Verdict Dacia Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Terminati cu gluma ca va "ard"...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Am votat mediocra.De ce?
      -fiabila nu am votat pentru ca o am numai de 3 luni.Dacia mea veche de 25 de ani pot spune ca a fost o masina fiabila si inca mai este pentru ca o mai scot si pe ea la plimbare din cand in cand.
      -penibila nu am votat pentru ca nu seamana cu nici o epava adusa de la nemti,ruginita,cu 200 000 de km,cu un tunning 'kitchos"(bare crapate legate cu sarma,stopuri vopsite,abtipilduri stil racing si multer altele).
      Este o masina corecta..Atati bani dai atatia face!

Comment

• Salutare!Am masina din iulie 2006.Exceptand faptul ca dupa un accident,masina iesita din service nu mai are nici o legatura cu una neatinsa,singura nemultumire o am fata de rugina care a inceput sa apara(la aripa spate dreapta),in rest, ok.Este ce mai buna masina la pretul asta si incerc sa conving pe toata lumea se asta.

Comment

• Ai dreptate Dodo...Mediocra am votat si eu.
          niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

• @dodo: scuza-mi lipsa de logica, dar cum poti vota mediocra o masina pe care n-o stii decat de 3 luni (in care nu cred ca ai avut probleme) si de care singur zici 2 randuri mai jos ca e o masina corecta?
            da-mi voie sa ma indoiesc de fiabilitatea unei dacii 1300 de 25 de ani, pt ca am si eu una...Sa nu-mi zici ca ai facut 40000km fara sa "surubaresti" ceva la ea macar o data. Cu loganul am mers 40000 fara absolut nici un "reglaj". Eu asta numesc fiabilitate.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Pai cum trebuia sa votez?Fiabila sau penibila?Daca in poll exista si acest cuvant "corecta" atunci asta votam!

Comment

• Stiti ce nu inteleg eu niciodata citind acest thread?
                cei care o voteaza mediocra cred ca se plictisesc neridicand capota.
                se pare ca daca-i dai romanului o masina care dupa 3 luni nu-i da bataie de cap, se sufoca de indignare, mai ales daca e si autohtona.
                cred ca sunt o specie inrudita cu minitehnicus, sa aiba ce surubari toata viata!
                Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
                Andreea Trifu

Comment

• Si eu cred ca se plictisesc.Saracii!!!

Comment

• Parerea mea e ca multi nu stiu sa aprecieze un Logan si sunt snobi in privinta marcii autohtone , am auzit o gramada de lume vorbind in necunostiinta de cauza "apai tot dacie este" sau " daca mergi mai tare cu ea se rastoarna" .
                    Daca scria pe ea orice altceva nu mai era privita rau si criticata de f multa lume. Am masina de 7 luni (doar 5400 km) , in a doua luna am mers cu ea in service pt. clasica schimbare de distributie, pinion si simering dar pt. asta nu ma plang, masina merge impecabil , consum decent , calitate buna .....Bineinteles ca tot timpul este loc de mai bine dar eu sunt f multumit deocamdata din toate punctele de vedere, costuri intretinere , pret initial, taxe ...... Logan Rulez !!!
                    sigpic

Comment

• Fiecare are o parere despre propria masina, eu am impresia ca nici masinile nu-s la toate fel de reusite. Daca unii nu au avut probleme la 40-50000 km,altii au deja de la 2-3000. Poate sa fie si de la conditiile de drum, sau felul in care sunt conduse, dar sunt multi pe forum care se plang de diverse probleme si au totusi putini km: scurgeri de ulei, rugina, etc. Eu daca am votat mediocra, nu inseamna ca nu sunt multumit de ea, dar intodeauna este loc de mai bine...
                      niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

• hai ca aia cu stilul de condus n-ai nimerit-o taman "blanarii" virtualmansori, si mareom n-au avut probleme cu masina din cauza stilului de conducere. Si daca noi nu le dam "temelia" la motoarele alea, raliu pe macadam, raliu pe circuit, intoarceri cu frana de mana, sarit linii de tramvai...
                        apropo, poate vreunul dintre voi sa-mi spuna cata abandonuri tehnice au fost in cupa logan in sezonul 2007 in cnr? si mai ziceti ca nu-i fiabila masina...
                        dodo, pana la proba contrarie, masina ta nu-i fiabila? sa inteleg c-ai avut probleme? chiar nu pricep, zau, daca masina n-are nimic, cum sa zici ca-i penibila? trebuia musai sa votezi ceva, daca optiunea ta nu era intre variante?

Comment

• Eu ma gandesc daca cei care voteaza masina penibila sau mediocra o fac in spiritul fiabilitatii!Se ia asta in considerare sau ne gandim la faptul ca scrie "Dacia" pe masina si nu Renault...Ca experienta mea psihologica tinde sa-mi dea dreptate!Deci domnilor, votati pe subiect, nu subiectiv...N-o avea masina piele, ESP, magazie de cd-uri si o stea cu 3 colturi pe capota...Dar sunt masini cu probleme reale grave cu mult mai scumpe...Alea cum or fi?Cazane?La cate Logan-uri se vand in afara, nu pare deloc o masina proasta!Doar oamenii dau un atribut unui obiect....Si nu obiectul insusi!
                          Eu n-am nimic cu nimeni, pt ca fiecare voteaza cum crede de cuviinta...Insa eu zic ca expectantele sunt cam mari de la Logan si mereu ne uitam in curtea nemtilor...Da...Tocmai aia care apreciaza mai bine Logan-ul decat romanii
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Bine spus Dark.
                            Eu am votat mediocra. De ce?
                            Pt ca intr-un an si jumatate, 27000 km, am avut 3 interventii:
                            - una la 9000 km - schimbare simering distributie
                            - alta la 19000 km - schimbare simering, pinion, kit distributie
                            - alta la 20000 km - schimbare simering, pinion, kit distributie, pompa apa, cablu ambreiaj.
                            Una peste alta, masina merge f bine acum, si sunt multumit.

Comment

• Parerea mea este ca dacia logan le are cate putin din toate(fiabila, mediocra ,penibila) dar cel mai mult conteaza ca te poti deplasa si iti poti face treburile utile ,e accesibila aproape oricui .O problema ar fi la piese sunt c-am scumpe si ar trebui macar sa mai faca si cateva reduceri ..

Comment

• Salutare.. Eu sunt de parere ca este o masina ok. A mea are 72 mii si ceva si inafara de o bieleta de directie+ schimbat diferential cutie, care au fost acoperite de garantie pe la vreo 20 si ceva de mii, pe la 30 si ceva a cazut inca o bieleta dir....( tot aia care au schimbat o ei), nu are nimica. Este in regula, au mai fost shimbate placute, kit distributie dar astea sunt consumabile ...Au voie sa cada... este in regula masina eu am dat pe ea in 2005........5900E, cred ca si a facut banii,,,,si inca sii face. Numai bine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google