Taxa De Hotie!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Toate taxele incluse inseamna toate taxele practicate de Dacia sau de Dealer si nu cele de stat .
    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Cine stie unde se depune cererea de calculare a taxei de hotie, si unde se plateste, pentru Bucuresti, sector 2? Stiu ceva de Rosetti, dar nu stiu daca e vorba de Trezoreria din Piata Rosetti, sau de Administratia financiara de la Maria Rosetti... Multumiri multe!
      Eu sunt magician... Eu pot...

Comment

Situatie reala: Logan MCV 1,6MPI 8V are taxa de poluare,platita in 05 august 2008: 1497 RONI !!!!! ( 447 EUROI !!! ) .Inmatriculari usoare !

Comment

Ce scarbe ordinare.
          Eu am platit ( de fapt Dacia ) acum 1 an jumatate 167 euro.

Comment

@ Cezar: 167 de euro?????? eu mi-am luat acum 2 luni un laureate 1.6 16v prin unicredit leasing si a trebuit sa platesc... atentie.... 805,25 euro!!!! nu stiu, dar am impresia ca am fost tepuit. voi ce parere aveti? astept un sfat sau o sugestie. multumesc.
            Stock is boring...
            My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

Cezar se referea cam prin 2007! Te-ai uitat la data postului lui? Sfat: plateste taxa sau ia-ti sh.

Comment

Voi ce spuneti?Este ceva normal deoarece tichetele(suma pe care o plateste statul) de la rable cu ce sa le plateasca?(cu o mana iti da si cu doua .......)
                AC/DC- RIDE ON

Comment

Ai ghicit! Pai ce credeati, ca totu e moca!

Comment

Nu stiu,hai sa facem ceva,ca si eu o sa am de platit in urmatoarele 2 luni acesta taxa.Sa sarim pe ei,celor care au platit de la 16 februarie taxa dubla sa le restituie banii si sa se revina la vechea taxa.
                    Drumuri nu avem,taxe platim,amezi exagerate(in august vine bomba asta noua si cu rovignetele)... pentru ce si pentru cine?

Comment

Da, am vazut ca postul lui Cezar este din 2008, dar la asemenea suma este hotie pe fata. Oameni buni, am luat o masina autohtona [B]noua[B] cu motor euro 4!!! Daca taxa ar fi fost pe bune, eu de ex. n-ar fi trebuit sa mai platesc nimic, iar pe cei care aduc cazane din Germania si Bulgaria cu 500000 de km. ar fi trebuit sa-i arda la buzunar. Dar fiind vb de Romania, e tocmai invers. La mine fiind vb de leasing, n-am ce sa comentez referitor la taxa. Asta e tara... no comment.
                      Stock is boring...
                      My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

Nu conteaza ca ai luat masina in leasing ca taxa o sa fie platita de utilizator adaica de tine!

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google