Achizitie Logan SH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai daca mai ai posibilitatea sa mai strangi inca 2000 de euro, se merita mai mult sa iei un 1.2 16v ambiance + aer si proiectoare ceata, iese la 8500 de euro.

Fix 2000 de euro in plus, masina noua, garantie etc.
    Tu decizi
    sigpic

Comment

Sincer eu zic sa mai stai putin sa mai apara loganuri 2 pe piata si vei gasi sigur unu cu pana in 10 000km cu un pret cu 2000 Euro mai mic decat pretul de lista. Nu prea merita sa iei o masina noua avand in vedere devalorizarea imediata.

Comment

Asa ma gandesc si eu. Ce mai tare la Loganul Ambiance ma enerveaza ca nu are scaun reglabil si oglinzi electrice - restul se trece cu vederea.

Comment

Fratilor am fost la mecanic cu noua mea masinuta.Am schimbat doar cureaua si rola la distributie restul e nou nout nu a trebuit sa-i fac nimic.Cu ce ma mandresc,e o cotiera achizitionata ieftin cu 50 ron si pusa pe masinuta ca la locul ei.E foarte comod la condus si face toti banutii.In rest totul ok si sa auzim numai de bine.
          M bucur ca va am alaturi pe acest forum.

Comment

eu am cumparat acum un logan 2004 cu 1800 cu tva , la o licitatie de la o firma falimentara, pe aranjamente si masina e destul de ok, mie imi place ca are portbagaj mare in care sa incapa viitorul carucior pentru gemeni. este singurul atu pe care il vad fata de matizul pe care il folosea nevasta-mea.

Comment

Originally posted by valentin77 View Post
              Buna dragi colegi de forum.Sunt nou nout pe forum si va doresc numai bine.Vineri am intrat in posesia unui Logan Preferance,1.4,din 2006,inmatriculat in 2007,cu numai 26000 km.Sunt absolut reali,cu service-are la Caremil Iasi.E absolut nou nouta,si sunt tare mandru de ea.pretul 2850 euro.Nu are decat servo si geamuri eletrice,dar si asa chiar cred ca merita pretul.Se cunoaste si pe felul cum merge,cum se aud amortizoarele,etc.
              Acum ca m-am laudat,vreau sa va intreb daca ar trebui sa intervin la ea cu ceva consumabile,in afara de ulei si filtre?Adica daca este ceva ce trebuie schimbat doar la trecerea timpului,caci omul nu prea a circulat decat vreo 3000-4000 km pe an.
              Va multumesc pentru intelegere !!!
              Astia care au masini cu putini km au tendinta de a ignora faptul ca uleiul, distributia, antigelul si altele se mai schimba si la numarul de ani nu doar la kilometri. Deci e f posibil sa nu aiba distributia si antigelul schimbate iar uleiul sa aiba 2-3ani. Nu te costa asa mult astea si iti faci o masina pt. inca 5-10 ani de acum incolo, sa o stapanesti sanatos. Am si eu un vecin cu 5.000km in 3 ani

Comment

Am schimbat toate consumabilele si iti multumesc pentru urari.Sa fie drumuri fara evenimente pentru toti!

Comment

La achizitionarea unei masni second hand,obligatoriu schimbi consumabile ,doar daca este de la cineva cunoscut mergi pe incredere,eu am luat acum 3 ani logan 1.5 dci ,fab 2006,mi-a spus propietarul de atunci ca a schimbat consumabile,distributie...a doua zi dupa ce am luat masina am schimbat consumabile si distributie,mai ales ca la logan nu este chiar scumpa distributia.Stima
                  http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

Omul a schimbat deja distributia, a scris mai sus.

Comment

nu am fost atent,foarte bine a facut
                      http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google