V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@D-FENS: Problema e ca eu comparand spatele Loganului Ph1 cu Ph2 cu bandou cromat, il declar castigator pe primul. E strict parerea mea, care o spun vazandu-l in realitate.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

De acord cu tine,nu prea era nevoie de chestia aia cromata sau macar sa fi fost mai ingusta.Dar "execrabil" cred ca e cam exagerat,fara suparare.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

E putin exagerat, recunosc, dar asta a fost impresia mea la vederea minunatului ornament.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

@danielt: Daca tot vrei sa treci la Ph2, de ce nu te "intinzi" la motorizarea de 85 cai? Macar sa faci un upgrade in adevaratul sens al cuvantului.
          Te-as indemna si la un 16 v, dar esti amator de diesel.

Comment

Eu unu n`as da un logan pe alt logan...Adica dau dacia sa`mi iau tot o dacie? Daca il dau imi iau al`ceva da` nu tot logan...Doar pt alt bord si fete de usi? Sa fim seriosi

Comment

Eu unul nu l-as schimba
              Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Nuppppppppppp ptr ca e urat nou logan

Comment

Originally posted by andrrei_ro View Post
                  Eu unu n`as da un logan pe alt logan...Adica dau dacia sa`mi iau tot o dacie? Daca il dau imi iau al`ceva da` nu tot logan...Doar pt alt bord si fete de usi? Sa fim seriosi
                  Nu e chiar asa,simplifici prea mult.Nu e vorba ca dai Dacie si iei tot Dacie,excludem fitzosii.Daca ai o motorizare mai slaba sau optionale estetice si tehnice mai putine,eu zic ca se merita schimbarea.Vorbim aici doar de masini noi,fara sh-uri.
                  Last edited by D-FENS; 8 July 2008, 23:45.

Comment

Eu o sa-l schimb anul viitor, cand apare ala de 133 de cai...
                    niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Da, l-as schimba pentru ca mie imi plac formele mai rotunde de la asta nou. L-as schimba dar numai cu acelasi motor sau mai mare.

Comment

Eu nu mai pot,pt ca ma culca nevasta in masina daca mai zic si de Logan de 133cp.Raman la Prestige 16v Ph2.

Comment

Daca e sa respectam titlul ad literam:" v-ati schimba vechiul logan pe noul logan?" raspunsul este da. Daca masina e mai veche si cu ceva km la bord. Dar asa cu doar 3000 km si o luna vechime, nu stiu cat de avantajos este pt proprietar.
                          Nici pt mine nu e avantajos inca, caci am 24000 si 1 an jumatate. Dar pe la 50000-60000 m-ar bate gandul. NU inainte.

Comment

Probabil l-as schimba . Nu stiu . Astept sa-l vad in realitate si vedem . Dar inca nu il schimb , nu are rost are 14000 km intr-un an si 8 luni . Blackufo are dreptate ( despre modificari ) cu amendamentul ca un facelift nu va aparea mai devreme de 1.5 -2 ani . Si atunci nu o mai schimbi in veci pt ca va aparea ceva modificat ? Nu cred .
                            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Hop şi eu: - aş schmba loganul meu numai pe modelul care va apărea probabil în 2009 (acela SUV) şi da, aş schimba o Dacie cu o altă Dacie din cauza raportului preţ-costuri piese şi întreţinere. Dacă aş avea bani mi-aş lua un Q7, dar.... N-am. În concluzie, până la varianta de Logan menţionată mai sus, nu mi-aş schimba maşina cu niciun alt model Dacia

Comment

Înainte de a ne gândi la schimbare trebuie să vedem cu ce vine în plus faţă de ph1:în afară de faruri, stopuri, bagheta cromata,pe partea tehnică ar fi afu-ul,pe partea estetică interiorul e mai placut(la care se mai adaugă volanu' ăla reglabil).Per total se merită schimbat numai în cazul în care ai de la 30000 în sus,iar singura versiune care-şi merită e 1.6 16v prestige+ airbaguri laterale(10 mii),care nu e disponibilă ''momentan''(aici şi+au dat cu firma-n cap)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google