Nu mi-as da PH1-ul pe un ph2, pentru ca am motor 1,4 si eu cred ca este mai bun decat 1,2
V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?
Collapse
X
-
Originally posted by leutzul View PostNu mi-as da PH1-ul pe un ph2, pentru ca am motor 1,4 si eu cred ca este mai bun decat 1,2
Comment
-
Cu siguranta schimbul pe care-l l-as face e sa trec de la berlina la break. Toata viata mi-am dorit o masina break. In prezent am PH2 berlina, model preferance de care sunt incantat. Numai bine.Asigurari RCA cu livrare gratuita in Bucuresti. Partener Destine Broker.
Comment
-
Nu as face niciodata greseala asta ca imi vand Dacia si sa-mi iau tot Dacie, daca as avea bani si a sosit ziua schimbarii cu siguranta as lua alta marca, daca nu raman cu asta in continuare pana ajunge la programul rabla ca decat sa o vand pe 2500 de euro mai bine o tin.
Comment
-
In niciun caz nu as face asta. Ar merita daca ar exista imbunatatiri din punct de vedere tehnic dar difera doar design-ul care nu ma convinge in totalitate. Inainte am avut un Laureat 1.4 din 2005 pe care l-am vandut si mi-am luat Prestige PH1 din 2008. Imbunatarirea a fost vizibila, motor net superior, mai multe dotari, interior mai frumos, mic facelift la exterior, frane mai bune, mai multe dotari de siguranta etc. In schimb PH2 Prestige nu prea aduce nimic in plus, eventual in minus. Singurul lucru care chiar imi place la PH2 este interiorul de Prestige, face toti banii, probabil cei care spun ca e mai urat ca ala de Laureat sau ca nu merita banii in plus simt gustul acru al strugurilor ).'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
Comment