Schimbare Amortizoare

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimbare Amortizoare

Masinuta mea din 2005 cu 85000km parca ar vrea sa ii schimb amortizoarele si asta o sa fac. ceea ce vreau sa stiu este: pe ce marca sa merg? am urmatoarele optiuni : Monroe, Bilstein sau Sachs.
    Mentionez ca amortizoarele mele nu curg, dar masina a devenit rigida rau si ma arunca cand iau gropi.

Cand ai facut ITP-ul?
    Au fost atunci ceva probleme la amortizoare?

Comment

daca ai bani de Sachs, ia KYB. daca n-ai bani de KYB, ia Monroe Black. bilstein bate si sachs sunt mai moi ca alea de fabrica.

Comment

Ce inseamna bilstein bate?

Comment

Eu am pus Sachs acum la 83000km si sunt multumit, mi se par decente in oras si faine la drum lung. Cele originale Monroe au decedat cu multe mii de km inainte, simteam masina cum se trantea la fiecare denivelare. Le-am impins la sfert tija amortizoarelor vechi si nu si-a revenit niciuna dupa o ora.
          Atentie cand iei amortizoarele sa fie din acelasi lot/serie etc. pentru a nu avea diferente mari de eficienta (unele sunt mai vechi, altele mai noi, unele de pe Marte, altele de pe Venus etc...). Daca ai posibilitatea sa le iei cu garantie si sa le si faca un test la ITP dupa montaj. De asemenea este foarte probabil sa ai nevoie sa schimbi si rulmentii flanșă care lucreaza cu amortizoarele fata (Eu am ales tot Sachs). Daca nu ai nicio problema cu restul suspensiei (bucsi, bielete antiruliu, pivoti, capete de bara, burdufuri, caseta directie) vei simti masina ca noua.

Comment

Se continua aici.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google