Imi tot staruie in minte o intrebare: voi ati schimba Logan-ul actual pe masina asta facelift? M-ar tenta sa-mi schimb Loganul 1,5 DCI, cu 70 cp, pe un Logan restilizat cu aceleasi date tehnice. De fapt, mi-ar placea foarte mult. Problema e ca am Loganul de o luna de zile si are in jur de 3.900 km. Daca il vand acum, `l dau cu 1.000 de euro mai putin. Nu stiu ce sa fac. Voi ce ati face?
V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?
Collapse
X
-
Fata nu imi place deloc , in schimb spatele da...NU AS SCHIMBA loganelul meu pe unul nou
Comment
-
In cazul in care ai apucat sa investesti ,bani ,suflet si elemente tuning,ii pacat sa o schimbi, ce te faci daca anul viitor cei de la dacia vin cu un nou ,facelift?Iar te roade gandul sa o dai ,sa pierzi din nou 1000 de euro si iarasi ai masina noua dar mai scumpa, mai dotata dar tot logan.Bine sunt multe chestii care sunt mai stilizate , mai pigulite dar acum nu cred ca as face pasul asta, nu-i vad rostul........
Comment
-
O eroare? Nu cred.
E mai frumos Loganul asta nou. Problema e ca am crezut ca apare in ianuarie 2009, de asta m-am grabit sa-mi iau acum Loganul pe care-l am acum. Ma rog, e o chestie de optica, dar cred ca e mult mai frumos decat cel pe care-l am. Daca ma aude nevasta-mea, cred ca ma omoara, ei ii place masina noastra de acum.
Comment
-
Eu zic ca nu merita, pentru ca la tehnica nu s-a schimbat mult, iar la exterior, Laureate si Prestige arata execrabil, din cauza bandoului cromat.
Comment
-
Ce varianta e Logan-ul tau?
@ABS +,am vazut mai tarziu.Daca are ac eu zic sa te mai gandesti.
@andrei,asa se zicea si de Logan cand a aparut,acum s-a ajuns si la forum-uri Logan.Asa suntem noi romanii,mai intai scuipam si apoi pupam.Last edited by D-FENS; 8 July 2008, 18:56.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment