V-ati Schimba Vechiul Logan Pe Noul Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aderenta in a doua eu am rupt-o si cu Dacia asa ca nu-l mai jigni de pomana.
    Iar scut la motor Loganul il are standard spre deosebire de alte marci.
    Ideea e ca ceea ce vrei tu ar creste pretul prea mult pentru a mai fi accesibil. Si cum s-a mai spus esti dispus sa dai niste bani in plus pentru dotari in plus poti opta pentru alta marca. Dar se vrea si pret mic si dotari de Mercedes ceea ce este imposibil( si cu sufletu-n rai si cu.....).
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Mi se pare ciudat sa vrem toate optiunile posibile, in acelasi pret.
      Sau nu-mi spune ca ai da peste 12 000 pe acestea, tinand cont ca exista alternative mult mai bune la banii astia.
      Dacia nu va implementa in curand aceste optiuni. De ce? Simplu, sunt deja prezente pe alte masini Renault.
      Dar deja suntem off-topic demult.
      Sa revenim la topic.
      Multumesc.

Comment

• eu unu nu mi.as schimba cu unul facelift....intradevar la interior surclaseaza ph1 dar nu ma bucura...
        TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

• spatele cel nou imi place cel mai mult...
          la interior...imi plac fetele de usi, plus ca au si maner mult mai bine definit.
          in fata insa...nu prea imi place calandrul, cred ca se putea mai bine.

ca sa raspund la tema...sunt multumit de kiss-ul actual, nu l-as schimba cu ph2.
          Last edited by moses; 3 February 2009, 21:52. Reason: Automerged Doublepost
          a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

• L-as schimba doar daca nu as avea bani pentru una mai buna
            sigpic

Comment

• eu am logan din 2006 am spre 25000 km cu el si...totul e super..Nu las chimba ptr nimic in lume cu cel nou...nu stiu daca mai este calitatea de acu 3 ani...ma refer la componente...
              si sincer din noul logan imi plac doar felele de usi...in rest..raman la al meu

Comment

• Sincer loganul meu nu l-asi schimba cu cel nou doar un singur lucru a-si lua de pe cel nou fetele de usi care imi plac la nebunie cum arata .

Comment

• nu l-as schimba.e bun asa rau cum e al meu.l-as schimba cu alta marca poate.
                  Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Strict vorbind de modele: DA, l-as schimba pentru noul interior mai placut si anumite nuante de culori care sunt foarte reusite. In mai sau iunie voi face rodajul unui Sandero 1.4 prin Dobrogea....voi reveni atunci cu impresii
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• nu as schimba loganul meu cu noul logan sau cu sandero...ca sunt multumit de el..iar pt niste fete de usi si alte forme nu prea merita..cand il voi schimba voi luat alta marca...

Comment

• DA!l-as schimba,chiar daca asta se preteaza mai mult la tuning,comfortul oferit de acel interir si aspectul lui mai cald m-a facut sa-mi doresc unu...mai ales prestige asta nou....e bomba!!dar avand in vedere anumite situatii pe care le am voi ramane la acesta!e ok si el!
                        "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

• NU. Nu as schimba Loganul meu cu unul nou. Imi place mult interiorul la prestige-ul nou, dar pentru atat nu l-as schimba
                          sigpic

Comment

• Eu l-as schimba cu unul 1.5 dci 85 cp. Nu prea imi place noua parte din fata a masinii, dar spatele e dragut. Mai mult l-as schimba pentru motor, decat pt. celelaalte aspecte.

Comment

• L-as schimba cu un MCV 1,5 dci, 85 caluti, pentru puterea si cuplul mai mare si nu neaparat pentru interiorul restilizat.

Comment

• Eu nu l-as schimba din motive pur pragmatice:
                                1. actualul are doar 7000 de km;
                                2. as pierde foarte mult la pret (si piata sh a intrat in criza);
                                3. si cu cea noua as face acelasi lucru : as cara.

Dar si din motive sentimentale: ca sa il cumparam pe actualul am renuntat la un Laureat plus 1.4 impecabilsi imbunatatit cat de cat ... Avea 33.000 de km dar chiar ne atasaseram toata familia de ea. Desi sunt o fire destul de pragmatica trebuie sa recunosc ca nu e usor sa perzi 2500 de euro la o masina pe care n-ai folosit-o decat doi ani si pe care ti-ao mai iau si toti samsarii la puricat si incep sa-i arate defectele cand tu stii ca i-ai pus numai super benzina, ca i-ai facut tratamente cu ceara la caroserie in fiecare iarna si te-ai dus cu ea in service pentru fiecare zgaraietura.

Insa admit ca la nivel estetic modificarile de pe noul Logan sunt chiar importante iar aspectul interior si exterior este mult schimbat in bine ...
                                Last edited by sambo; 2 March 2009, 20:33.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google