Orice masina noua e buna... Merita! Cel putin 6 ani nu o sa fie probleme GARANTAT! Si cu cat ai grija mai mare de ea, creste si perioada...
Achiziționare Dacia Logan?
Collapse
X
-
Si eu as opta pentru o masina noua in situatia de fata. E un efort financiar in plus, dar cred ca merita.http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI
Comment
-
Oameni buni, ce bani sa bage intr-un logan pe benzina ? vezi taxiuri cu 300.000km si nu au nici pe naiba. Daca iei o masina cu 80-100.000km ... te duce 6 ani lejer fara sa bagi bani in ea (binenteles ma refer la sume imense de 1000 de euro cum e la diesel pe injectoare si alte cele)... daca iei un Logan pe benzina mai schimbi un amortizor, un arc, o placuta de frana, un disc, o distributie si cam atat... poti sa iei si din 2005, daca are sub 100.000km . La astea pe benzina nu tine caroseria pt ca rugineste pe cat ar merge motorul.
Si nu mai ziceti ca la 2500 nu gaseste masina buna, daca cauta bine gaseste... Preferance-ul meu 1.4 din 2006 cu 55.000km reali ... daca ar fi sa il vand acum nu cred ca as lua 2800 pe el...Last edited by kubala7; 3 January 2013, 23:50.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
nu neaparat sa iei masina noua daca nu ai buget uite un exemplu un prieten si-a luat un logan din 2006 cu 65000km cu 2500E si rupe asfaltu am uitat sa mentionez ca a fost mers cu ea doar in oras si avea carte service masina era intretinuta acum e alegerea ta eu as cauta dupa 2007
Comment
-
Tu uita-te la ce bani ai sa dai pe masina, iar apoi poti cauta una ceva mai putin intretinuta, insa cu AC sau una mai intretinuta fara AC.
Masini gasesti la 2500 euro, nu-i asculta pe baietii astia ce viseaza cai verzi pe pereti cu masini noi si alte bazaconii, de parca ar castiga ei banii pt tine. (imprumuta de la ei diferenta, sa vezi cum se schimba situatia si nu accepta ).
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostTu uita-te la ce bani ai sa dai pe masina, iar apoi poti cauta una ceva mai putin intretinuta, insa cu AC sau una mai intretinuta fara AC.
Masini gasesti la 2500 euro, nu-i asculta pe baietii astia ce viseaza cai verzi pe pereti cu masini noi si alte bazaconii, de parca ar castiga ei banii pt tine. (imprumuta de la ei diferenta, sa vezi cum se schimba situatia si nu accepta ).
La 3.000E iti iei logan care te mai tine garantat 6-7ani. Am un vecin, are logan din 2004 tinuta in garaj si menajata, arata fff bine si pe cuvantul meu daca nu prinde 20 de ani masina aia tot in stare buna.
Comment
Comment