eu vreau sa o vand,nu sa o cumpar.Ei au oferit 3500,asta prin telefon.dc iau 3000 sunt norocos
Ce Pret Mai Iau Pe Logan?
Collapse
X
-
Am vandut acum o luna Loganul din 07.2007; 1.5 dci, ABS+, geamuri electrice fata, oglinzi electrice, incalzire in scaune, alarma cu pager Thunder, radio-cd MP3 Alpine CDE-171, jante aliaj Sinaia + cauciucurile de vara originale, distributie (+ pompa apa !) schimbata acum un an, fara niciun accident, kilometraj real = 39000. Pret final = 4200 euro. Cumparatorul a fost o persoana fizica ; un dealer din Ploiesti imi oferise la buy-back 3000 euro !Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Anul trecut am in martie-aprilie am vandut Loganul. Era un Preference 1.4 2007 cu 44.000 km. Impecabil. Am vrut sa o dau avans pentru Ford, dar Colina Motors mi-a oferit 9200 ron pe el, iar Adras 2300 de euro la vremea respectiva. Am vandut masina singur, prin autovit, cu 3000 euro (135 de milioane parca la vremea respectiva). Asta, ca sa iti faci o idee de preturile oferite de "samsarii" astia cu acte!
Anul trecut am luat*...scuze, dar nu mai pot edita!
Comment
Comment