Sfaturi Cumparare Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfaturi Cumparare Logan

Salutare!

Fiind nou aici, imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.
    Intentionez sa imi cumpar un Logan si am nevoie de ajutorul vostru. O sa fie prima mea masina, folosita in general de catre mine si prietena mea (momentan doar eu am carnet) atat pentru drumuri in Bucuresti, cat mai ales prin tara. Cum m-am gandit ca o sa fac un traseu Bucuresti - Craiova - Timisoara - Cluj - Sibiu - Brasov - Bucuresti, un Matiz sh iese din discutie.
    Am gasit pe Autovit un Logan din 2006, cu 62.000 KM si multe dotari la pretul de 2700 Euro. Din poze masina arata impecabil.
    Fiind un novice intr-ale automobilismului, am cateva intrebari:
    - Cat conteaza daca o masina are 62.000 KM si alta 104.000? Am vazut ca au acelasi pret.
    - Stiti alte surse decat Autovit?
    - Care ar fi problemele cele mai des intalnite la Logan pe care ar trebui sa le verific atunci cand ma voi duce sa vad personal masina?
    - In anunt se mentioneaza ca este Euro 2. Costa ceva la trecerea pe numele meu?
    - Cat este impozitul anual la un Logan de 1.4?
    - Cat costa o revizie/ITP?

Multumesc.
    MULTA LUME, PUTINI OAMENI...

Neaparat sa mergi cu ea la o reprezentanta Dacia-Renault ca ceva e ineregula cu ea la banii astia si la km astia.
    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Cam asta e pretul; nu mi se pare chiar suspect ; se apropie de 7 ani totusi. La benzinare, uneori difernta intre 64.000 si 100 000km, nu insemna mare lucru.
      Verifica, daca poti desigur, carnetul de intretinere; el este un act important care arata istoricul in ceea ce priveste intretinere; nu cred ca are facuta distributia.
      Pretul unui ITP, se invarte in jurul a 80lei.
      Cred ca e o greseala cu norma Euro 2.
      Last edited by IancuMIC; 12 December 2012, 21:53.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Este suspecta masina, la km. astia cam ieftina, norma euro 2 nu exista la Logan !

Comment

Nu cred ca e "ceva suspect" cu pretul...
          O cunostinta a cumparat de curand un Logan din 2006, 80 de mii de km, 1.4 mpi+ gaz cu exact acelasi pret. Masina pot sa spun ca arata foarte bine. Nivel de echipare Laureate...
          Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Anul viitor cred ca se vor vinde loganuri sub 2000 de euro.la banii astia cred ca o tin pina cade tabla de pe ea

Comment

eu pe al meu ma chinui sa iau macar 2.200..ce echipare are pe el loganu?
              Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
              Cine este interesat ma poate contacta pe privat
              sigpic

Comment

Ca idee, cei care mai stiti Loganul meu, am luat pe el 2900 euro! In Aprilie! 44.000 km, tipla, impecabila sau cum vreti voi. Era 1.4 din 2007. Asta e pretul
                Verifica atent masina sa se prezinte cat mai bine, atat la interior cat si la exterior! Cel mai important, mergi cu ea la o reprezentanta Dacia/Renault. O vor verifica aia la partea mecanica, etc. In general Loganul pe benzina este o masina care nu cere banuti.

Comment

@B-53-SDP - Cat costa o verificare a unei masini la o reprezentanta Dacia-Renault?

@IancuMIC - Ce inseamna "ca nu are distributia facuta"? Ce presupune acest lucru, cat costa si cand se face? Stiu ca par idiot cu asemenea intrebari, dar chiar sunt un novice absolut in domeniul auto.

Stiti cumva, va rog, cat costa actele necesare trecerii masinii pe numele meu si cam cat dureaza?

Comment

Distributia (rola si curea)si accesoriile (intinzator, rola si curea-la cele cuAC si servo) se inlocuiesc la fiecare 4 ani sau 60.000km; per total fara manopera te ajunge in jurul a 400lei; daca ai ghinionul sa curga si pompa de apa atunci te duci cam pe la 650lei.
                    Last edited by IancuMIC; 14 December 2012, 22:36.

Comment

La banii aia si la ce dotari zici ca are eu as lua-o. Eu am una de noua din 2005, tot 1.4, de care am tras ca de caine mort si in continuare merge brici (consumabilele i-au fost schimbate toate la timp). Ca sfat ti-as spune sa iei, totusi, un 1.6, diferenta de cai te ajuta. [Impozitul a fost pana acum 45 RON/an. Sa vedem ce o sa fie de la anul, dar nu cred ca o sa creasca mult, au voie maxim 16 % sa adauge, deci ... undeva la 60 RON]
                      Last edited by ady_p; 14 December 2012, 22:58.
                      sigpic
                      Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

Matematic vorbind diferenta dintre masini este de 42.000 km, asta ar trebui sa iti dea degandit, adica in cat timp crezi tu ca faci km astia. Pe de alta parte, te intereseaza ca ambele masini sa aiba distributia facuta si toate revizile, de aici iti dai seama cata grija a avut proprietarul ea. Daca nu le are, nu stiu ce sa zic, nu ai nici o siguranta ca peste o luna nu o sa o duci la fier vechi. Te intereseaza carnetul de intretinere si garantia masinii, chiar daca dupa garantie nu a mai fost completat, te ajuta sa iti faci o idee, daca in primii 3 ani masina a circulat 50.000 inseamna ca in ultimii 3 ani a fac doar 12.000 de km(asta fost un exemplu). Te mai uiti la masina cum arata per ansamblu si daca iti place, merci si o verifici la dacia sau la un service. Ii spui proprietarului ca tu veri sa vezi daca km sunt reali si vezi ce iti zice, daca ezita nu are rost.

Comment

Dacia Logan 1.4 (benzina)este o masina foarte buna.Daca este condusa cu o viteza optima consuma exact cum scrie in cartea tehnica.Am un Logan 1.4 din 2005 si nu am avut nici-o problema cu ea.Am schimbat la timp distributia,uleiul la motor si merge brici. In 7 ani am schimbat un brat la bieleta pe dreapta.

Comment

Chiar cand aproape ca am strans suma de bani ce vreau sa o risipesc pe un Logan SH (maximum 3200 Euro), am auzit ca ar fi aparut o noua taxa: timbrul verde.
                            Am unele nelamuriri, iar daca puteti sa ma ajutati, ar fi minunat.
                            1. Cine plateste acest timbru? Cumparatorul sau vanzatorul?
                            2. Am inteles ca se plateste la prima inmatriculare in Romania sau la prima instrainare, deci daca masina a avut mai multi proprietari, acesti timbru nu se mai plateste?
                            3. Stiti cat ar fi acest timbru? Am gasit undeva pe internet ca pentru un Logan Euro 3 din 2005/2006 ar fi de 960 de Euro. Aceasta suma este imensa pentru o masina de 3000 de Euro.

Comment

Ca sa nu mai reluam discutia, uite aici ce te-ar putea interesa; la postul 494 ai si un fisier cu proiectul de ordonanta. Succes la documentare.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google