Ce Pret Mai Iau Pe Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

orice masina care pleaca de la dealer se devalorizeaza cu minim 10% indiferent ca are 100 sau 10000 de km. masina se devalorizeaza cam cu 10-25% pe an deci un logan e3 diesel nu stiu daca se mai poate vinde in moentul de fata daca nu e taxa platita. Si chiar daca e taxa si te pune statul sa mai dai diferenta nu stiu in ce masura se poate vinde. Doar sa o dai la o cunostinta in comodat sau cu procura notariala de circulatie.
    soselele din România au prea putin RAM si video pentru NFS

Comment

Nu e o perioada buna de vandut masina.

Pe a mea o s-o vand la fier vechi cand nu se mai invarte roata.

Comment

Daca am 5000 de Euro si vreau masina noua, cu garantie, merg clar la un dealer Dacia si fac un leasing. Rata lunara pe care am platit-o la un leasing similar sumei a fost una modica de 450 lei/luna (masina era si pe firma se deducea TVA), ca e foame la vanzari si se dau credite avantajoase. Sub umbrela garantiei de-a lungul timpului mi-am rezolvat o multime de probleme: faruri, volan, bord, oglinda dreapta, tamburi.

De ce sa nu recunostem si ca Dacia a reusit cu noile modele de Sandero Stepway si Logan sa le dea o fata mai comerciala fata de ce era acum 7 - 8 ani. Vanzarea SH va fi din ce in ce mai grea. Am o masina care voi trage de ea pana pica, are acum 34.000 km dar 5 ani. Impecabila, dar nu iau mai mult de 5000 Euro pe ea. Si unde gasesc unul care sa o vrea? Cand am dus-o la vanzare in Martie, cel mai bun pret a fost 4000. Asta pentru o masina bine intretinuta care nu a fost vitregita de nimic si cu mici imbunatatiri.

Comment

Dupa 7-8 ani directia e normala sa dea o fata mai buna la aspectu masinilor, modele noi etc.
          D.p.d.v. financiar directia e buna pt constructor, nu pt consumator.
          Consumatoru primeste o idee mai mult pe bani mult mai multi si desigur ca nu-l doare capu pe constructor, dar directia la nivel national e de cacao (la bani).

SH-urile sunt acum in cadere dar isi vor reveni dupa ce se scoate si taxa asta abuziva.

Comment

Dupa ce am citit cele spuse de voi aici, am ajuns la concluzia ca Octavian are dreptate: "Pe a mea o s-o vand la fier vechi cand nu se mai invarte roata." eu pe 1.4 chel cred ca mai iau .... nimic, poate sa o dau de pomana)

Comment

da dar de pomana platesti taxa.ala care o cumpara.ce se zicea de Oltcit?masina pe viata.Logan masina pe viata.
              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Si acum ar trebui sa asteptam traducerea? Sau sa nu bagam in seama ca ai scris ceva?
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

pai de ce sa-l vinzi?sau cui sa-l vinzi?cine cumpara logan sh ?pai nu ei nimic pe el.asa ca tragi de el pana cade de pe roti.eu am un Prestige din 2007 cu 56 mii km ,e pe srl.cine ma crede pe mine ca am atat?o parte din revizii sunt facute la dealer restul..ca romanul.si de l-as vinde mare lucru nu obtin.deci masina pe viata.si e valabil pentru aproape toate sh-surile fara taxa platita.asta e traducerea.
                  Last edited by margelatu; 22 June 2013, 17:30.

Comment

Eu am dat in decembrie loganul meu preferance, fabricatie noiembrie 2006 (arata super bine masina), 230000km, cu 116 milioane. Am dat-o la unul care se ocupa de masini, iar apoi mi-au spus vecini ca au vazut masina in targ si avea la bord 70000 km. M-am grabit ca era treaba cu taxa.
                    sigpic

Comment

chestii de atea ..inteligente am vazut si eu.ba chiar omul mi-a povestit cum a vandut un logan dci de 70 cp cu 230 mii km la 60 mii km.daca vrea cineva prin pm spun si firma de unde vine tigaia si cine a condus ,etc.deci e inuman.ma rog ,traim in Romania ce ...mea.eu faceam targuri cu tabla si am renuntat din cauza astora care vand pe dracu drept inger.cum poti sa zici unui bataran ca e tabala de 0,4 mm si tu vinzi de 0.25?
                      Last edited by margelatu; 22 June 2013, 17:49.

Comment

Singura si "unica" alternativa comoda si legala pentru masinile care nu au taxa platita ramane comodatul. Vad ca foarte multi se feresc de chestia asta si nu inteleg de ce.
                        Comodatul este prevazut clar in NCC si este o inchiriere gratuita - se merge la notar si se face un contract de comodat prin care cel ce inchiriaza(chipurile) masina se obliga la plata tuturor obligatiilor - amenzi, impozit, rovinieta, etc - bineinteles ca pe partea cealalta iti iei banii ca si cum ai vinde masina.

Comment

Originally posted by Octavian View Post
                          Nu e o perioada buna de vandut masina.

Pe a mea o s-o vand la fier vechi cand nu se mai invarte roata.
                          Cea mai tare remarca de pe acest theard! Imi place cum gandesti, se vede ca ai muncit fiecare banut pt. masinuta ta. Unii vad ca se si gandesc sa le dea la remat odata cu implinirea a 10ani....desi masinile merg perfect.

PS: bun theard, buna si observatia ca nu e un moment bun de vandut masina chiar daca peste 3-4ani va mai valora 1000-1200E cat o SN in stare f. buna acum.

Comment

Variante de scapat de masina ar fi

1) Auzisem la un prieten ca pana la 1 iulie (an curent) daca donezi masina cuiva nu mai trebuie platita taxa...poate va vin idei .

2) O vinzi si ramane pe numele tau si faci o procura pe noul proprietar (e bine sa o dai la un cunoscut)

3) O dezmembrezi
                            ...de doi lei :p

Comment

Sau ii faci Casco si dupa 6 luni ... dauna totala !
                              sigpic
                              Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

o dai la casco pe transfagarasan , au cedat placutele sefu n-aveam decat o sutasicinspe la ora pe valea asta-ncoborare . eo scapasi ca portiera nu statea bine-nchisa ..... da masina-i jos in vale stiii asear-avenit ursu si-a mancat sanvisu . sti ea valora 5200 de euro dau si eu vreo mie doua ce spui o dam la dauna , a si daca cobori la foto adu si mie iconita lipita pe stilp ca mare noroc avusi cu ea ca altfel ma manca ursu si pe mine aseara .
                                merge povestea asta pe casco . hai ca vreau drepturi de autor .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google