Peste vre-o 5 ani sigur iau noul Logan. Ma rog "noul" Logan de atunci nu de acum.
V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?
Collapse
X
-
@waderus: te asigur ca pierzi mai mult de 1500 de euro, la cum evolueaza piata acum ( din pacate). Eu am luareate 1.4 din 2007 ian, deci 1 an jumatate si 24 000 si am pierdut la el pana acum in jur de 2000 euro..
Parerea mea este sa-l pastrezi si sa te folosesti de el in continuare, caci altfel devine o afacere paguboasa.
PS: mai poti scadea inca ceva bani, daca nu ai AC.
Comment
-
Nu are nici un rost sa-l schimbi la 3000 km desi eu cred ca vei pierde mai mult de 1000euro.Banii astia ii pirzi numai la vanzare dar gandeste-te ca iar trebuie s-o inmatriculezi unde se duc un amar de bani,si pentru ce? Pentru ca e putin mai stilizat? ,anduranta este aceeasi. Banii care-i pierzi mai bine-i folosesti la combustibil, la revizii, la niste accesorii de bun gust.Pai ce faci o iei iar de la capat? Daca te dau banii afara din casa n-ai decat.
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostCe masina gasesti cu 3000 km,de dimensiunile si capacitatea Logan-ului si sa fie si pana in 10000 "ieuro"?
Multumesc.. In anumite conditii un Logan sh poate fi mai avantajos decat unul nou. Mai ales daca mai este in garantie.
P.S. Cromatic a raspuns inaintea mea.
Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Parerea mea e ca tot nu se merita pentru ca se cheltuiesc foarte multi bani dupa achizitionare iar @danielt a facut cheltuielile acum vreo saptamana sau doua, oricum, a prins taxa de mediu la noua valoare iar la revanzare pierzi destul de mult intr-un timp foarte scurt.Acuma, fiecare isi face socotelile si procedeaza cum crede el ca-i mai bine dar e pacat sa nu tii cont de anumite pareri ale unor oameni care-ti vor binele si mai ales a acelora care au mai trecut prin asa ceva.
Comment
Comment