@D-FENS: Problema e ca eu comparand spatele Loganului Ph1 cu Ph2 cu bandou cromat, il declar castigator pe primul. E strict parerea mea, care o spun vazandu-l in realitate.
V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?
Collapse
X
-
-
E putin exagerat, recunosc, dar asta a fost impresia mea la vederea minunatului ornament.
Comment
-
Originally posted by andrrei_ro View PostEu unu n`as da un logan pe alt logan...Adica dau dacia sa`mi iau tot o dacie? Daca il dau imi iau al`ceva da` nu tot logan...Doar pt alt bord si fete de usi? Sa fim seriosiLast edited by D-FENS; 8 July 2008, 23:45.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Daca e sa respectam titlul ad literam:" v-ati schimba vechiul logan pe noul logan?" raspunsul este da. Daca masina e mai veche si cu ceva km la bord. Dar asa cu doar 3000 km si o luna vechime, nu stiu cat de avantajos este pt proprietar.
Nici pt mine nu e avantajos inca, caci am 24000 si 1 an jumatate. Dar pe la 50000-60000 m-ar bate gandul. NU inainte.
Comment
-
Probabil l-as schimba . Nu stiu . Astept sa-l vad in realitate si vedem . Dar inca nu il schimb , nu are rost are 14000 km intr-un an si 8 luni . Blackufo are dreptate ( despre modificari ) cu amendamentul ca un facelift nu va aparea mai devreme de 1.5 -2 ani . Si atunci nu o mai schimbi in veci pt ca va aparea ceva modificat ? Nu cred .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Hop şi eu: - aş schmba loganul meu numai pe modelul care va apărea probabil în 2009 (acela SUV) şi da, aş schimba o Dacie cu o altă Dacie din cauza raportului preţ-costuri piese şi întreţinere. Dacă aş avea bani mi-aş lua un Q7, dar.... N-am. În concluzie, până la varianta de Logan menţionată mai sus, nu mi-aş schimba maşina cu niciun alt model Dacia
Comment
-
Înainte de a ne gândi la schimbare trebuie să vedem cu ce vine în plus faţă de ph1:în afară de faruri, stopuri, bagheta cromata,pe partea tehnică ar fi afu-ul,pe partea estetică interiorul e mai placut(la care se mai adaugă volanu' ăla reglabil).Per total se merită schimbat numai în cazul în care ai de la 30000 în sus,iar singura versiune care-şi merită e 1.6 16v prestige+ airbaguri laterale(10 mii),care nu e disponibilă ''momentan''(aici şi+au dat cu firma-n cap)
Comment
Comment