,au dat-o si la tv,dar nu i-am dat importanta.Acum am vazut filmuletul si pot sa zic ca m-a rascolit foarte tare.Voi incerca sa-l educ pe fiul meu,sa-i arat care pot fi urmarile vitezei si sa nu raspunda provocarilor,pt ca o secunda de teribilism,de nebunie sau inconstienta poate aduce multa suferinta.Nu e de joaca cu viata,nu o pierdem decat odata,a 2-a sansa nu mai exista...Este un drum fara intoarcere!
Multa MINTE!Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by kAndrrei View PostNihil Sine Deo! Dar mai e si aia cu Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si in traista!
aveti mare dreptate...D-zeu sa-i ierte
Comment
-
Of...
In primul rand,,,am o solicitare!
Titlul topicului sa fie schimbat.
Fiarele sunt fiare.
Vietile unor oameni s-au spulberat!
Filmul e ravasitor...
E tragic, dureros ca inca nu se invata din aceste evenimente.
Vieti terminate, vieti sfasiate.
Sufletele celor trei sa isi gaseasca pacea iar parintilor,,,alinare (desi e in van...)Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Am ramas profund impresionat...Ar trebui deschis un thread doar cu accidente,cu titlul ceva de genul STOP ACCIDENTE,VIATA ARE PRIORITATE si sa facem si noi o campanie de prevenirea accidentelor...Cred ca ar fi util,poate invatam si noi ceva din greselile altora...niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Cineva drag te asteapta acasa....
condoleante familiilor care sunt profund ravasite dupa o asa tragedie
astazi, 29 iunie 2008, la cimitirul eternitatea din iasi a fost ingropat soferul autoturismului, un bun prieten, Andrei Iacob.
ingerii sa ii aiba in paza lor pe toti trei !!!
iar noi trebuie sa fim precauti.... 30 de secunde de adrenalina si teribilism pot provoca tragedii mari si suferinte in sufletul celor dragi
Comment
-
DUMNEZEU SA_IERTE , fara cuvinte.........Condoleante tuturor apropiatilor si in special parintilor .........
Comment
Comment