If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu mi-as da PH1-ul pe un ph2,mi se pare mult mai impopotonat decat p1,ce are mai bun ph2 ca ph1 este insonorizarea,si vorba omului astuia,bara de spate,DAR ptr nimic in lume nu mi-as schima p1 pe p2
Eu as da dusteru pe unu rusesc de 2l si cu clima si loganul pe un sandel din brazilia.
Altfel nu. La cat suflet, pasiune si bani am investit in loganul meu din 2005 nu se merita unul nou nici prestige.
fratilor tineti de "ligheanele "voastre ca sunt mai buner ca ph2:p am eu din 2008 si e praf deja mia cazut cutia de viteze la 72000:P singura schimbare daca ar fi sa mai imi iau golan mi-as lua de 1.5 dci si as tine garantia la ei:P si ias da mortii pana ar sarii pistoanele prin capota sa mi se faca dupa totu pe garantie
sa vezi ca atunci cand o calci pe coada nu se strica nici de-al dreacu.am vazut loganuri aproape noi ph2 ,care au avut probleme nasoale iar propietarii niste mosneguti care au dus vechea dacie la rabla si scoteau si ei masina doar sambata sau duminica.prestige-ul meu nu l-as da pe asta nou.interiorul e mai fainut la ph2 dar se poate transplanta pe ph1.
e clar ca PH2 e o imbunatatire a lui PH1 , un aspect mai placut la interior - exterior , s-au mai remediat si din micile defecte ale primului model asa ca da! eu l-as schimba! (daca as avea diferenta de bani )
Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
S-au remediat micile defecte, au scos 2 surse de lumina din bord de a ajuns sa aiba umbre, au scos bara stabilizatoare.... mai degraba l-as vopsi si insonoriza pe asta vechi, ca briz bizurile astuia nou au fost platite cu varf si indesat prin economiile care nu se vad.
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Habar n-aveti sa mergeti cu o masina daca va cad Ph2-urile. Sunt unii "soferi" care spun ca Loganul e cea mai proasta masina (indiferent de Ph-uri), a lui taicamiu Ph2 dci 85 are aproape 110.000 km. si e ca noua, nu s-a plans de nimic, doar consumabile.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment