Verdict Dacia Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dar pentru tine ce avea relevanta? Daca ala cu Lexus-ul isi rupea si gatul in testul ala?
    Eu cred ca din testul ala rezulta ca si cei de la Toyota ar trebui sa lase nasul mai jos, ca divizia lor de lux, face o masina care prajeste discurile si mai si costa cat 4 Loganuri, care culmea, nu au topit discurile.

Cum am mai zis, in Romania au loc toti snobii din lume.
    Daca testul nu avea relevanta, ADAC nu il facea anual, iar Porsche nu castiga in fiecare an testul.

Comment

• off topic:La lexus s-au sudat placutele de discuri pentru ca frana functioneaza, fata de cea de la logan.Asta va rog sa o luati drept gluma.Mai adauga si tu ceva in plus la greutate fata de logan .Am cunoscut si eu cativa posesori de logan care au fost foarte nemultumiti si pe buna dreptate ,pentru ca au avut belele cu el de nou iar pe deasupra s-au mai lovit si de nesimtirea celor din reteaua Dacia.Da cand iti vezi sacii in caruta si treaba merge bine te doare in paispce' de client.
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• buna la banii astia. 72000 km, nicio problema. revizii, distribuitie la 60 mii, placute frana acu' 2 saptamani. nu scartaie, nu partaie. doar in capul unora, se pare, care vor neaparat clasa lux sau supersport. si daca aveau asa ceva comparau cu F16 sau Eurofighter.

am uitat. era cineva caruia i se bloca acceleratia. rezolvare de service care merge brici: desfaci capacul de la filtru de aer si ungi cu ulei (o chestie ma lunga) lagarele de la clapeta aer. merge uns dupa. bafta!
        Last edited by eugens07; 14 February 2011, 20:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• am Loganul 1,4 din 2006 ,am 90 000km reali si nu am facut decat reviziile in rest nimic . oare ce-mi trebuie mai mult? sunt super multumit de masina. drumuri bune!!!!!!

Comment

• O masina buna pacat de drumurile tarii de aici e parerea asta ca cica se strica prea repede daca ar fi drumurile bune nu prea ai sa vezi masini prin servis-uri.Fiercare cu parerea lui,Eu sunt multumit de ce am in fata blocului si numi pare rau nici 5% rau ca mi-am luat logan.Noi sa fim sanatosi ca bani pentru masini ii facem.Numai bine si drumuri libere.

Comment

• mcv 16 valve,2 ani,81 000km,nici o problema

Comment

• a mea are 87 000 km si sunt multumit de ea ce ii drept ca sunt al 2 lea proprietar am bagat in ea putin 2 capete de bara si bielete de directie si urmeaza sa ii schimb si pivotii adica bratul dreapta inf(dreptate o au multi useri de pe forum drumurile noastre sunt jalnice PLATIM DEGEABA ROVINIETE SI IMPOZITE)Mult noroc

Comment

• Logan 2009,1.4 MPI,aprox.25.000 km.super multumit.cei care nu sunt multumiti apelati la alte marci care sunt mai scumpe.
                  O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• Ai doar 25 000 km...Prea putin ca sa poti spune ca o masina e buna.
                    Ba chiar si rupturile de sute de mii tin nr asta de km.
                    Cat despre masini scumpe, da-le in ma-sa ca n-au legatura cu loganul, ba chiar pot fi si mai proasta la capitolul fiabilitate.

Comment

• oke...248000 de km,masina e din feb.2005.primele consumabile(bucse)am inceput sa le schimb la 120 000!de la 120 000 am inceput cu soft schimbat,filtre si alte magarii!in momentul de fata masina e putin tiganita la motor,suspensie si altele!sunt foarte multumit de absolut tot ce contine dacia logan!nu am avut probleme la motor sau altceva,masina functioneaza impecabilnua fost tinuta in garaj nici 1 minut,dar pt asta in anul 3 au fost vopsite aripile spate!atata tot!
                      cei care zic de logan ca e instabil si alte chichite,sunt aia care se urca din seria 3,passat-uri etc in logan si isi dau cu parerea...
                      am si eu un prieten care are logan,mai pe scurt e masina familiei...el si-a cumparat un VW passat din 2008...inainte sa isi cumpere vw,logan-ul era super,mergea super bine,tragea,statea pe curbe...dupa ce a venit VW,gata...loganu e penala,jaf ordinar si altele...deci in concluzie astept ca cei de la renalut/dacia sa faca ceva sport
                      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• eu am masina de 5 ani si am cu ea 157000km. abia acum am schimbat rulmentii pe dreapta fata si capatul de bara tot pe dreapta. sunt multumit de ea. consum am de 6,2 la suta
                        sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...2.html?t=27652

Comment

• dacia logan ca si masina este ok in ceea ce priveste raportul pret-calitate -fiabilitate .
                          o spun dupa ce am avut pe mana mai multe tipuri de masini de la fiat brava de 1.2 16v , ford focus vechea si noua masina cu motorizari de 1.4 pe benzina , skoda octavia 1.8 tsi si pana la opel insignia de 2.0. lasand la o parte mofturile cu echiparile, plasticurile si gadgeturile va pot spune ca am ramas placut surprins de cum se comporta dacia logan la drum lung , in oras si la consumurile pe care le scoate si daca este de vorbit despre probleme va pot spune ca opel insignia a ramas dupa 3 luni fara instalatie electrica si a necesitat un service de cateva mii de euro, ghinion sau lipsa de calitate din partea opel.
                          nu regret faptul ca am achizitionat un logan si nu consider un pas inapoi faptul ca am trecut de la opel insignia la logan.
                          alaturi va atasez consumul cu loganul propriu la drum lung intre atena si iasi pe autostrada in grecia 6,8l / 100km la o viteza de 110km/h si 3000 de turatii
                          am uitat sa spun ca am un logan prestige de 1.6 16v 105cp.
                          Attached Files
                          prostia nu doare dar se plateste

sigpic

Comment

• Salut

Logan 2006 ,129360km si am schimabt doar ce se schimaba la reviziile curente...plus un burduf planetara (prins o bucata de sarma nu stiu de unde ca era infasurata pe planetara .....nici placute de frana nu am schimbat)
                            eu zic ca e o masina ok (raport pret calitate )

Comment

• La cat a costat nu prea pot avea mari pretentii.
                              Masina mediocra.
                              Consumul e putin cam piperat pentru putinta ei, dar ce sa-i faci, benzina am vrut, benzina am. )
                              Last edited by dorinionel; 12 March 2011, 00:13.
                              http://i298.photobucket.com/albums/m...stouserbar.png
                              Everything sounds better . . .

Comment

• la 130000km n-ai schimbat placutele de frana? ai rulat pe elevator sau cum ai facut kilometrii astia fara sa franezi? eu zic ca din 30-45mii in 30-45mii km, la revizii ti-au schimbat aia placutele si nici n-ai bagat de seama.
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google