V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Acolo clar, e chestie de gusturi.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Azi am vazut prima data un logan face lift mai bine (prima data am vazut la Pitesti prin aprilie dar nu am avut timp sa il analizez foarte bine) si ideea este ca e aceeasi Marie cu alta palarie. Din lateral e acelasi logan, doar privit din fata si din spate vezi modificarile. Bineinteles, si la interior. Am zis la inceputul thread-ului ca l-as schimba; si imi mentin parerea, l-as schimba doar daca l-as vinde pe acesta actual cu un pret cu care sa il achit, si sa imi cumpar acelasi logan, face lift, cu aceeasi rata, ceea ce nu se poate! Apoi, am 13.000 si ceva de km cu el, consum bun, nu probleme (inca, sper nici sa nu apara), deci nu are rost pasul acesta...
      Last edited by huzzy1981; 29 July 2008, 21:16.
      1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

• "si ideea este ca e aceeasi Marie cu alta palarie"
        Pai facelift nu inseamna chiar schimbarea palariei pentru Maria?
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• La noul face lift logan nu imi place DELOC fata...In schimb spatele si interiorul imi place mult...Deci nu, nu l-as schimba :P decat sa imi dea alta grila )
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• !!!!

Fratilor, despre ce vb noi aici? Eu un daca as schimbal loganul meu l-as sichimba cu S60 de la volvo, pe bune sunt multumit de loganul meu am facut cu el 100000km intr-un an dar alt logan nu mai mi-as lua. Mai au multe de facut la el si pana nu-l pune la punct nici nu ma gandesc sa mai imi iau logan.

Comment

• Imi place bordul la noul Logan si fatele de usi
              Normal ca l-as schimba daca n-ar trebui sa dau nimic in plus ))))

Mi-as pastra vechea sigla, desfacatoru asta de bere ma enerveaza.

Comment

• L-as schimba da tot cu prestige 1,6 16v dar nu acu ca abia am 9900 km cu el.
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Si eu ma gandeam sa il dau pe al meu acum si sa imi iau doua loganuri noi. Cand mai ai nevoie de locuri in masina e mai bine sa iei doua masini decat sa iei unul MCV cu 7 locuri.
                  Am un Laureate 1.6(54000 km). Si mi-as lua tot de la Laureate 1.6 in sus. Ma mai gandesc.
                  Problemele se creeaza...Solutiile exista deja.

Comment

• In vechiul Logan am mers doar ca pasager. In august am luat noul logan si chiar imi place.
                    Aut Caesar aut nihil!

Comment

• Eu nu l-as schimba.Nu vad nici un motiv. Eu merg pe preincipiul ca daca tot schimbi o masina macar sa o schimbi cu una mai buna.
                      Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

• Nu las schimba doar pt aspect .
                        :smokespliff:.....UNUL CU DE TOATE...:smokespliff:

Comment

• Nu l-as schimba doar pentru aspect... Sa speram ca odata cu trecerea timpului vor intra si cu esp, asr, discuri pe spate, clima si poate atunci schimbare, pana atunci logan = logan
                          Oamenii normali invata din propriile greseli; oamenii destepti invata din greselile altora.sigpic

Comment

• Iar daca va avea ESP, asr, clima va fi prea scump pt o Dacie? Corect?
                            Cati dintre voi ati da peste 12 000 euro pe un Logan cu esp, asr, clima? Motorul ramanand acelasi?
                            Ar fi bine un motor de 2.0 benzina, cu esp, clima, asr, etc, consum redus, si toate astea la 10 000, nu?
                            Vrei ESP , si alte lucruri, dar tot odata sa ramai in gradina Renault? Opteaza pt Megane, si le ai pe toate.

Comment

• Daca avea roaba 2 roti ii zicea tramvai
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Cine a condus 16v stie la ce ma refer... Cei cu 1.4 (Cezar) este mai greu... Dar pentru tine, Cezar, fac o concesie... Ai reusit cu al tau 1.4 sau rupi aderenta la treapta a doua in mers??? Si ce ti se pare asa ciudat ca un logan sa aiba cele mentionate de mine... Aaaaa, stai, uitasem, tie ti se pare ciudat pana si sa ai geamurile pe spate electrice... Si sa nu mai spun de protectie motor etc...
                                ps-> eu incercam o discutie inteligenta si inteligibilia, dar, de cand cu Dacii si Romanii...
                                Oamenii normali invata din propriile greseli; oamenii destepti invata din greselile altora.sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google