esteputin probabil sa nu schimbi placutele de frana in 130 000 km eu sant la al doilea logan personal si la servici tot cu logan lucrez si fac foarte mult tara dar placutele cel mai mult mau tinut 72 000 km dar 80% din drumuri facute afara la masinile personale 80% oras cam la 40 000 km am schimbat placute numai bine
Verdict Dacia Logan
Collapse
X
-
am votat masina fiabila
fabricatie decembrie 2007= cost 8750€, 42000km
...pana acum: o interventie la 4000km in primul an -scurgeri la distributie, rezolvat pe garantie;
termostatul, decembrie 2010, tot pe garantie;
schimb de placute la 30000km, urmeaza schimbate discurile (sunt sub cota) +placutele
in acest timp a mers pe toate categoriile de drumuri de la forestier la autostrazi
...multumit !!!
Comment
-
Salut. Am tot citit pe fel si fel de siteuri cum ca unii care -au nascut in ,,mertane, bmw, vw, porshe, etc" care vorbesc de dacia logan ca de droaga cu magar a vecinului meu de la tara.
Mai copii, in sensul adevarat al cuvantului, masinile, ca si toate lucrurile de pe pamantul asta, se impart in mai multe categorii: ieftine, scumpe si puteti pune si mai multe variante medii. Deci Dacia Logan(ca si celelalte variante VAN, MCV, etc) apartine categoriei de automobile ieftine si cu an de fabricatie 2004 pana in prezent, deci nu mai comparati aceasta masina cu una din clasa masinilor scumpe chiar daca sunt fabricate cu mult timp inaintea Loganului.
Am facut un scurt studiu (n-a durat mai mult de 20 min) si am reusit sa gasesc masini cu care se poate compara Loganul(aceiasi ani de fabricatie, tot cam la banii astia, si bine inteles tot pentru aceeasi categorie de oameni care isi pot cumpara o masina low cost si mai ales ca una dintre ele este fabricata de o compania a carui marca o tot laudati voi), lucru care ar trebui sa-l faceti si voi inainte de a mai spune ceva de aceasta masina.
In urmatoarele filmulete, fotografii si ce am mai gasit eu veti vedea ca Loganul nu este singura masina ''taiata din topor si coala de hartie''.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
The video of the NCAP crash-test of the Chinese car Brilliant BS6.It is a 4-wheels coffin!!_____________Il video dell' NCAP crash-test della cinese Briallian...
64km/h car crash test in moscow. As can be seen, the car has no structural integrity whatsoever.I have seen pictures of this car published by the Moscow auto...
China car crash-test auto Magazine Аutoreview broke ordinary Chinese carThe driver has 90% chances to die.
http://www.youtube.com/watch?v=s4hLPauiyyQ(asta e preferata mea)
http://www.youtube.com/watch?v=ysTaY...re=related(mai repede mare loganul meu de 1.4)
http://www.youtube.com/watch?v=2UGyCbp6iVs(mult laudatul AVEO)
http://www.youtube.com/watch?v=lku2L...elated(parerea mea ca dintre cele prezentate Loganul a rezistat cel mai bine)
Trebuie sa mai caut crash testul cu masinile fabricate de VW in China, ca vad ca nu prea sunt postate sau mai degraba ascunse ori sterse. Dar nu mai conteaza.
parerea mea este ca Loganul este o masina mdiocra si sunt bucuros ca am cumparat un logan, la banii si pretentiile mele este minunat(eu folosesc masina ca un mijloc de transport si nu ca sa ma dau mare ca am masina tare cu cai multi, etc) Mi-ar fi placut si mie o masina mai buna dar atat mi-am permis si imi este de ajuns.
Nu prea am avut eu timp ca sa va scriu mai multe(as scrie un roman intreg) dar promit ca o sa mai revin cu alte concluzii. Imi cer scuze si pentru greseli de ortografie si gramaticale care poate sigur mi-au scapat dar am fost cam in graba.Attached Files
Comment
-
Am 129000 km din care 84000km pe GPL. Masina este din 2006 si nu am schimbat la ea decat, uleiul, filtre, din 15 in 15 mii km, de 2 sau trei ori placutele de frana, de 2 ori kitul de distributie, 2 randuri de anvelope, si o data capetele de bara ! In rest ...... nimc !
De mentionat ca tabla este totusi proasta, jos la portiera stanga fata a inceput sa rugineasca , Dar la vara ii fac un tratament cu ulei si sper sa ma mai tina inca vreo 10 ani !
Comment
-
>>>
din martie 2008. am cca 50.000 pe bord. nici o problema majora pana in prezent. doar revizii si atat + pinion de tr V spart in cutie vara trecuta la 43.000 Km dar ala a fost defect de fabricatie )Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
din decembrie 2006 pana in prezent 89000 km nu am schimbat nimic inafara de ulei, filtre, placute frana, distributie, antigel, bujii si opritorul de la usa sofer pe garantie .Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !
Comment
-
Cel putin la benzina, ma alatur si eu celor ce zic ce este fiabila, acum mi s-a stricat contactorul mers inapoi(o am din 2006) am cumparat de prin cluj cu 16 lei piesa(autospeed scrie pe ea) si la adras a costat 64 lei schimbul, tot la ei am programare pt distributie saptamana asta, 370 lei, kit distributie+curea accesorii+manopera, in rest masina are totul original pe ea, 42.000 km, dar intradevar din pacate sunt si eu putin dezamagit de calitatea materialelor si asamblarii
Comment
-
Originally posted by KYKY View PostCel putin la benzina, ma alatur si eu celor ce zic ce este fiabila, acum mi s-a stricat contactorul mers inapoi(o am din 2006) am cumparat de prin cluj cu 16 lei piesa(autospeed scrie pe ea) si la adras a costat 64 lei schimbul, tot la ei am programare pt distributie saptamana asta, 370 lei, kit distributie+curea accesorii+manopera, in rest masina are totul original pe ea, 42.000 km, dar intradevar din pacate sunt si eu putin dezamagit de calitatea materialelor si asamblarii
sa inteleg ca schimbi distributia la adras cu 370 ron?
a mea e din 2007, are putin peste 36100 si nu am schimbat decat ulei si filtre..plus un termostat! acum am probleme cu becul de la marsh-arriere...presupun ca e sonda arsa! per total sunt foarte multumit!
Comment
-
da, cand au desfacut avea si pompa o scurgere(am luat un dolz si mi-au schimbat-o tot atunci), si pierdea si un pic de ulei pe la arborele cotit, unde am schimbat un semering,
pe pompa am dat la un magazin de piese de pe iuliu maniu 148 lei, semering-ul 65 lei, in total piese cu manopera m-a costat in jur de 650 lei, curea distributie+rola+curea accesorii+semering de la adras, si pompa am adus-o eu
Comment
Comment