Verdict Dacia Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da loganul este o masina tare proasta,dupa 89000 de km dat in gura la motor nu mers prea tare doar cu a treia la 130 -140 si nu prea turata mai mult de 7000,pot sa zic ca este foarte proasta pentru cei care vind piese pt ca eu am schimbat doar placute de frina,ulei, filtre si doi capeti de bara unul pe stinga si unul pe dreapta din cauza suspensiei sport si a mersului pe curbe incet,da este foarte proasta masina,aaa am mai schimbat si 4 rinduri de cauciucuri astai tot
    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• Buna!

55000 Km impliniti ieri, masina din iunie 2005, probleme 0. Doar placutele de frana le-am schimbat la 25000 si 54000 + intretinerea conform cartii tehnice. Nici in occiden, pe autostrada nu a trebuit sa ma rusinez cu ia. Izolatia fonica am rezolvat-o. E o masina foarte buna in clasa ei.

Comment

• @ csebalyn odo, pana la proba contrarie, masina ta nu-i fiabila? Sa inteleg c-ai avut probleme? Chiar nu pricep, zau, daca masina n-are nimic, cum sa zici ca-i penibila? Trebuia musai sa votezi ceva, daca optiunea ta nu era intre variante?

Am votat MEDIOCRA,nu PENIBILA!!!Nu am votat fiabila pentru ca o masina isi demonstreaza fiabilitatea odata cu trecerea anilor...Nu...Gata,am masina de 3 luni si e fiabila pentru ca nu am pus decat benzina si lichid de parbriz!

Comment

• Cred ca esti nu ghinionist , eu am tot pe gpl am 50000km si nu am avut probleme... Mari. Nu conteaza stilul de condus, eu am mers cu ea si merg in continuare pe unde se poate blana cat duce. Autostrada spre mare, autostrada spre turcia vede numai cat poate masina 165 la 4500-4700ture si tot nu s-a stricat.

mai e treaba si de noroc
          sigpic

Comment

• Am votat fiabila cu un milimetru inaintea mediocrei.
            Masina este de 3 ani si ceva si nu are nimic doar uleiul schimbat,deci eu am nimerit-o fiabila.
            sigpic
            !

Comment

• Penibila la 10255 .La 6500 skimbat garnitura la cutia termostat,scartaie din toate colturile,vitezometru face figuri la rece,rugina la chedere.Nu mai zic de aspect sau calitatea asamblarii.Jale!!!Am luat-o in mana.,
              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Si tia iesit ceva?
                toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• Originally posted by margelatu View Post
                  Penibila la 10255 .La 6500 skimbat garnitura la cutia termostat,scartaie din toate colturile,vitezometru face figuri la rece,rugina la chedere.Nu mai zic de aspect sau calitatea asamblarii.Jale!!!Am luat-o in mana.,
                  Daca o vinzi, da-mi PM.

Comment

• Momentan nu pot sa-mi dau cu parerea doar 10500km in 6luni de condus rodaj nu a prea papat i-am dat 3mi si in primii 1000km rampare facuta la 10300 . Schimbat mp3 in garantie in rest totul ok.

Comment

• Ii invit pe toti nemultumitiii la un drive test cu un Bmw x3 cu care nu ai curaj sa iei fata unui Trabant . Sa va vad atunci ce multumiti o sa fiti de Logan .

Sunteti interesati ?
                      B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Interesant poll-ul pe un club dedicat
                        Fiabila...Voted...Din multe puncte de vedere...Enumerate mai sus(printre reply-uri).

Comment

• Salutare loganistilor,de cand citesc aici vad ca sunt cativa care nu sunt multumiti ,daca as sti ca nu o sa patesc nimic ma refer sa-mi iau un bann de la administrator le-as zice ceva frumos celor care critica fara sa stie de ce si din ce cauza au probleme cu masinile lor,deci in concluzie ma abtin,revenind la logan fiabila sau penibila?Dati-mi voie sa va spun ca sunt mai mult decat multumit de ea,am lucrat in taximetrie ceva timp si am nimerit pe un logan 1.4 cu GPL din fabrica,toate bune si frumoase,eram doi soferi p ea deci masina nu statea deloc.Am facut cu masina 50000 Km si in afara de gaz si un schimb de placute de frana pe la 35000Km nu am schimbat si nu am avut probleme cu NIMIC ,se comporta foarte bine mai ales la drum lung dar si in oras puteam face scartzuri prin parcari.Eu inca nu am un golanel sper sa fie unu pana la sfersitul anului dar daca nu se poate sper la anu mai vedem,cam atat am avut de spus despre golanel si cei care fac din logan o masina ,,penibila,, dute frate si pe la biserica poate ai tu altfel de probleme. Nu vreau sa jignesc p nimeni dar cred ca m-am facut inteles chiar daca sunt mai nou p forum si nu postez mereu dar citesc tot ce pot aici.

Comment

• Originally posted by Ghost Driver View Post
                            Nu am data-o la 10.000 ca atunci nu avea decat o eroare la GPL.
                            Stiu ca nu ai vrut sa ma jignesti darksid3 dar eu nu caut nod in papura.....Mai are si alte chesti minore care nu le-am netionat dar asta ii adevaru,ce ii stricat ii stricat si cat de repede si in ce conditii sa stricat.As prefera sa dau 19.600(dublu deci) pe o Dacia Logan Xyz si sa fie mai rezistenta si mai fiabila cu aceasi stabilitate :p pt ca chiar imi plac.Tocmai de aia o fac o vand si caut cev mai fiabil cum ar fi noul Mercedes-Benz Clasa C.....Chiar ii super fain.
                            Tu cam incerci sa ne periezi prietenul nostru si de fapt tu vrei sa spui ca Logan este o masina slaba ca nu-ti place tie . Si probabil nici macar nu ai Logan si vorbesti din auzite ca toti orbetii Masina asta este o masina relativ fiabila nimeni nu s-a plans de probleme in medie pana la 50-60 mii km cu masina . Am condus pana acum cel putin 10 Logan-uri . 1.4 1.5 dci 65 70 si 85*asta doar la Drive Test* 1.6 are tata si 1.6 GPL am eu si am condus si 16v. Am mers cu Logan 1.6 Ambition in anul 2005 pana-n Franta 3306km dus 3900 intors am mers pana-n BRETAGNE - regiune de nord a Frantei (avea masina 43000 km la plecare . Am ajuns cu ea la 50 si ceva de mii de km fara problemele de care spui tu . PE drum am primit o piatra dintre rotile unui jaf de Ducato vechi direct in capota . Nici acum nu exista rugina in locul ala . Masina are 79 de mii si ceva si nu a avut nevoie de service decat la revizii(adica normal) Nu prea inteleg ce nu te-a multumit . Poate esti genul de persoana pentru care s-a scos consumul instantaneu din CB pentru ca vedeai la persoana care-ti prezenta si tie Loganul 25l/ 100 km si ziceai : AM VAZUT EU CA LOGANUL CONSUMA SUPER MULT . NU va luati ceva de genu`
                            si apoi apari pe Forum sa spui parerea ta subiectiva si dupa parerea mea imaginata
                            1.6 MPi Icy White

Comment

• Originally posted by margelatu View Post
                              Penibila la 10255 .La 6500 skimbat garnitura la cutia termostat,scartaie din toate colturile,vitezometru face figuri la rece,rugina la chedere.Nu mai zic de aspect sau calitatea asamblarii.Jale!!!Am luat-o in mana.,
                              fara suparare (si daca va suparati asta e......) pentru cei care au votat ca penibila.Stiti ceva? Va vindeti '' jaful asta de logan '' al vostru k al meu la 47600nu are nici pe dracu si dupa aceea cereti la banca o refinantare de credit si va cumparati un MERCEDES,BMW,AUDI si veti fericiti pana la adanci batraneti cu ele.Scutiti-ne de textele si de impresiile voastre( ca scartaie sau ca troncane) ca toti ati plecat de la batrana noastra dacie. Pe care toti am iubit-o cand am luat permisul de conducere ptr prima data si nu mai troncanea si nu scartaia si era cea mai frumoasa masina. Vinde-o frate iti iei altceva si nu o iei doar in mana;cine stie unde o mai iei.

PENTRU ADEVARATII LOGANISTI MULTA SANATATE SI SPER SA NU FI DERANJAT PE CINEVA CU TEXTUL MEU DAR CITIND THEADUL MI-AM FACUT O CARUTA DE DRACUSORI SI NU AM MAI SUPORTA.BAFTA SI MUUUUULTI KM.

Comment

• Pana acum (15 luni,31000 km),excelenta. In afara de faptul ca scaunul scartaie (da am 113kg),nici o problema.Socrul meu are 1.4, am mers destul cu ea, este de asemenea excelenta.Stiu masini care au sarit demult de suta de mii de km ,fara a avea nici o problema.Ori dupa mine 100-120 de mii de km fara probleme reprezinta o masina fiabila.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google