Taxa De Hotie!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Parerea mea este urmatoarea: marii smecheri din Guvern stramba din nas daca-i urci in Logan, dar te rup la taxe. De cate ori a mers ministrul X cu Logan-ul? Sa fim seriosi, ei merg cu Mercedes, cu Audi, nu cu amaratul de Logan. Asta e pentru noi, pentru marea masa de manevra a guvernantilor. Si, bineinteles, tot pe noi ne rup cu taxele, in timp ce legea spune ca smecherii de oficiali nu platesc la masinile lor taxa de inmatriculare.

Comment

Dragi colegi eu am o idee. Haideti sa strangem bani fiecare de cate o masina de vreo 20-30 de ani care au norma de poluare -10, mai punem niste ulei in motorina/benzina ca sa polueze si mai mult si sa le inmatriculam ca si asa dam mai putin decat pe o masina e4. Si atunci sa vedem ce o sa se intample.

Comment

Dragi prieteni si frati de forum si nu numai, asta e o taxa cum s-a spus mai inainte, aberanta, ca doar traim in Romania! Ce, asta e singurul domeniu unde incompetenta si prostia sunt ridicate la rang de politica de stat? Unde te duci, unde te intorci, doar pilosi in functii, care n-au habar de realitatea de zi cu zi! Si tot cum s-a spus mai inainte, totul pleaca de la politicienii nostri carora le place sa fie pupati in cur si mintiti ca totul merge struna! Asa ca nu va mai faceti sange rau ci mai bine dati pe la biserica niste acatiste cu ce credeti voi ca ar fi bine sa li se intample...
        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Cineva pe aici avea o semnatura , ceva in genul ' traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul ' . Vorbele astea cam spun totul .
          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Gusi, eu chiar m-am gandit serios, chiar cand mi-am luta masina, la ce zice peter-pan. 200 oiro un golf dizal, 200 oiro taxa. Si fum, frate....
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Si eu am sufletul otravit,nu de noxe,ci de gaselnita asta perfida...Calculele mele de inaintea achizitionarii masinii se cam complica acum la socoteala din targ...Si potrivit vorbei,au aparut si alte cheltuieli din bugetul familiei care i-mi incurca si mai rau existenta de zi cu zi,ca dealtfel la voi toti,deci..? Avem de ales ? Nu prea,oricat am injura sau am incerca sa demontam ideile fantastice ale alesilor. Si deci,pe jumatate resemnat,pe jumatate fierband,refac calculele,renunt la concediul multdorit si voi plati statului birul in speranta desarta ca va folosi la ceva...I-mi pare rau pentru toti...

Comment

Pe 3 august imi expira circulatia provizorie, abia astept sa ma opreasca un politist sa ii dau lui actele de la masina sa plateasca el taxa de poluare in valoare de 244E de la 160E cat era inainte sa faca iei modificarea asta. Este inadmisibil Jos tariceanu.

Comment

Ieri am inmatriculat ligheanul...13 milioane taxa de poluare. In fata mea, unul cu un opel euro2 a platit 8 milioane. Cum mama dracu' polueaza ala mai putin ca mine? Numa' daca merge cu masina o zi/an...Voodoo-i in guru za-i vood!
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Subscriu, eu insa am fost norocos cand am luat masina si mi-a platit Dacia prima inmatriculare.
                    Oricum aveam de gand sa-mi iau o alta masina pe langa asta, cred ca iau una cu motor mare ce polueaza in draci, gata inmatriculata "voodoo-i in guru.."..
                    Last edited by Seba; 24 July 2008, 13:20.

Comment

Si eu ma duc maine dimineata la RAR,azi mi-a venit CIV de la Dacia. Deci 13 milioane...Neplacut moment...Un coleg a inmatriculat un Opel 1,7 cdti luna trecuta,a platit vechea taxa 29 mil. Acum i se vor restitui 21 mil. Masina are deja 5 ani vechime. O fi fair-play ?...

Comment

Sigur, fair-play ca si la mine. Tot opel a avut si-ala dinaintea mea, care-a platit 8 milioane...
                        las' mai, nu ne fac pe noi 13 milioane voodoo...

Comment

Am fost vineri la RAR,in doua minute am plecat cu CIV-ul ok(RAR Grivita).Vis-a-vis este un birou de acte,unde pentru 28 ron o D-na amabila alcatuieste 3 seturi de acte necesare la Trezorerie,Ad.Financiara si Politie. Apoi am mers la Trezorerie(str.Roma),cu copii dupa CIV si buletin la camera 8a(parter). Solicitati inainte o cerere,pe care o completati. Rezultatul complicatului calcul al taxei de poluare dureaza insa...De-abia miercuri dupa ora 12 ma prezint la camera 20 si culmea,nu platesc acolo,ci pe undeva in spatele Teatrului National,pe str. D.Gerota(altii spun ca pe str.Dionisie Lupu..?)...Asadar alergam aiurea pe timpul si pe banii nostri...Nu era mai simplu sa platim birul la fata locului,respectiv Trezorerie? Scapam de una si dam de alta,specific romanesc dealtfel...

Comment

Adaug o mica minune,taxa cea umilitoare poate fi platita si la Trezoreria sector 1.

Comment

Intrebare - pe site la dacia scrie: "cu toate taxele incluse". E si taxa asta inclusa ori trebuie sa o platesc separat?

MD

Comment

Nu este inclusa.Acesta este raspunsul pe care l-a primit un amic de-al meu de la vocea clientului.
                                Last edited by Seba; 1 August 2008, 12:56.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google