If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Da, dar difera diametrul discului de ambreiaj si poate reglajele de la masina la masina...
de ex, eu si mareom avem ambreiajele reglate diferit din fabrica, desi avem masini identice
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Mie sincer nu-mi place noul face lift e urat (Parerea mea) , daca chiar as vrea sai fac un face lift ma duc si cumpar stopuri fumurii cu leduri si faruri angel eyes si un chit de bari + praguri noi nu sa skimb toata masina si sa mai si pierd vreo 3000 de euroi pe 2 faruri noi si 2 stopuri restilizate si o bara cromata pe porbagaj (care da urat).
Asta cu bara cromata care de fapt i se spune "bagheta decorativa cu aspect de aluminiu" e doar o chestie de gusturi.Pe ambiance si preferance nu este prezenta.
La inceput, pana sa vad faceliful aveam ceva dubii, eu am lureat 1,5 DCI 85/cp cu spoilerul de mcv (pt cei care nu stiu) insa cand am vazut in poze faceliftul nu ma impresionat si nici cand lam vazut in realitate si anume: spoilrul fata daca avea grila de aerisire in continuarea celei de sus si fantele de la proiectoare putin duse mai spre mijloc, era muuult mai frumos !!! Partea din spate daca nu avea acel eleron in stopuri iarasi cred ca era mult mai frumos (gasesc acel eleron de f prost gust) ce e frumos la acsasta masina dupa parerea mea desenul stopurilor, spoilerul de pe spate si interiorul care este un + !!! Deci ce as schimba ar fi spoilerul insa la a 2 evaluare raspunsul e NU pentru ca nu s-ar asorta cu cel din fata si ramane doar interorul pe care il gasesc mai atractiv !!! IN CONCLUZIE NU AS SCHIMBA LAUREATUL MEU PE PH2 E DESTUL DE FRUMOASA SI DE FAPT MI SE PARE CA ARATA A MASINA MAI SERIOASA DECA PH2 !!! SI CA VERSIUNE SI MOTORIZARE IARASI NU !!!
M-am uitat ieri mai atent la un logan nou aparut ,nu stiu poate mi se pare dar bara de spate ii copie fidela dupa cea de la chevrolet aveo , cea de fata aduce foarte mult tot cu cea de chevy,in rest putea sa foloseasca un plastic ma finut ,tot reclabil.........
Modelul nou nu mai are bucatica aceea de plastic de sub buton pe care o agati cu degetul ca sa ridici capota. Cat este de incomod nu stiu ca nu am deschis portbagaje de facelift-ate .
In legatura cu achizitionarea masinii sau cu butonul de portbagaj? Daca e in legatura cu masina, iti spun ca acolo nu conteaza gusturile, ci tehnica, dotarile si confortul.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment