V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu nu, de ce sa-mi schimb masina care merge perfect si dupa 3 ani , ca in prima zi, cu alt lighean care poate-mi va face probleme ?
    ca design al caroseriei nu-mi place nici ph1 , dar nici ph2- prea e de familie.

Comment

• Originally posted by iamagi View Post
      Eu as schimba, dar doar cu 1.5 85cp. Altfel, sunt multumit .
      la fel si eu...

Comment

• Originally posted by Loganu View Post
        m-am saturat de logan .. din toate punctele de vedere si mai ales de 1.4
        pffffffffffff.....la cat conduci tu e si normal sa te saturi de logan!unii vorbesc doar sa se afle in treaba!

eu nu as schimba cu un ph2 niciodata!imi place cum merge masina mea,nu am avut probleme cu ea,o cunosc si nu merita sa o schimb tot cu un logan!

Comment

• subscriu la ce zice PCH,adica nu ma tenteaza sa-l schimb cu ph 2,ba din contra ,parca ma atasez mai mult de ea pe zi ce trece.Daca vor exista posibilitati materiale,as lua alta masina pentru familie,iar Loganul,as incerca sa-l pastrez cat mai mult timp posibil,zeci de ani daca se poate........cine stie ,poate in timp va deveni si masina noastra un ICON...

Comment

• cred ca nu se merita atata bataie de cap sa aduci masina la stadiul de "stock" ,pe urma sa te tiganesti cu toti frustratii sa mai lasi la pret ca e criza si sa iei 2 lei pe ea...etc...si toate astea pentru ce?pentru aceeasi masina practic,ca baza e tot aia,doar putin cosmetizata...si apropos Loganul ph2 e cam la sfarsit de drum...in scurt timp va aparea alt model si va fi diferit din mai multe puncte decat ph2-ul...pentru acela ar merita efortul sa schimbi masina.Probabil vor fi motoare noi,design nou,materiale mai bune la interior...adica vei simti ca te-ai urcat in total alta masina si nu in aceeasi masina putin imbunatatita.Singurul lucru de care imi pare rau e ca nu am apucat motorul de 16 v...dar nu cred ca merita bataia de cap pentru atat...
            sigpic

Comment

• vere pch. ... vezi tu cand ne intalnim

m-am saturat de logan pentru urmatoarele motive :
              - insonorizare ff proasta
              - izolare ff proasta...mai ales pe timpu acesta rece cand iti intra aerul in masina si il simtit la picioare si la maini ...
              - ca sa faci o depasire la un camion sau doua fara emotii trebuie sa depasesti cu a 3 si sa o turezi de ii sar pistoanele ..
              - tabla ff proasta...am rugina la chedere - degeaba mi-au bagat aia ceara
              - in 2007 m-au chemat in service cu ea pentru rugina la portbagaj .. si cand au dat mochela la o parte pe aripa dreapta deja cadea metalu...
              si mai sunt o gramada de chestii ... parerea mea ca sa nu se merita sa bagi bani in ea..

Comment

• Asta-i valabil pt orice masina din aceeasi arie de pret ca a Loganului.
                Tu te-ai revoltat impotriva masinilor low-cost. Insa tine minte, Loganul este una dintre cele mai bune astfel de rable.

Daca vrei sa nu mai ai probleme cu ce ai scris mai sus, trebuie sa scoti multi bani din buzunar.

Comment

• nu m-am revoltat asupra masinilor low cost is foarte bune.... inafara de probleme mentionate mai sus , care bineinteles se pot rezolva cu ceva bani ...

La partea de mecanica sunt foarte bune... nici o problema in acesti 5 ani ( inafara de consumabile...si capetele de bara ) .
                  Nu's fan sh , dar odata cu urmatorul model care va inlocui loganul sigur aceste probleme vor fi rezolvate

Comment

• eu l-as schimba pe asta nou cu altul nou, alta motorizare :-s

Comment

• eu unul chiar intentionez sa-mi schimb preference-ul din 2004 cu noul logan care am inteles ca va aparea in 2012
                      vom vedea ce va fi.......

Comment

• Pe ph2 nu l-as schimba astept sa vad cum o sa arate urmatorul.
                        Apropo stie cineva , a fost prezentat pe undeva?

Comment

• Mie mi se pare ca ii mai frumos ph1 decat ph2,interiorul lui ph2 sa zicem ca ii mai stilat,dar la exterior imi place mai mult ph1 ...
                          Nu l-as schimba cu un ph2...
                          http://i298.photobucket.com/albums/m...stouserbar.png
                          Everything sounds better . . .

Comment

• as schimba in orice clipa ph1 cu ph2. am logan ph1 si ph2 si ph2 este mult mai bine finisat. Singurul lucru care nu imi place este lipsa barii stabilizatoare

Comment

• care se poate monta ulterior

Comment

• PH2- are cateva mari plusuri ). SPATELE arata mult mai bine, iar interiorul arata iarasi mai bine, cel putin fetele de usi. Blocurile optice fata sunt mult mai frumoase. :P

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google