Unul din lucrurile bune ale loganului erau farurile...acuma le-au stricat si p'astea
V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?
Collapse
X
-
Sincer s-a fiu mi-as da loganul de acum pentru modelul mai nou.Imi place ca au bagat stopurile de ceata pe bara spate, imi place cum e centrat radiatorul fix pe centru si mi se pare mai mare decat la modelul vechi, si imi place cum sunt imbinarile intre bara fata si caroserie si imibinarile dintre far si bara nu mai sunt acele spatii specifice modelui vechi.
Comment
-
Aspectele estetice ma lasa rece la ph2. L-as schimba cu un alt Logan care ar avea o evolutie tehnica. Nu doar alte faruri si alte fete la usi. Sau inele de alta nuanta la aeroare. Nu mai zic de cromul ala de pe portbagaj care ii da un aer de tiganeala.
Nu imi cumpar aceeasi masina tehnic, fardata un pic altfel.
Comment
-
Imi place PH2 dar parca tot PH1 ramane baza de care imi place mai mult.Adevarat ca interiorul la ph2 e mai frumos dar daca te misti putin iti schimbi fetele usilor si pui de prestige si pui si manerele alea gata l-ai facut super.Foarte mult imi place combinatia de bara spate de ph2 pe un ph1 arata super.
Comment
-
Adica asa?:P
Totusi per total ph2 e MULT mai dragut decat ph1. Atat interior cat si exterior. Dar avand in vedere ca din punct de vedere tehnic diferente nu sunt, atunci intr-adevar nu merita sa faci schimbul.Attached FilesDacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
Comment