V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, dar difera diametrul discului de ambreiaj si poate reglajele de la masina la masina...
    de ex, eu si mareom avem ambreiajele reglate diferit din fabrica, desi avem masini identice
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Mie sincer nu-mi place noul face lift e urat (Parerea mea) , daca chiar as vrea sai fac un face lift ma duc si cumpar stopuri fumurii cu leduri si faruri angel eyes si un chit de bari + praguri noi nu sa skimb toata masina si sa mai si pierd vreo 3000 de euroi pe 2 faruri noi si 2 stopuri restilizate si o bara cromata pe porbagaj (care da urat).
      ABS+ 1.6

Comment

• Asta cu bara cromata care de fapt i se spune "bagheta decorativa cu aspect de aluminiu" e doar o chestie de gusturi.Pe ambiance si preferance nu este prezenta.

Comment

• Nici mie nu-mi place bagheta decorativa. E cam singura chestie care au bulit-o la facelift-ul asta.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Si au mai dat-o cu "mucii in fasole" cand au inlocuit butonul de deschidere al portbagajului. Ciudata alegere, si incomoda pt proprietar.

Comment

• Dar ce nu se poate lua de la vechiul Logan? Parca vad topic: "Ce se potriveste de la vechiul Logan pe noul Logan?"
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• La inceput, pana sa vad faceliful aveam ceva dubii, eu am lureat 1,5 DCI 85/cp cu spoilerul de mcv (pt cei care nu stiu) insa cand am vazut in poze faceliftul nu ma impresionat si nici cand lam vazut in realitate si anume: spoilrul fata daca avea grila de aerisire in continuarea celei de sus si fantele de la proiectoare putin duse mai spre mijloc, era muuult mai frumos !!! Partea din spate daca nu avea acel eleron in stopuri iarasi cred ca era mult mai frumos (gasesc acel eleron de f prost gust) ce e frumos la acsasta masina dupa parerea mea desenul stopurilor, spoilerul de pe spate si interiorul care este un + !!! Deci ce as schimba ar fi spoilerul insa la a 2 evaluare raspunsul e NU pentru ca nu s-ar asorta cu cel din fata si ramane doar interorul pe care il gasesc mai atractiv !!! IN CONCLUZIE NU AS SCHIMBA LAUREATUL MEU PE PH2 E DESTUL DE FRUMOASA SI DE FAPT MI SE PARE CA ARATA A MASINA MAI SERIOASA DECA PH2 !!! SI CA VERSIUNE SI MOTORIZARE IARASI NU !!!
                logan 1,5'DCI /85cp.

Comment

• M-am uitat ieri mai atent la un logan nou aparut ,nu stiu poate mi se pare dar bara de spate ii copie fidela dupa cea de la chevrolet aveo , cea de fata aduce foarte mult tot cu cea de chevy,in rest putea sa foloseasca un plastic ma finut ,tot reclabil.........
                  http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• Eu sincer as schimba-o. Dar acum nu am bani destui. Mai astept un an!
                    ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

• Care-i treaba cu butonul de la portbagaj de zice lumea ca e incomod?

Comment

• Modelul nou nu mai are bucatica aceea de plastic de sub buton pe care o agati cu degetul ca sa ridici capota. Cat este de incomod nu stiu ca nu am deschis portbagaje de facelift-ate .
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Nu e incomod deloc. Totul s-a facut pentru estetica, iar acum arata mai bine decat butonul cel vechi.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Vad ca parerile sunt impartite deci si asta e tot o chestie de gusturi.

Comment

• In legatura cu achizitionarea masinii sau cu butonul de portbagaj? Daca e in legatura cu masina, iti spun ca acolo nu conteaza gusturile, ci tehnica, dotarile si confortul.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• La butonul de la portbagaj m-am referit.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google