Ce probleme poti sa ai la 3000km si mai ales cand stii ca omul o vinde numai din motivul ca a aparut o varianta putin mai stilizata?
V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?
Collapse
X
-
Originally posted by Cromatic View PostCe probleme poti sa ai la 3000km si mai ales cand stii ca omul o vinde numai din motivul ca a aparut o varianta putin mai stilizata?1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Eu mi-as cumpara. Dar deocamdata nu prea mai am bani. As prefera totusi Sandero pentru sotie, ca e putin mai mica. Dar trebuie sa o vand pe asta sau o pot da la schimb la Dedeman (numai ca pretul pe care ifera ei va fi foarte mic). O sa ma gandesc.
Danielt, imi place masina ta din poza. Am avut si eu una asemanatoare. Avea totusi toate portierele si motorul era super. Nu am avut probleme cu el. In schimb aveam gaurele prin unele locuri in tabla si daca ma hotarasem sa imi cumpar Logan nu avea sens sa o repar.Last edited by Cristi_Xp; 10 July 2008, 17:07.ABS Plus Preferance 1.4 MPi
Comment
-
Eu,l-am schimbat !!!Am vindut luna trecuta ,ABS-plus-ul ,de numai un an de zile,mai 2007 achizitionat ,si 22.500 km bord !!.L-am vindut numai pentru motivul,ca nu avea aer conditionat !!..Initial,vroiam sa-mi iau,un Opel Astra Classic !!!..Pe ABS-plus,am dat 7550,euro,cu radio cd si garantie extinsa !!,l-am vindut cu 6.200 euro !!..C'est la vie !!..Acum am comandat un Phase Deux Laureate+abs+mp3+extenso 2 ani =8795 euro !!..Astept sa imi vina saptamina viitoare !!....CEVA A-TI UITAT,SE MERITA UN PHASE DEUX...SI PENTRU GARANTIA DE 3 ANI +2(cu am luat eu)= 5 ANI GARANTIE !!!!
Comment
-
Si eu vreau sa-mi schimb masina dar situatia mea nu este ca la tine, la tine consider ca nu merita decit daca iei o versiune superioara de dotare, adica prestige.Eu am preferance si vreau laureate in cazul asta se merita, daca aveam aer conditinat, nu renuntam la aceasta masina.Multa lume, putini oameni...
Comment
Comment