If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Asta cu "bine intretinuta, putini km si service in reprezentanta" poti s-o uiti. Oamenii prefera sa fie mintiti in fata si sa cumpere una cu 200k reali (mersteriti la 50k) dar care este cu 200E mai putin, decat sa priveasca problema obiectiv si sa-si cumpere o masina buna.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
golanu meu din 2005 euro 3 cu 100K la bord garantati , al treilea propietar in acte .
are gpl omologat , mici brizbizuri pe ici pe colo , nelovita , ulei si diatributie schimbate la timp numai piese de origine . fara taxa de inmatriculare platita
vreau pe masina asta la vinzare vreo 3500 euro hai ca mai negociez
Sincer nu cred sa iei, toamna trecuta a cumparat un amic 1.6 full(nu stiu ce nivel dar are inclusiv geamuri electrice spate) cu 84.000 km, 2006 , carte de service, la 2850 de euro, pana acum nu are absolut nici o problema cu masina , a facut 10 mii de km, deci nu cred sa fie vreo cazatura pregatita pentru vanzare.Nu are GPL dar nici nu a fost nevoit sa plateasca aceasta taxa de inmatriculare.Am spus parerea mea, sper sa nu te deranjeze prea tare.
vorbeam la o bere in weekend cu un dealer de masini cu staif. omul mi-a spus ca este cea mai buna perioada pentru cumparat sh de fite la preturi de invidiat. preturi d-alea nesperate in trecut, nesimtit de mici. cica cumparatorul rulz, ori accepti ori nu si astepti altul care nu este asa de dur. care n-ar vrea o masina buna la 25% din pretul ei real? vara-miu si-a vandut Octavia 2 din 2005, motor 1.6, 204.000 km, fix cu 5900 Euro. Daca-mi aduc bine bine aminte masina asta sarea cu putin peste 20 de chiftele la vremea respectiva. acu si-a luat sandero stepway in leasing. nu stiu ce afacere a facut, dar a pierdut. caci octavia a fost tot in leasing si nu dai pe ea pretul de catalog ci si banul creditorului.
Masina intretinuta si scoasa la vanzare este durere pentru proprietar. Caci sigur nu va lua cat doreste pe ea. Vremurile s-au schimbat. Ganditi ca un cumparator si nu ca un vanzator.
Nu merita sa mai cumperi nici-o masina cu an de fabricatie sub 2007 - care e buna nu are taxa platita iar cele care au taxa platita majoritatea sunt cu vicii ascunse sau cazaturi, ca mai exista si cate-o exceptie asta-i alta treaba dar trebuie s-o cauti mult si bine deci sub 2007(si asta cu indulgenta) no way.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment