nu c.a.r. merge pe 36 rate si pot lua pina la 24000 bani in mana ( adica de 4 X fond =suma de bani ) , si cred ca intrebarea mea este valabila pentru toti cei care avem logan 2004-2006 ce pret se poate lua pe el mai ales daca este si euro3
Ce Pret Mai Iau Pe Logan?
Collapse
X
-
Mai este varianta ca masina sa fie cumparata de o ruda sau un prieten foarte bun si practic sa nu se schimbe proprietarul in acte.
Eu asa am facut: masina a ajuns la socrul meu fara sa mai operez schimbarea in acte. In felul asta s-au pastrat si reducerile la asigurarea RCA si CASCO si am obtinut si eu un pret foarte bun pe o masina, de altfel, in stare impecabila si cu un istoric cunoscut. Deci o tranzactie corecta pentru toata lumea.
Desigur, cazurile astea sunt destul de rare.....de obicei lumea ofera un pret hilar pe loganurile de prima generatie.Last edited by mariusnicolae; 23 August 2014, 20:50.
Comment
-
Originally posted by k800 View PostDaca il vinzi primesti 1500e pe loc, daca il dezmembrezi poate faci mai mult dar intr-un an, doi...posibil sa ramai si cu anumite piese/componente ce nu sunt cautate.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
Comment