sau poate ai o masa slaba , daca s-a reparat lonjeronul si s-a vopsit si apoi s-au prins masele ....exista sanse de contacte slabe , verifica daca pe lonjeronul reparat exista vre-un cablu de masa (habar n-am pe unde sun masele prinse) si curata putin vopseaua de sub borna cablajului . E o ipoteza si asta mai ales ca spui ca de atunci au inceput problemele
Rog ajutor urgent
Collapse
X
-
pozele promise scuze de intarziere dar acuma mia venit netu..sper sa intelegi cevaMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Ala e motorasul pas cu pas?
Pot sa jur ca e senzor de turatie.
Comment
-
da scuze le-am incurcat..pe diesel nu stiu daca ai asa ceva pentru ca nu am vazut un motor diesel de logan..eu pe asta lam curatat cand am urmarit tutorialul lui Cristi..Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Multumesc pt poze si pt info...incepand de maine o sa caut toate defectele inclusiv o sa desfac mpp,revin in 2 zile cu concluziile
Gata! S-a rezolvat. Intr-adevar a fost " mpp"-ul....l-am desfacut si curatat cu o solutie de dezghetat incuietorile iarna.acum cand am motorul la relanti, am si eu peste 1000 de turatii si se aude super.multum. Tuturor pt informatii si multumesc pt poze...au fost f.folositoare in cazul meu
Comment
-
Originally posted by suiram100 View PostMultumesc pt poze si pt info...incepand de maine o sa caut toate defectele inclusiv o sa desfac mpp,revin in 2 zile cu concluziile
Gata! S-a rezolvat. Intr-adevar a fost " mpp"-ul....l-am desfacut si curatat cu o solutie de dezghetat incuietorile iarna.acum cand am motorul la relanti, am si eu peste 1000 de turatii si se aude super.multum. Tuturor pt informatii si multumesc pt poze...au fost f.folositoare in cazul meu
Comment
Comment