Ce Pret Mai Iau Pe Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu vreau sa o vand,nu sa o cumpar.Ei au oferit 3500,asta prin telefon.dc iau 3000 sunt norocos
    Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• daca iti dau maxim 2500 acolo e mare lucru...

Comment

• Tot ce se poate!

Comment

• Am vandut acum o luna Loganul din 07.2007; 1.5 dci, ABS+, geamuri electrice fata, oglinzi electrice, incalzire in scaune, alarma cu pager Thunder, radio-cd MP3 Alpine CDE-171, jante aliaj Sinaia + cauciucurile de vara originale, distributie (+ pompa apa !) schimbata acum un an, fara niciun accident, kilometraj real = 39000. Pret final = 4200 euro. Cumparatorul a fost o persoana fizica ; un dealer din Ploiesti imi oferise la buy-back 3000 euro !
          Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

• E cea mai mare greseala sa mergi sa dai masina buy back. Eu in 2009 am vrut sa vand Solenza, iar dealerul imi dadea 5500 lei pe ea. Am dat-o cu 8000 lei unei persoane fizice.

Comment

• Toată lumea are opinia lui, va mulțumesc tuturor pentru sfaturi..

Comment

• Originally posted by Cristina_2013 View Post
                Toată lumea are opinia lui...
                De comă asta!
                Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• De coma e putin spus. Iar ma simt mandru ca sunt roman!

Comment

• Si dealerii astia cumpara orice logan? adica indiferent de an si kilometraj? Ma intreb ce or face cu toate harburile ruginite, la ce le-ar folosi? Pt. mine ar suna bine mai ales ca taxa de timbru face aproape cat masina care e din 2006...

Comment

• De cumparat le cumpara daca accepti pretul propus de ei. Care nu e cat alea din Vitan.
                      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• la a ta lordule te pun sa mai aduci bani de acasa ca sa o ia. glumesc , dar putin doar ...
                        o/____\o
                        (i)
                        .........

Comment

• Nu cred ca se incurca dealerii cu masini peste 5 ani vechime. Eu am vazut la dealerul Renault din Iasi numai ph2 sh.

Comment

• Ei arsh...pe la Galati-Braila se vinde cam orice:

Comment

• Anul trecut am in martie-aprilie am vandut Loganul. Era un Preference 1.4 2007 cu 44.000 km. Impecabil. Am vrut sa o dau avans pentru Ford, dar Colina Motors mi-a oferit 9200 ron pe el, iar Adras 2300 de euro la vremea respectiva. Am vandut masina singur, prin autovit, cu 3000 euro (135 de milioane parca la vremea respectiva). Asta, ca sa iti faci o idee de preturile oferite de "samsarii" astia cu acte!

Anul trecut am luat*...scuze, dar nu mai pot edita!
                              Last edited by PCH; 28 August 2013, 18:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Mda,trebuie sa ne orientam..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google