Verdict Dacia Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cezar, raspunsul in mare lui proportie este simplu: SUBIECTIVISM...Nimic mai mult!
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

parere :-(

Deci sa va explic:masina o am din mai 2008(kiss 1.6) cumparata cash de la MERIDIAN, am dat 9000 de euro (are vopsea metaliza-de aici mi s-a tras). Dupa circa 2-3 saptamani pe plafon a inceput sa apara umbre in vopsea.Am fost cu ea la garantie si mi-au dat cu flit.Am sunat la Dacia Pitesti apoi m-au chemat cei de la Meridian cu masina sa-mi revopseasca plafonul.Intre timp mi-a lovit-o unu in parcare(usa stanga spate) Dupa ce am tinut-o in service 1 sapt ,cand m-am dus sa o iau nu platise casco reparatia(omniasig fransiza 100 eu)Am fost la casco si am stat dupa ei sa-mi dea avizul de plata(reparatia 560ron din care casco 190 ron , eu 370 ron) M-am dus din nou la Meridian si cand mi-au adus masina din spate surpriza:-usa din spare stanga(cea reparata) un luft de 1 cm fata de usa din fata,urme lasate de la scoci pa plafon,parbrizul si oginda stanga "gazate" cu vopsea.A urmat o portie de NERVI dupa care masina a ramas la refacut(cine stie ce mai gasesc la ea can m-oi duce sa o iau) IN CONCLUZIE:imi pare rau ca mi-am cumparat logan, nu merita!!!!!!! SFAT: Fugiti cat puteti de cei de la Meridian Auto Sud sunt niste "profesionisti" desavarsiti!!!!

Comment

Ia o alta masina cu acelasi pret, dotari si clasa iar apoi da-ti cu parerea.

Comment

Ce legatura are loganul, cu mamelucii din service?
          crezi ca daca era bmw seria 5 o faceau mai bine?
          iarasi revin cu intrebareamea:de ce ai cumparat-o?
          sau te -au prins rachetii pe drum si ti-au luat cei 9000 de euro si sub amenintarea armelor te-au fortat sa mergi la dealer sa o cumperi?
          adevarat thriller ai trait!
          Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
          Andreea Trifu

Comment

Ideea era ca serviciie si calitatea acestora(service-uri autorizate) lasa de dorit. M-am grabit cand am cumparat-o (daca stiam ce ma asteapta dpdv al raportului costuri/calitate),mai bine mai asteptam si mai strangeam niste bani si ma orientam catre altceva!!! Asta e parerea mea "proprie si personala"!!!! Dupa 3 luni de proprietar de Logan

Comment

Originally posted by iashca View Post
              Ce legatura are loganul, cu mamelucii din service?
              crezi ca daca era bmw seria 5 o faceau mai bine?
              iarasi revin cu intrebareamea:de ce ai cumparat-o?
              sau te -au prins rachetii pe drum si ti-au luat cei 9000 de euro si sub amenintarea armelor te-au fortat sa mergi la dealer sa o cumperi?
              adevarat thriller ai trait!

Intelege-l si pe el Iashca , e 'tanar ' are doar 8 posturi , nu stie inca unde sa posteze .
              B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Originally posted by daxcrapu1 View Post
                IN CONCLUZIE:imi pare rau ca mi-am cumparat logan, nu merita!!!!!!! SFAT: Fugiti cat puteti de cei de la Meridian Auto Sud sunt niste "profesionisti" desavarsiti!!!!
                Si ce treaba are Loganul cu faptul ca aceia de la Meridian nu au facut treaba buna?
                Domnul Crap, sa nu crezi vreodata ca aceste masinarii, si anume automobilele noastre ,sunt perfecte. Aveti toti o mentalitate gresita din start: MASINA NU ESTE PERFECTA, chit ca e bmw, mercedes, sau alte marci consacrate ( apropo stii ca la TVR Tucson, se strica destul de constant ambreiajul?, si e masina extrem de scumpa....Un ex doar, si pot continua, vezi postul meu precedent).
                Toate au mici bube, momentan nu s-a inventat masina perfecta, oricat ne-am dori noi.
                Dezvolta un pic: "Loganu nu merita", cu argumente bineinteles.
                PS1: referitor la raportul calitate/pret, Loganul sta f bine, nr vanzarile spunandu-si cuvantul.
                PS2: dark, asta este acum, toti avem doza noastra de subiectivism, dar unii parca nu vad altcumva, parca i-a orbit ura asta fata de masina nationala.

Comment

Colegul crap, stii ca la skoda in service, platesti o zi de service pt montaj claxon suplimentar (doua cabluri si-un releu), montajul il face tinichigiul (ca electricianul e in concediu) iar dupa ce releul se blocheaza inchis (claxon non-stop) pt ca tinichigiul pune releul cu cracii in sus si se aduna apa in el, tot tu platesti "reparatia" de inlocuire a releului (ambele cumparate de tine din alta parte, ca la reprezentannta n-au) si inca o zi de manopera? De aici sa trag concluzia ca skoda e o masina de ***** sau ca oamenii nostri sunt de *****?
                  alt caz - service vw: in loc de revopsire/reantifonare prag lovit in parcare, baietii au tras o folie de plastic, au vopsit-o si in 2 saptamani a picat "lucrarea" de pe masina, iar pragul e tot ruginit. Polo e masina de rahat? Sau oamenii din service?
                  bmw x3: de 4 ori aprinsi martori prin bord, oprit motorul subit in mers: rezolvare la service: resetat erori si resoftat. Altceva nu stiu sa faca. In acest caz, clar si masina e de *****, pe langa cei din service...
                  acu sa nu intelegi ca vad loganul ca pe un exemplu de fiabilitate, ca nu e. Dar nici ultima masina. Sunt masini mai cu pretentii care sa fac de ras prin service-uri...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Seba , cu X3 te sustin si eu patit-o cu cel de la serviciu . A stat o data 6 ore , o data 2 saptamani in service . Tot asa rescris softul ( pus altul decat cel initial ) , problema rezolvata 95% inca mai cade relantiul din cand in cand . Mai nou , s-a cojit vopseaua pe schimbator si nu se schimba cu unul identic pe garantie pt ca ' patroana are inel pe mana dreapta ' , cutia de la filtru de aer parca este ( nu stiu sigur ) se misca , furtunul care intra in ea nu sta fix . Si asta inseamna ca BMW este o masina proasta .
                    Astra ce mama -masii e nu tot o masina low cost ca pret de achizitie ? Nu e una dintre cele mai ieftine masini nemtesti ? Nu este masina saracului in Germania ? Realitatea este ca si la noi si la ei sunt foarte multi care isi pot lua o masina mai scumpa dar sunt oameni cu cap si prefera sa bage banii in buzunar decat in service . La ei asta este gandire sanatoasa dar la noi nu poate fi catalogata . De ce sa dau 700 ron pe o revizie in loc de 300 ? Ca asa vor unii ? Le stau la dispozitie sa le arat ca un jaf de Logan merge mai bine decat neamta lor .
                    Cei de la WV cate probleme nu au si ei ?
                    Volvo a rechemat mii de XC90 pt verificari la pivoti .
                    Ford a rechemat mii de masini pt verificare pompa servo .
                    Iveco a rechemat mii de masini pt INLOCUIT alternator .
                    Last edited by FLORIN77; 21 July 2008, 15:10.
                    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Originally posted by Ghost Driver View Post
                      Am luat acum un an un logan nou 1.4 Gpl din fab si acuma am 40.000 km si am ajuns la concluzia ca este:
                      1.Cea mai non-economica masina pe care am avuto (tinind cont de clasa)
                      2.Cea mai prost conceputa din punct de vedere al caroseriei si al stabilitatii
                      3.O tabla f proasta si foarte subtire,SUPRAEVALUATA la pret
                      4.Piesele sunt de o calitate si rezistenta egala cu ZERO
                      5.Compu de bord ii un complet idiot (pm daca vreti sa stiti dc)
                      6.Reviziile MULT prea scumpe pt clasa ei inexistenta
                      7.La garantie cand te duci esti tratat ca la sectie (nu stiu cati ati mers la alte reprezentante cu alte masini sa vedeti cum sunteti tratati)
                      Sincer ma asteptam sa fie o masina buna dar nu o fost ,am avut multe masini unele vechi ca ex un Audi 100 cc din 86 cu 175.K pe bord cu majoritatea pieselor originale si ii dadeam intr-o zi mai multa forja cat si-o luat asta in 2-3 luni si intaplator nu o avut absolut nimic pana la la 230.K km.Am dat ex audiu pt ca era cea mai veche si neintretinuta masina ce am avuto.Dacia logan are deja:
                      1.Instalaia GPL are o eroare cam mare care o aparut la 1-2 sapt de cand am cumparato
                      2.Pompa de benzina sa ars desi nu am mers cu rezervorul gol sau pe rosu si nici nu am facut mai mult de 40-5- km pe benz
                      3.Planetara din drapta tre schimbata pt ca bate
                      4.Cateodata si pe benz si pe GPL turatiile oscileaza
                      5.Totm cateodata motoru se opreste cand apas pe ambreaj
                      6.Trage ba stanga ba dreapta(unghiul de fuga si presiunea din roti fiind reglate)

NU! Nu am condus ca un nebun 70% din km daca nu mai mult am mers lejer(plictisit) si restu semisportiv,evitand gropile si adaptand viteza drumului pe care mergeam dar tot degeaba
                      Acuma o sa o repar o pun la punct si o sa o vand.Ceea ce am vrut sa spun este ca mai bine un Megan chel decat un Logan sau chiar mai bine un Mitsubishi Lancer (modelul nou) nu sunt cu mult mai scumpe si se merita,eu personal sunt fffff dezamagit de masina.
                      Pai de ce nu o vinzi daca e ..Asa...Nasoala ...Du-te si ia un SH orice alta marca si nu mai plage ca fata mare la maritat.De multe ori conteaza si masina...Dar cel mai mult conteaza cine o conduce cum ...Si pe unde ...Fara suparare ...Asta e parerea mea..Poti sa ma combati cind vrei.

Comment

Si eu te sustin ... Daca ai sti tu cum a mers ligheanu meu ... Si ce viteza medie am ... Si cum merge si cum arata ai ramane crucit ... Daca al tau a fost cu noroc sau masina a avut norocul de sofer ... Nu generaliza ... Treaba cu service-urile e alta marie cu alta palarie
                        sigpicMy ride

Comment

Am votat mediocru, si sa stiti ca nu din subiectivism. O sa ma intrebe uni colegi de ce am luato. Pur si simplu la ora aceea nu aveam bani de ceva mai bun si aveam mare nevoie de un mijloc de transport. O sa intrebati de ce nu o vind si raspunsul o sa vina inmediat: pentru ca nu imi permit sa pierd citeva mii de euro pentru 20000 km rulati dar si pentru faptul ca isi atinge scopul propus initial. Nu spun ca nu este o masina buna ,dar nu pot sa dau un calificativ foarte bun la o masina care are mari minusuri la capitolul siguranta, tinuta de drum, si nu mai zic de comfort,inclusiv fonic. Eu consider Loganul o masina nici foarte buna dar nici foarte proasta, adica mediocra. Asta e parerea mea ,a unuia care pina la 20000 km nu sa stricat decit sonda de mers inapoi.Cu toate ca am votat asa sa nu credeti ca nu imi iubesc masina, dar am vrut sa fiu sincer.
                          Last edited by PAULIC; 22 July 2008, 05:51.

Comment

Am votat fiabila.
                            O avea ea mai multe neajunsuri, dar din ce vad in cercul meu de cunoscuti, e fiabila.
                            Multi au depasit pragul de 100000 km fara probleme.
                            Fratello a dat-o pe a lui la 75000 km, nici cea mai mica problema (in mom de fata e masina de taxi si merge brici).
                            A mea...E inca tanara - 24000 km - sper sa mearga tot asa si la 124000 km )

Cum ai grija de ea, asa o ai si te cara.

PS: nu tre sa ai grija de ea mai mult ca una straina, din contra.

Comment

@PAULIC intre foarte bun si foarte prost mai exista bun si prost :-) este imposibil sa incadrezi loganul vreo la categorie ... F bun sau f prost ... Dar spre buna cred ca poate fi (acum depinde si de persoana, ce asteptari are).

Eu am votat fiabila deoarece mi se pare o masina ok. Ca dotari am tot pe ea, nu vad ce mi-ar mai trebui, probabil o clima automata dar e ok si asta manuala.

Cum spuneau multi colegi pe aici la siguranta are niste minusuri mari dar daca ma uit la toate masinilie din segmentul ei (chiar mai scumpe cu 2000-3000 EU) nu vad mari diferente la siguranta...

In concluzie, pentru mine, este o masina buna (si ieftine, ptr mine a contat asta mult deoarece am cumparat-o singur (fara alte ajutoare), fiind stundent si angajat) isi face treaba si pana acum n-am avut nici o problema cu ea. (ce e drept are doar 21000KM deci mai are timp :-) )

S.
                              I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Parerea mea este ca totusi fata de alte masini din aceeasi categorie "ligheanul" ,ca sa citez un super supraveghetor ,este o masina fiabila , destul de ieftina si pentru romanul de rand care nu are prea multe pretentii sau fite. Dar...Depinde de fiecare cum are grija de " lighean"....Unora nu prea le pasa ....Ce eu am luat masina noua ..Tre ..Sa mearga cum vreau ..Io ...Nu cum e buine pt masina...Parerea mea...!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google