If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@ Cromatic -de ce-l jicnesti fara motiv ? omul a dat un exemplu foarte bun. si are dreptate cu ce a zis.
exact asta am zis si eu pe aici : greu gasesti masina buna sub pretul pietei.
@ mr.K -si sa tinem cont ca Casco de cele mai multe ori ti-o supraevalueaza...
Last edited by Costi-bc; 5 January 2013, 22:36.
Reason: Automerged Doublepost
Prețul pieței?Dacă pe una din 2006 dai peste 2500 de euro, pe asta din 2012 nouă cât mai dai?În 7 ani de zile o mașină scade sub jumatate din preț, știu și eu că te ține de cât ai dat...dar decât să dau peste 3000 pe una din 2006 mai bine merg la Dacia și iau una nouă cu 6000.....vechea variantă....vor mai fi mașinile alea de vânzare cel puțin 6 luni....și știu că merge super 5 ani fără probleme majore...
Laureate 1.4 2005- suma asigurata CASCO -2750 euro, asta ca idee de evaluarea unei masini din intervalul mentionat.
Banii nu se obtin prin contract de vanzare-cumparare deci speta iese din discutie asta ca sa nu te mai intreb in ce conditii ai putea sa obtii suma mai sus mentionata(de la CASCO)...
Costi-bc, nu am jignit pe nimeni, doar am intors moneda care a fost aruncata. Sigur, fiecare lucru cu valoarea lui dar asta-i contextul actual si chiar n-ai ce sa faci.
Prețul pieței?Dacă pe una din 2006 dai peste 2500 de euro, pe asta din 2012 nouă cât mai dai?În 7 ani de zile o mașină scade sub jumatate din preț, știu și eu că te ține de cât ai dat...dar decât să dau peste 3000 pe una din 2006 mai bine merg la Dacia și iau una nouă cu 6000.....vechea variantă....vor mai fi mașinile alea de vânzare cel puțin 6 luni....și știu că merge super 5 ani...
Nu te-ai prins, masina fiind dinainte de 2007 intervine taxa de mediu si chiar daca ai o masina foarte buna nu ti-o mai ia nimeni pentru ca pretul e facut de piata si de contextul contractual.
Prețul pieței?Dacă pe una din 2006 dai peste 2500 de euro, pe asta din 2012 nouă cât mai dai?În 7 ani de zile o mașină scade sub jumatate din preț, știu și eu că te ține de cât ai dat...dar decât să dau peste 3000 pe una din 2006 mai bine merg la Dacia și iau una nouă cu 6000.....vechea variantă....vor mai fi mașinile alea de vânzare cel puțin 6 luni....și știu că merge super 5 ani fără probleme majore...
pai asta-i alegerea ta evident. dar ca sa ai garantie trebuie sa mergi la reprezentanta macar anual sa faci reviziile. in plus la 6000 nu ai A/C , oglizi electrice/incalzite , etc ...
defapt nu-i musai sa fie logan , care are probleme cu rugina ...
poti lua o "straineza" gen opel corsa cum cauta maestrul , dar risti mai mult...
6000 în condițiile în care costă 7000 dar până pe 31 ianuarie e reducerea de 1000 Euro...ar fi bun și un opel, dar având în vedere că voi cumpăra în martie, analizez tot...mulțumesc tuturor pentru suport
O persoana care a intretinut o masina, stie cum merge si stie ca nu are niciun cusur in functionare, nu o va vinde pe 2 lei. Va sta si 5-6 luni pana o vinde, pt ca stie ca merita.
Eu am vandut o Solenza in 2011, si am asteptat 4 luni. Am vandut-o pe 2000 euro. Masina intretinuta, fara rugina, schimbate piese numai originale, mergea fara cusur, fara scartaieli si troncaneli. A venit unul si mi-a oferit 5000 lei, facandu-mi masina cazan fara valoare. Jignind cumparatorul de 2ori, prin pret si atitudine.
Mi se pare corect.
Eu nu mi-as vinde masina nici pentru 5000 de euro.
In polita de casco valoreaza undeva la 2000 de euro. Pai nu o dau in veci, stiu ca ramane in familie pana o dau direct la casare, ca stiu bine cum am avut grija de ea.
Aprob ce a zis lord_wader are foarte mare dreptate,pana la urma este o masina low cost,ce vrei sa aiba?navigatie?200 de cai pe 1.5 dci? este o masina foarte normala cu care iti faci treaba cu ea,te poate duce oriunde si poti cara foarte multe lucruri cu ea,e o masina destul de economica zic eu un consum redus de combustibil,eu mi-am achizitionat un logan din 05 2007 euro 4 si sunt foarte multumit de ea,am cautat vreo 2 luni de zile un logan bun,corect sunt multe masini de bisnitari,dar cred ca am aleso pe ceea mai buna la cati bani am dat pe ea.Pe mine masina m-a costat 2560 de euro varianta preference,un singur proprietar pe carte si vreo 500 de euro imbunatatirile,iar acum masina are tot cei trebuie in asa fel sa fiu eu satisfacut din toate privintele! 3060 de euro cat ma costat pe mine zic eu ca am facut o afacere foarte buna...
Si inca ceva:Masina nelovita si femeie ne......n-ai sa gasesti niciodata!!!!poate noua ))
Deocamdata eu am Loganul de 1,5 ani si e nelovit. Daca il vand maine, ma crezi ca e nelovit? Taicamiu are un Logan de 2007. Nu e lovit deloc. Nu o sa-l creada nimeni daca o vinde?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment