V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Se pierd bani, asa e. Dar mofturii costa!
    ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

Daca iei o varianta superioara eu cred ca se merita.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Ii dau dreptate lui @D-FENS cand poti lua ceva mai bun se merita

Comment

Asa, cum a spus si D-fens, daca treci de la un Ambiance (sau chiar Preferance) la un Laureate cu ABS sau un Prestige, se merita (daca ai si finante disponibile). Daca nu, nu cred ca este o investitie buna, mai ales pt cei care au ales creditul atunci cand si-au luat Loganul acum 1 an de ex. De ce? Deoarece, in primul rand, in primul an devalorizarea se face mai acut simtita si in al doilea rand (si foarte important) anul trecut euro era 3.35, iar acum este 3.6 si pt ca Dacia vinde Loganul in euro, pe langa devalorizarea "fostei" masini mai pierzi aproape 10% din cursul de schimb.

P.S.: Mai repede as astepta sa apara Logan II, pt ca in general nu se merita sa-ti schimbi masina pt un facelift (cu toate ca este mai indicat sa-ti iei intotdeauna facelifturile :d)
          sigpic

Comment

@cgcx, tu vorbesti de cei care si-au luat masina acum 1 an si spui ca nu se merita dar ce sa mai zici de cei care o au de o luna si ceva si vor s-o schimbe.

De acord intru-totul cu tine.

Comment

Am vazut "live" astazi un 1,4 MPI. Arata foarte bine!Mi-a placut. Mi se pare mai stilizat, mai rafinat daca vreti...
              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Originally posted by cgcx View Post
                anul trecut euro era 3.35, iar acum este 3.6 si pt ca Dacia vinde Loganul in euro, pe langa devalorizarea "fostei" masini mai pierzi aproape 10% din cursul de schimb.
                Imi cer scuze ca ma citez, dar trebuie sa fac o mica corectare. In legatura cu procentul de 10%, ma refeream la diferenta de curs intre 3.35 la 3.6 (chiar 3.7), nu de 10% din valoarea masinii.

Cu titlu de exemplu, un Prefereance metalizat (7355€) costa in 2007 (curs 3.35) 24.600 lei, in timp ce astazi (3.6 cursul) costa 26.400. Diferenta este de aproape 2000 de lei la care se mai adauga devalorizare si se ajunge lejer la o pierdere de 1000€ (in doar 1 an).
                sigpic

Comment

M-am interesa cat mi-ar da reprezentanta in caz ca as dori sa dau Loganul la schimb si sa iau alta masina 70-75% din cat valora cand am cumparat-o. Asta ar insemna sa pier vreo 2000 de Euro. E destul de mult daca tinem cont ca are 1 an si 2 luni de cand am cumparat-o si ca nu am avut probleme cu ea niciodata. Asta-i viata!
                  ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

Eu unul cred ca il schimb pt ca mie imi palce

Comment

• E ceva cu masina asta ... Eu o am pe a mea de trei ani si are 66000 km. La fel ca si @89.MIR si @danielliviu mi-a trecut si mie prin minte sa o dau si chiar am avut cateva oferte serioase de vanzare ... Dar n-am avut inima sa o dau si chiar am de gand sa o mai tin ceva vreme. Am condus un Laureate 1.6 modelul nou cu facelift, e ok masina dar ... Nu e ALTCEVA ! Pentru niste plastice altfel modelate, ma refer la bord si panouri usi si un exterior cat de cat reusit estetic n-as schimba masina. E o chestie de optiune personala. Apropo, cei ce ati condus deja noul Logan, ambreiajul nu vi se pare cu mult mai moale ? E posibil sa fie doar un alt reglaj, dar asta a fost impresia mea, ambreiajul mergea foarte usor.
                      sigpic
                      Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• La 1.6 este alta cutie de viteze, posibil si alt model de ambreiaj. De aici si diferenta
                        GL-22-TOF

Comment

• Au ramas aceleasi motorizari si aceleasi cutii de viteze, nu s-a schimbat nimic in privinta aceasta.

Comment

• Eu ma refeream la diferenta intre 1.4 si 1.6.... Ady_p a spus ca la 1.6 i s-a parut ambreiajul mai moale, dar el are 1.4
                            Este postul anterior doar.
                            GL-22-TOF

Comment

• Originally posted by Valik.Goian View Post
                              Eu unul cred ca il schimb pt ca mie imi palce
                              Si daca peste un timp relativ scurt apare alt facelift sau/si o motorizare noua ce faci, iar il schimbi?

Comment

• Originally posted by danielliviu View Post
                                Eu ma refeream la diferenta intre 1.4 si 1.6.... Ady_p a spus ca la 1.6 i s-a parut ambreiajul mai moale, dar el are 1.4
                                Este postul anterior doar.
                                Acelasi tip de cutie au si 1.4 si 1.6
                                jr1=jr3

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google