V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unul din lucrurile bune ale loganului erau farurile...acuma le-au stricat si p'astea
    Keyboard error or no keyboard present.
    Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

• Sincer s-a fiu mi-as da loganul de acum pentru modelul mai nou.Imi place ca au bagat stopurile de ceata pe bara spate, imi place cum e centrat radiatorul fix pe centru si mi se pare mai mare decat la modelul vechi, si imi place cum sunt imbinarile intre bara fata si caroserie si imibinarile dintre far si bara nu mai sunt acele spatii specifice modelui vechi.

Comment

• intr-un cuvant,modelu nou de logan ,are un exterior si interior,mai frumos decat,cel vechi,si eu l-as da pe al meu pe modelul asta,ph2 are alta forma,alta dunga din spate pana in fata,are un estetic fff finut..

Comment

• Aspectele estetice ma lasa rece la ph2. L-as schimba cu un alt Logan care ar avea o evolutie tehnica. Nu doar alte faruri si alte fete la usi. Sau inele de alta nuanta la aeroare. Nu mai zic de cromul ala de pe portbagaj care ii da un aer de tiganeala.
          Nu imi cumpar aceeasi masina tehnic, fardata un pic altfel.

Comment

• Imi place mai mult ph2, dar as pastra pe ea farurile de la ph1 (imi plac mai mult farurile de ph1 decat cele de pe ph2, care mi se par prea de jucarie/briz-briz)

Comment

• Imi place PH2 dar parca tot PH1 ramane baza de care imi place mai mult.Adevarat ca interiorul la ph2 e mai frumos dar daca te misti putin iti schimbi fetele usilor si pui de prestige si pui si manerele alea gata l-ai facut super.Foarte mult imi place combinatia de bara spate de ph2 pe un ph1 arata super.

Comment

• Adica asa?:P
                Totusi per total ph2 e MULT mai dragut decat ph1. Atat interior cat si exterior. Dar avand in vedere ca din punct de vedere tehnic diferente nu sunt, atunci intr-adevar nu merita sa faci schimbul.
                Attached Files
                Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• da, acum si fara discutii
                  lipsa text

Comment

• Logan e cea mai frumoasa masina

Logan e cea mai frumoasa masina. Cel mai bun design facut vreodata de dacia. Logan 1.6 laureate, gri metalizat, jante aluminiu, superb.

Comment

• eu las schimba dar din aceasta afacere nu as castiga decat cativa cai putere in plus si ar fi mai bun in depasiri,,,din cate am observat are 112 kg in plus p2 si nu stiu ce avantaje as putea avea in afara ca as avea o alta masina,,,

Comment

• doar pentru micile modificari care le-au adus 'caroseriei" sincer nu as schimba masina , eu sunt multumit de ea

Comment

• Da!
                          Marti 25.01.2011 am dat comanda de un MCV, Laureate, 1,5 dci ,90cp, dar din pacate timpul de astepare este destul de mare ( am data receptiei pe 11 aprilie)

Comment

• eu unu am schimbat ph1 cu ph2 din singurul motiv ca nu aveam aer conditionat la ph1 care era un preferance de 1.4 din 2005 iar acum am laureat de 1.6 16v si am castigat si 30 cp si sant foarte multumit

Comment

• Originally posted by Lukas View Post
                              Da!
                              Marti 25.01.2011 am dat comanda de un MCV, Laureate, 1,5 dci ,90cp, dar din pacate timpul de astepare este destul de mare ( am data receptiei pe 11 aprilie)

Mda se pare ca este o penurie de motoare diesel.

Comment

• De la ph2 imi place doar bara spate, motiv pentru care mi-am achizitionat una si am montat-o pe al meu ph1.In concluzie ,nu, nu as da ph1 pe ph2
                                Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google