Salutare, mandri posesori de Logan. Am o mare, mare, mare nemultumire. Uriasa, de fac infarct. Mi-am luat un Logan diesel, pe 15 iunie, i-am pus numere rosii si am zis ca-l inmatriculez cand se termina cele 30 de zile. Soc! De la 1 iulie, taxa de prima inmatriculare s-a dublat sau triplat: unii zic ca s-a facut 438 euro, altii 320 de euro. Sa innebunesti, de la 168 de euro, adica vreo 6 milioane, dau acum 16 milioane. Suntem o tara de nebuni? Am cumparat un brand national, o masina noua, nu un sh cu 500.000 de km din Germania, si nu avem nicio facilitate? Asta e jecmaneala la drumul mare. Imi vine sa-mi pun o pancarta pe masina si sa ma duc la Guvern. Am dat 335 de milioane pe masina, nu 30 de milioane, de unde sa mai scot zeci de milioane s-o mai inmatriculez? Imi cer scuze, poate nu e locul potrivit unde fac aceasta postare, dar sunt super nervos. Sa mai ia naiba, daca mai inteleg ceva. Daniel T., Vaslui
Taxa De Hotie!
Collapse
X
-
Asta e tara in care traim. Nu te-ai obisnuit. E inuman sa pui taxa de prima inmatriculare pe masina autohtona, dar nu ma mai surprinde nimic.
Din pacate e prea mica puterea noastra ca sa putem face ceva. Eu unul le-as rupe "maimuta" si le-as vara-o in orificiul buco-anal ( caci asta cred ca au, ca la cate materii fecale mananca....).
In fine, platesti si asta e. Nu ai ce face
Sa te bucuri de ea.
PS: sper sa nu mai primesc niciun "premiu" caci nu am vb urat, am vb in termeni medicali.Last edited by Cezar; 1 July 2008, 19:01.
-
Originally posted by danielt View PostSalutare, mandri posesori de Logan. Am o mare, mare, mare nemultumire. Uriasa, de fac infarct. Mi-am luat un Logan diesel, pe 15 iunie, i-am pus numere rosii si am zis ca-l inmatriculez cand se termina cele 30 de zile. Soc! De la 1 iulie, taxa de prima inmatriculare s-a dublat sau triplat: unii zic ca s-a facut 438 euro, altii 320 de euro. Sa innebunesti, de la 168 de euro, adica vreo 6 milioane, dau acum 16 milioane. Suntem o tara de nebuni? Am cumparat un brand national, o masina noua, nu un sh cu 500.000 de km din Germania, si nu avem nicio facilitate? Asta e jecmaneala la drumul mare. Imi vine sa-mi pun o pancarta pe masina si sa ma duc la Guvern. Am dat 335 de milioane pe masina, nu 30 de milioane, de unde sa mai scot zeci de milioane s-o mai inmatriculez? Imi cer scuze, poate nu e locul potrivit unde fac aceasta postare, dar sunt super nervos. Sa mai ia naiba, daca mai inteleg ceva. Daniel T., Vaslui
Comment
-
Eu o sa-mi dau jos catalizatorul, macar sa stiu ca poluez de 330 de euro. Sa-i f*t de mancatori de rahat, eu cu masina e4 tre sa platesc si un golf1 motorinar africa -5 plateste mai putin, logica lor e ca masina aia va merge mai putin.
@danielt: nu-ti vei lua penalizare, nu de la mine, te sustin in tot ce-ai spus!Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Asta e, astia au lipsit de la cursurile de logica din liceu.
Conform mintii lor, acesta este un enunt logic: "este normal sa platesti mai putin daca poluezi mai mult."
Ar trebui sa-l intrebam pe inteligentul ministru, aceasta eminenta cenusie, daca peste doi ani "Doamne fereste" imi ia foc masina sau ceva de genul asta imi restituie banii platiti ptr. Restul de 23 de ani, cat au calculat ei durata de viata a masini?
Sau daca vand masina unui cetatean strain care va inmatricula masina in alta tara, imi va restitui taxa, ptr. Ca masina nu mai polueaza pe teritoriul Romaniei? Si intrebarile ar putea continua la nesfarsit.
Comment
-
Si asta nu e singur schimbare, se preconizeaza inca o marire peste 1-2 ani...
Comment
-
@danielt-Pai se cam stie de mult timp ca taxa se va schimba de la 1iulie iar in ultima luna se stiau si valorile cat mai exacte si mai ales ca vor fi mai mari chiar mult mai mari decat cele percepute pana la 1iulie.Nu tin cu ursu' dar cred ca o mica vina ai si tu pentru ca ai avut totus 2 saptamani la dipozitie sa rezolvi problema taxei.
Comment
-
Cromatic, aici nu-ti dau dreptate. Pt ca mie cei de la dacia mi-au urgentat livrarea masinii si tot n-am ajuns s-o inmatriculez. Diferite probleme, ivite neasteptat, apoi lipsa banilor de taxa (chiar si aia mica, banii erau prioritari pt alte activitati), iar acum trebuie sa platesc dublu decat plateste unu de-si aduce o coaja din anii '80. Logic, nu? Guvernu' mamii lor de incompetenti...! Eu cu abs, ebd, clima, airbaguri, masina noua, euro4, platesc dublu decat unul care nici macar n-are franele la un nivel minim de siguranta, ii curge uleiul din motor, cutie, motorul papa ulei si fumega ca un cos de termocentrala, caroseria e "ciur", dar el are passat.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Pai nu are de-a face cu poluarea, ca o incurajeaza. Ideea e ca trebuie cumva subtituite cresterile de pensii ale fostilor securisti si trebuie introduse alte taxe...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment