V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?

Imi tot staruie in minte o intrebare: voi ati schimba Logan-ul actual pe masina asta facelift? M-ar tenta sa-mi schimb Loganul 1,5 DCI, cu 70 cp, pe un Logan restilizat cu aceleasi date tehnice. De fapt, mi-ar placea foarte mult. Problema e ca am Loganul de o luna de zile si are in jur de 3.900 km. Daca il vand acum, `l dau cu 1.000 de euro mai putin. Nu stiu ce sa fac. Voi ce ati face?

Eu unul da insa astept sa apara prestige si mai vad apoi cum fac de bani

Comment

Nu stiu sa zic eu am prestige sunt foarte multumit de el am 7500 km si merge brici nu stiu ce sa zic imi plac fetele de usi si putin bordul dar nu cred ca sunt niste motive intemeiate sa schimb masina
      sigpic

Comment

Fata nu imi place deloc , in schimb spatele da...NU AS SCHIMBA loganelul meu pe unul nou
        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Pai al tau felix nu l-ar schimba nimeni cred
          sigpic

Comment

@danielt : in cazul tau cred ca ar fi o eroare. Doar nu schimbi o masina noua de doar o luna, ca sa-ti iei aceasi masina dar mai "fardata".

Comment

In cazul in care ai apucat sa investesti ,bani ,suflet si elemente tuning,ii pacat sa o schimbi, ce te faci daca anul viitor cei de la dacia vin cu un nou ,facelift?Iar te roade gandul sa o dai ,sa pierzi din nou 1000 de euro si iarasi ai masina noua dar mai scumpa, mai dotata dar tot logan.Bine sunt multe chestii care sunt mai stilizate , mai pigulite dar acum nu cred ca as face pasul asta, nu-i vad rostul........
              http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

O eroare? Nu cred.

E mai frumos Loganul asta nou. Problema e ca am crezut ca apare in ianuarie 2009, de asta m-am grabit sa-mi iau acum Loganul pe care-l am acum. Ma rog, e o chestie de optica, dar cred ca e mult mai frumos decat cel pe care-l am. Daca ma aude nevasta-mea, cred ca ma omoara, ei ii place masina noastra de acum.

Comment

Poti sa il schimbi decat pentru bord fete de usi si ce au mai facut ei pe afara lucruri pe care garantat o sa le poti pune la al tau
                  sigpic

Comment

Eu de aia am si vandut-o,imi place mai mult Logan Ph2.
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

O sa pierzi destul de mult daca ai de gand sa-l vinzi...Din pacate.

Comment

Mai negociez in seara asta...

Sa vad ce spune familia mea despre acest plan. Daca pierd, asta este. Mergem inainte, nu ramanem in cateva sute de euro, in viata.

Comment

Eu zic ca nu merita, pentru ca la tehnica nu s-a schimbat mult, iar la exterior, Laureate si Prestige arata execrabil, din cauza bandoului cromat.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ce varianta e Logan-ul tau?

@ABS +,am vazut mai tarziu.Daca are ac eu zic sa te mai gandesti.
                            @andrei,asa se zicea si de Logan cand a aparut,acum s-a ajuns si la forum-uri Logan.Asa suntem noi romanii,mai intai scuipam si apoi pupam.
                            Last edited by D-FENS; 8 July 2008, 18:56.
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Eu l-as schimba pe al meu cu un Prestige DCI 85CP

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google