Verdict Dacia Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cred ca se spune ca strugurii la care nu ajungi sunt acrii ?! Parca asa era proverbul . Persoanele care s-au aratat nemultumite in acest post dupa parerea mea la a 2 citire a Topicului imi lasa vaga impresie ca sunt niste defecte scoase din JOBEN .Scartaie din toate colturile. Este ultimul defect de care s-a plans vreodata lumea la Logan . Macar aici au nimerit-o . Vitezometru face figuri la rece Nici la Dacia 1310 Break din 88 pe care-l avea tata (prima masina pe care am condus-o zi de zi de cand mi-am luat permisu nu avea aceste probleme) ca sa nu mai zic de : "rugina la chedere" - CRED CA TU AI AVUT ALTA MASINA PRIETENE probabil ai cumparat-o din Vitan si scria pe ea cu un sticker LOGAN 16v (ca asa se marcheaza acum masinile de smekeri) sau TeDeI .
    1.6 MPi Icy White

Comment

• Tu cui ii rapunzi ca nu inteleg?
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Originally posted by margelatu View Post
        Penibila la 10255 .La 6500 skimbat garnitura la cutia termostat,scartaie din toate colturile,vitezometru face figuri la rece,rugina la chedere.Nu mai zic de aspect sau calitatea asamblarii.Jale!!!Am luat-o in mana.,
        Uite cui raspunde

Comment

• Am zis sa nu mai quote-z mereu ci doar sa citez cateva fragmente. Nici taximetristii nu prea se plang sincer . am auzit pe unu in Pitesti ca-si luase Aveo berlina si a zis ca avea 20ooo km si deja avea probleme iar pe taxiu` isi bagase Golan Ph1 1.5 dci 70cai - si era asa de mandru de el . A zis ca mai bine facea invers (aveo il cam omora la consum totusi pe oras -el a spus-o)
          Last edited by ingerulol; 2 October 2008, 11:52.
          1.6 MPi Icy White

Comment

• [QUOTE=PH 85 MRS;182997]fara suparare (si daca va suparati asta e......) pentru cei care au votat ca penibila.Stiti ceva? Va vindeti '' jaful asta de logan '' al vostru k al meu la 47600nu are nici pe dracu si dupa aceea cereti la banca o refinantare de credit si va cumparati un MERCEDES,BMW,AUDI QUOTE]

Nu din astea fratele meu ca astea E scumpe , din alea care cu greu ajung la 3000 iepurasi , gen Astra .
            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Originally posted by ingerulol View Post
              Nici taximetristii nu prea se plang sincer . Am auzit pe unu in Pitesti ca-si luase Aveo berlina si a zis ca avea 20ooo km si deja avea probleme iar pe taxiu` isi bagase Golan Ph1 1.5 dci 70cai - si era asa de mandru de el . A zis ca mai bine facea invers (aveo il cam omora la consum totusi pe oras -el a spus-o)
              Jane iar te legi de Aveo ? De ce nu intelegi ca 90% din taximetristi nu stiu sa mearga cu el ( si cu masinile in 16v in general) .... Iar consumul e undeva la ~9 in oras ( 10 cu ac'ul vara ) si ~7 pe exterior ... Nu omoara pe nimeni consumul ....

Daca merg subturat cu ea imi sare consumul la 12 -14 ....

Concluziile le tragi singur ....! Bafta !

Comment

• Si 8 la 120 km/h nu?
                Imi place teoria despre subturat, cu valorile astea duse la extrem.....
                Stii ca esti off topic nu? si eu

Comment

• Dar cat crezi ca ia la 120? ... Mai mult de 8 nu ia ... ( nu am peste 3.500 rpm in a 5'a la 120 ).

Te invit in Craiova si'ti arat cum scad km disponibili afisati pe cb ... ( si mers la 4000 - 5000 rpm.. Si un mers la 2000 rpm ). Vrei sa facem si'un pariu ?

Si ca sa incheiem offtopicul ... Aveo 1.4 16v consuma cu 1 litru peste Logan 1.4 MPI 8v ....

Comment

• Offtopic: Ai dreptate omule , Aveo are un consum cu max 1 litru mai mare decat Logan 1.4 dar era vorba ca taximetristu` despre care vorbeam eu isi luase Dieselache si cu ala facea comparatia . De fapt nu se plangea ca e consumu mare ci de faptu` ca avea 20ooo km si cam avea probleme , ceva pe la directie din cate am inteles. Oricum nu e cazul sa generalizam ca restu`
                    1.6 MPi Icy White

Comment

• O veste off topic pt carcotasi : fortat de NHTSA ( nu stiu daca am scris corect ) , Mercedes va chema peste 100000 de barcute ML fabricate inainte de 2003 pt verificari la directie . Pt cine nu stie , suntem in 2008 . Deci se intampla si la case mai mari .
                      B -X X - DDF x 2

Comment

• Stai relax, jaguarul, toyota (da, chiar si super mega firma de rahata totoia) a chemat zeci de mii de masini pt remediere probleme la directie si sistemul de franare. Eu zic ca e grav...
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• In aceeasi ordine de idei Ford a avut un scandal mare in anii 70(in SUA) ca nu a chemat masinile pentru remedieri la rezervor pentru ca au facut un studiu din care reiesea ca-i mai ieftin sa plateasca despagubiri celor care le-a luat foc masina decat sa plateasca reparatii la toate masinile.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Veti vedea ca in mintea sateanului de oras mioritic, a ramas aceeasi concluzie: Dacia e de rahat.
                            Nu conteaza exemplele date de voi. Alea IE bune, astea romanesti IE de rahat.
                            Si ne mai intrebam de ce ne merge tara prost? Pai daca e plina de prosti, ar fi paradoxal sa mearga bine.

Comment

• Ai spus un adevar dur Cezar dar reprezinta o mare realitate .Cu astia defilam . Daca altii nu avem , ce sa facem , sa-i exterminam ? Mai este nevoie si de astia intr-o tara . Suntem atat de..( nu vreau sa repet ce ai zis tu ).....incat tot rahatul altora este mult mai bun decat al nostru . Daca 'smecherii ' astia cu ' scule ' de masini s-ar uita prin alte curti sau ar citi alte forumuri ar vedea ca peste tot sunt probleme . Dar romanul cand isi pune un dinte de aur turcesc in gura umbla apoi pe strada numai cu gura cascata sa se laude . Daca ar fi aur romanesc ar tine mana la gura . Sa nu uitam ca multi dintre noi mai au si alte masini sau au condus alte masini in afara de Logan , nu sunt chiar veniti cu pluta . Dar daca unuia ii apare un punct de rugina toate Loganurile ruginesc . Eu am avut Loganul de 3 ( TREI ) ori busit in fata dreapta ( o data nevasta-mea , de 2 ori gasit busit ) si nu am punct de rugina pe el . Pe verificate . Prima data am umblat cu el 2 luni pana l-am reparat si nu a aparut punct de rugina . Ieri m-a intrebat cineva daca e nou si el are 2 ani .
                              B -X X - DDF x 2

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                                IE de rahat.
                                Off-topic: IE chiar este de rahat. Recomand alt browser.
                                Scuze Cezar.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google