Chiar si Mercedes este totusi vulnerabil,indubitabil mai rar decat cele din clasa Logan dar cu scoruri in bani uriase,vizitele la Autorom ma lasau mut si juram atunci sa nu-mi cumpar niciodata o masina de asemenea calibru. Cei ce suntem aici am ales Dacia pentru costuri acceptabile,garantie,service pretutindeni si fiabilitate dupa cum arata voturile. Mai exista pentru cei pasionati si posibilitatea tunning-ului,la preturi rezonabile. Si de aceea,din motive strict financiare pot considera Dacia Logan o investitie buna pentru uzul familial,iar comparatiile cu vehicule mai "bine facute"nu-si au rostul,sunt marci consacrate si la un alt pret...Mult mai mare. Fara suparare pentru ceilalti,dar asa cum este,apreciez indigena noastra Dacie.
Verdict Dacia Logan
Collapse
X
-
Si eu am votat fiabila pentru ca :
- am 3 ani cu ea, 66.500 km la activ din care maxim 10.000 prin romania...
- am schimbat la ea doar rulmentul dreapta fata si bascula dreapta fata din cauza pivotului la 57.000 km, adica anu trecut in decembrie, si rulmentul stanga spate cu placutele de frana ( primul set cel din fabrica ) la 60.000 km
- de cand am computerul de bord activat ( aprilie-mai anul asta ) am vazut ca am consum mediu extra urban de 5.9-6.7 si de bucuresti sau oras de 7.5-8.7
acum depinde si de stilul de condus si de conditiile de condus...
facand km mai mult pe autostrazi sau prin germania unde ma duc eu, masina nu o avut nici o problema, ulei bun, benzina buna, aer nu ca in bucuresti, f poluat etc, si alt temperament de condus in afara decat la noi, mai calm si fara nervi...
ok, nu-i o masina super...Cati bani dai atata face, eu is multumit peste asteptari de ea pana acum
nu se compara cu o masina veche straina, asta-i clar, no comment, am avut un opel ascona 1.8 injectie electronica, scaune recaro etc din '86...
la confort fata de opelul ala = cu 0, la stabilitate cu opelu ala = cu 0 si multe alte aspecte la fel...Dar opelul era jos, loveam cu el in prostie cu carligul de remorcare si cu lonjeroanele, cu loganul trec boiereste peste cam orice ( loganul fiind facut pt drumurile din romania ), cu opelul in bucuresti vara...Un calvar, se incalzea apa de numa s sara afara din motor...Loganul doar se puturoseste nitel dar apa tot la 4 linii ramane...
una peste alta : nu-i super loganul, dar e al nostru, e ieftin fata de alta masina noua si daca vrei confort, stabilitate, izolare fonica de la 60 km/h in sus si multe altele : NU-TI LUA LOGAN...Foarte simpluLast edited by bolo; 10 August 2008, 05:04.
Comment
-
Mai fratilor in general e buna ptr pretul ei.Sunt multe lucruri care lasa de dorit mai grave sau minore. Eu la 9000 am shimbat o garnitura pe garantie la carcasa termostatului.Ca scartaie asta e.Mai dai vaselina mai un sprei.Am mers co o panda care e mai scumpa decat golanu si mai noua ca a mea si face mai urat ca al meu .Asa ca bafta!Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Am votat penibila!!De ce?
Pentru simplul fapt ca nu au trecut 6 luni de cand o am si sunt tot prin service cu ea din cauza scurgerilor de ulei pe cureaua de distributie si multe altele.
Asa ceva nu se poate,sa stie toata lumea,la mine in casa nu va mai intra Dacia si chiar Renault in veci.M-am saturat.
Comment
-
Mercedes A Classe (defectiuni la sistemul de franare), Hyundai Accent (defectiuni la sistemul de directie), WV diferite modele cu diferite defectiuni aparute la sistemul de franare!Iar exemplele pot continua...Deci si astea tot masini penibile!Nu????
LE: Mai nou, A Classe si B Classe au probleme cu rugina!Last edited by darksid3; 11 August 2008, 15:47.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Rad doar de atitudinea ta. Atat.
Se rezolva problema sa stii. Din cate stiu eu, masina ta e sh, din 2005, deci nu mai ai garantie.
Eu am avut aceeasi problema ca si tine, mi-au schimbat de 2 ori distributia si o data pompa de apa.
Cu toate astea , consider ca masina nu e penibila.
Se va rezolva.
PS: profului meu, cu bmw x3, i s-a stricat cutia de viteze pe autostrada. Deci masina e penibila?
Comment
-
In primul rand masina mea este din martie 2008,iar in al doilea rand este pentru a nu stiu cata oara cand tot zic ca imi schimba ceva si nu se rezolva.
Referitor la faza cu BMW-ul se intampla poate la una dintr-un milion si se rezolva nu ti se intampla de 10 ori intr-un an.
Orice ai zice tu sau altcineva eu am o parere si nu mi-o poate schimba nimeni.
Comment
-
Pt ca meseriasii lasa de dorit...Sunt ingalati.
S-a mai discutat pt tema asta: trebuie schimbat pinionul, simeringul + kitul de distributie. Pinionul inainte de montare, trebuie pregatit, lucru pe care doar putini o fac, de aici si scurgerile de ulei.
Daca tot ai parere asa proasta, nu o dai? Oferta ramane valabila.
PS: vb serios. Astept PM.
Multumesc.
Comment
Comment