Sa va spun cat am platit, pentru ca am inmatriculat-o azi: 10.953.000 lei. Deci, euro 4, diesel, ajunge la aproape 11 milioane. Da', las ca am sa-i dau in judecata, sa vad ce o sa mai spuna, cand am sa-i intreb ce poluare face o masina nou-nouta. Niste cretini, sa mor de nu.
Taxa De Hotie!
Collapse
X
-
Originally posted by danielt View PostSa va spun cat am platit, pentru ca am inmatriculat-o azi: 10.953.000 lei. Deci, euro 4, diesel, ajunge la aproape 11 milioane. Da', las ca am sa-i dau in judecata, sa vad ce o sa mai spuna, cand am sa-i intreb ce poluare face o masina nou-nouta. Niste cretini, sa mor de nu.
Comment
-
-
Originally posted by doreto View PostDesi a platit taxa acum,@danielt poate circula cu numere rosii toata perioada de valabilitate a lor.Aceiasi suma va plati si peste 3 saptamani.Last edited by Cromatic; 4 July 2008, 10:10.
Comment
-
Originally posted by sheehan View PostAs fi curios sa aflu cati dintre voi ati mers la vot la alegerile locale si cati veti merge la cele parlamentare din toamna.
Daca nu ati fost sau nu veti merge nu aveti niciun drept sa va plangeti de taxe mari aberante, nedreptati. Mergeti la vot, oricare ar fi optiunile voastre, si sa nu-mi spuneti ca degeaba ma duc, toti sunt la fel de corupti etc. Ei bine nu e asa, avem si oameni politici cu coloana vertebrala care au fost alesi primari cu 70% la locale (ex. Brasov, Cluj, Sibiu) si care fac treaba, apropo va place cum arata Sibiul sau Brasovul, Nu?
Off topic .Cand spui ca sunt toti corupti ai foarte mare dreptate . Dar cand spui sa ne ducem la vot gresesti foarte mult . Parerea mea . De ce sa votez ? Pe timpul nostru , pe banii nostri , cand dau de ciolan aproape toti vor infuleca . Eu unul pana la 31 de ani am votat de 2 ori dar nu voi mai vota pe nimeni . Ai vazut ceremonia de predare pt Automobile Craiova ? Ai vazut circul facut de basescu si taricila ? Pe astia sa-i votez ? Ce poate face un om intre 10 ? Arata-mi tu unul din parlament , guvern , administratie care a urcat pe scaun sarac si a coborat tot sarac . Toti vor trage pt ei mai intai . Cu unele exceptii , intradevar . Dar cu o floare nu se face primavara , stii vorba .
On topic ? Taxa de poluare ? Eu am platit-o din Iunie de la inceput ( 183 e ) dar acum se pare ca ar fi 383 sau 700 si ceva . Nu stiu exact . Si la o masina euro1 de 15 ani de la 4200 parca la 2400 aproximativ . Faceti si voi comparatie , vedeti emisiile de co2 si vedeti care polueaza . Ca va circula euro 1 mai putin ? Prost mai stau cu matematica cei care au calculat-o .
Seba , ai idee , daca cineva cumpara un sh pt care s-a platit taxa , o va plati iarasi ? Ca la vechea era cam clar , era de prima inmatriculare , dar asta ...........B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Din cate stiu daca masina a fost inmatriculata in ro, in afara de primul proprietar, nimeni nu mai plateste taxa de mediu. Probabil in maretia gandirii lor, doar primul proprietar polueazaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Cromatic View PostSunt de acord, stiam asta, dar de ce n-a facut-o cu 7 zile inainte (are masina de pe 15 iunie) ca sa nu se mai planga ca a dat 11 milioane pe taxa?
Comment
-
Si de aici ajungi la alta chestie la care mai marii nostri nu s-au gandit pt ca nu de asta sunt pusi acolo . Una de 15 ani va circula mai putin decat una noua , dar daca aia noua are doamne fereste o dauna totala ? A circulat mai putin ? De ce sa platesti ca poate ' vei circula ' mai mult . Este putin probabil ca se va intampla asta . Ce este sigur este ca avem o conducere de tot.........si nu stie cand vom avea niste oameni pusi pe treaba acolo si ca cei care si-au luat sh de 1115 ani isi freaca mainele de bucurie . Probabil modalitatea de calcul reprezinta o formula de atragere de voturi . Ca in Dobroiesti Ilfov , l-au votat pe vechiul primar pt ca a dat teren tineretului . A dat el de la m...a , nu s-a dat la nivel national . Dar uita ca au bagat canal pe strada doar , dar cine a vrut sa se poata lega a trebuit sa dea 1000 lei de curte .Last edited by FLORIN77; 4 July 2008, 11:35.B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
Comment