Ce Pret Mai Iau Pe Logan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ba ii folosesti si dupa un timp iti par putini.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
      Ehe, la 1700 euro logan sh sa tot iei pt firma. Cum ziceai bine, nu la 3000, ci la jumatate din suma. Altfel chiar nu renteaza.
      Plus ca acum piata se confrunta cu urmatoarea problema:
      - salarii ceva mai mici
      - imposibilitatea de a mai lua credite atat de usor.
      Iar cand vorbim de bani cash, acum e tare greu.
      Nu e chiar asa, e vreau sa-mi dau loganu , am spus ca daca iau un 1800 e OK, masina buna, cu tot cu gume de iarna aproape noi (320 lei bucata au fost) dar nu prea se arunca lumea si are si taxa platita (nerecuperata).

Cea mai mare tampenie sa iei masina fara AC, scade MULT la revanzare.

Comment

• Ce logan ai Octaviane? ce an? ce dotari?
        daca vinzi masina toamna/iarna/primavara nu prea intreaba lumea de ac... (presupun)
        Keep walking...

Comment

• Originally posted by stolniceanulucian View Post
          Asadar devalorizarea Loganului pare mai mare decat media altor modele de masini.
          ...fiindcă oferta de SH-uri e mare, în cazul Loganului (deh, parc mare de Dacii!), iar cererea destul de mică, oricum inferioară ofertei. Şi-atunci...

Eu am rezolvat treaba simplu: de taxa aia idioată mi-am pus AC şi GPL. Şi-mi păstrez maşinuţa, unic proprietar. Prostie mare şi s-o dai şi să iei vreo gioarsă, de care nu ştii mare lucru. Că de maşină nouă nu ştiu câţi se mai încumetă acum.

Cu maşina mea, aştept un program "Rabla" v. 10-12, să iau vreo arătare Euro 14-15, când o fi...
          Last edited by ursamajor; 19 September 2013, 18:14.
          Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
          Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Originally posted by jonnie007 View Post
            Ce logan ai Octaviane? ce an? ce dotari?
            daca vinzi masina toamna/iarna/primavara nu prea intreaba lumea de ac... (presupun)
            Am mai auzit treaba asta, dar la modu real vorbind nu e chiar asa.
            E abs+ din 2007, 120000 km.

Pt mine lipsa AC nu a fost un impediment asa de mare, dar doua oara nu mai iau masina fara AC

Comment

• Originally posted by lord_wader View Post
              Ai uitat de drumurile proaste mai ales cele judetene. Codul rutier il mai poti fenta cu o statie sau cunoscand zona dar cand drumul e rupt poti sa ai si 300cp nu iti folosesc la nimic.
              Corect ! Insa s-au ars si militienii cu statiile.Un amic de-al meu a ramas pieton cu statie cu tot.A intrebat: "Liber colegu'?" Militianul i-a raspuns "Liber pana la Cluj".Asta avea masina de 196 cp(jag x type) si i-a spart esapamentul.L-a oprit dupa 2 km din mers si l-a intrebat ironic observand antena de pe masina,cu gura pana la urechi:"Ai statie,...este liber nu?" Pieton 3 luni !
              Romania rules !O sa ajungem sa ne dorim masini cu 20 cp in curand,un aixam,poate asa scapam de ce vor astia sa faca cu codul rutier !

@ Octavian:Probabil intr-o luna o sa mai iau o masina.De aceasta data SH si vreau tot Logan.Daca nu vinzi caruta,vorbim !
              Sincer vorbind,la anul cand voi vinde loganul(2009),daca iau 1000-1500 euro pe el m-am pupat! La cat a tras,cati kilometrii are rulati,nu ma intereseaza sa iau mai mult.

Comment

• Eu trebuie sa "ingrop" aproape 1.000E in logan pana la primavara: distributie, pompa apa, curea accesorii eventual role, ambreiaj si rulment presiune, pivoti, bucse, anvelope de vara, 2oglinzi de van, lichid frana, placute. Daca nu cade vreun injector scap cu atat. Rugina nu o mai pun la socoteala. Prost sa fiu sa imi mai fac iluzii ca voi mai scapa de logan prin vanzare. Daca nu era taxa lui peste acum aveam alt logan mai nou tot diesel dar mcv. Ma gandesc serios si la varianta unui schimb cu un bmw din 1900 toamna la care sa mai dau eu diferenta si fara sa fac acte. Un e39 320i ar fi ideal.

Comment

• Adevarul e ca e mai "cool" sa bagi bani intr-un BMW antic si de demult decat in Logan.

Comment

De ce le-ai lasat si tu sa se adune?
                    Nu era mai usor (financiar) sa le iei pe rand pe cat posibil?
                    Intr-un an distributia pompa de apa si accesorii, in altu' ambreiaj, placa rulment si pivoti, bucasarie etc...dupa noroc (anual sau mai rar)
                    Zic si io...

Comment

Un e39 320i ar fi ideal.
                      Daca e E39, nu e seria 3 (320i). Poate E36.

Sau... E39 520i.
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Eu trebuie sa "ingrop" aproape 1.000E in logan pana la primavara: distributie, pompa apa, curea accesorii eventual role, ambreiaj si rulment presiune, pivoti, bucse, anvelope de vara, 2oglinzi de van, lichid frana, placute. Daca nu cade vreun injector scap cu atat. Rugina nu o mai pun la socoteala. Prost sa fiu sa imi mai fac iluzii ca voi mai scapa de logan prin vanzare. Daca nu era taxa lui peste acum aveam alt logan mai nou tot diesel dar mcv. Ma gandesc serios si la varianta unui schimb cu un bmw din 1900 toamna la care sa mai dau eu diferenta si fara sa fac acte. Un e39 320i ar fi ideal.
                        Asa de mult? Mira-m-as.
                        Distributia si pompa de apa cat e? (hai maxim 1000 lei, dar cred ca 600 sunt de ajuns)
                        Curea accesorii - 100 lei
                        Ambreiaj - 400 lei
                        Pivoti, bucse- maxim 500 lei (dar nici atat)
                        Anvelope de vara - 1000 lei
                        2 oglinzi de van - 200 lei
                        placute - 100 lei
                        lichid de frana - 100 lei
                        Total 3500 lei, nu 4500 lei

Comment

• Originally posted by Kojak View Post
                          De ce le-ai lasat si tu sa se adune?
                          Nu era mai usor (financiar) sa le iei pe rand pe cat posibil?
                          Intr-un an distributia pompa de apa si accesorii, in altu' ambreiaj, placa rulment si pivoti, bucasarie etc...dupa noroc (anual sau mai rar)
                          Zic si io...
                          Pai daca acum s-au adunat toate...Distributia la termen, ambreiajul l-am neglijat ca mai "merge asa", anvelope de vara imi trebuie din primavara, o parte din bucse, capete de bara etc sunt deja schimbate. Oricum trebuiesc facute indiferent ca le faceam anul asta sau celalalt.

Originally posted by Cezar View Post
                          Asa de mult? Mira-m-as.
                          Distributia si pompa de apa cat e? (hai maxim 1000 lei, dar cred ca 600 sunt de ajuns)
                          Curea accesorii - 100 lei
                          Ambreiaj - 400 lei
                          Pivoti, bucse- maxim 500 lei (dar nici atat)
                          Anvelope de vara - 1000 lei
                          2 oglinzi de van - 200 lei
                          placute - 100 lei
                          lichid de frana - 100 lei
                          Total 3500 lei, nu 4500 lei
                          Nu-i 4500 dar nici pe departe. Pe distributie fara pompa de apa am dat 700 acum 4ani intre timp am auzit ca s-ar fi dublat preturile. Ambreiajul la Dacia Service banuiesc ca nu scap fara 1000Lei. La lichidul de frana cineva spunea ca a dat 160Lei. Preturile nu ar fi exorbitante dar manopera e scumpa.
                          Oricum nu ma plang toate masinile mananca bani, de scos tot trebuie sa scot banii. Dar e faza ca sunt bani bagati doar in mentenanta masinii si vorbim de o masina de 2000E. Daca puteam sa scap de ea, un alt logan dar nu mai vechi de 3 ani nu necesita atat nici macar in urmatorii 2-3ani. Sau chiar daca necesita banii astia tot aveam o speranta ca o mai pot vinde candva.

Comment

• am vandut loganul meu 1,6 full options 7 ani 810000km cu 3000eurici

Comment

• 810.000Km. ? - cred (sigur) ca e o greseala.

Banuiesc ca era fabricat in 2006 deci fara taxa platita, in cazul asta ai luat suma corecta.

Comment

• Ok, deci cu cit as putea vinde un Logan din 2004, 34.000 km, Ambition 1.6MPI, stare foarte buna? Din cauza timbrului de meidu, masina e foarte greu de dat.... Ce solutii sunt? Putem gasi o schema sa ni le vindem in strainatate?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google