Cred ca se spune ca strugurii la care nu ajungi sunt acrii ?! Parca asa era proverbul . Persoanele care s-au aratat nemultumite in acest post dupa parerea mea la a 2 citire a Topicului imi lasa vaga impresie ca sunt niste defecte scoase din JOBEN .Scartaie din toate colturile. Este ultimul defect de care s-a plans vreodata lumea la Logan . Macar aici au nimerit-o . Vitezometru face figuri la rece Nici la Dacia 1310 Break din 88 pe care-l avea tata (prima masina pe care am condus-o zi de zi de cand mi-am luat permisu nu avea aceste probleme) ca sa nu mai zic de : "rugina la chedere" - CRED CA TU AI AVUT ALTA MASINA PRIETENE probabil ai cumparat-o din Vitan si scria pe ea cu un sticker LOGAN 16v (ca asa se marcheaza acum masinile de smekeri) sau TeDeI .
Verdict Dacia Logan
Collapse
X
-
-
Am zis sa nu mai quote-z mereu ci doar sa citez cateva fragmente. Nici taximetristii nu prea se plang sincer . am auzit pe unu in Pitesti ca-si luase Aveo berlina si a zis ca avea 20ooo km si deja avea probleme iar pe taxiu` isi bagase Golan Ph1 1.5 dci 70cai - si era asa de mandru de el . A zis ca mai bine facea invers (aveo il cam omora la consum totusi pe oras -el a spus-o)Last edited by ingerulol; 2 October 2008, 11:52.1.6 MPi Icy White
Comment
-
[QUOTE=PH 85 MRS;182997]fara suparare (si daca va suparati asta e......) pentru cei care au votat ca penibila.Stiti ceva? Va vindeti '' jaful asta de logan '' al vostru k al meu la 47600nu are nici pe dracu si dupa aceea cereti la banca o refinantare de credit si va cumparati un MERCEDES,BMW,AUDI QUOTE]
Nu din astea fratele meu ca astea E scumpe , din alea care cu greu ajung la 3000 iepurasi , gen Astra .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Originally posted by ingerulol View PostNici taximetristii nu prea se plang sincer . Am auzit pe unu in Pitesti ca-si luase Aveo berlina si a zis ca avea 20ooo km si deja avea probleme iar pe taxiu` isi bagase Golan Ph1 1.5 dci 70cai - si era asa de mandru de el . A zis ca mai bine facea invers (aveo il cam omora la consum totusi pe oras -el a spus-o)
Daca merg subturat cu ea imi sare consumul la 12 -14 ....
Concluziile le tragi singur ....! Bafta !
Comment
-
Dar cat crezi ca ia la 120? ... Mai mult de 8 nu ia ... ( nu am peste 3.500 rpm in a 5'a la 120 ).
Te invit in Craiova si'ti arat cum scad km disponibili afisati pe cb ... ( si mers la 4000 - 5000 rpm.. Si un mers la 2000 rpm ). Vrei sa facem si'un pariu ?
Si ca sa incheiem offtopicul ... Aveo 1.4 16v consuma cu 1 litru peste Logan 1.4 MPI 8v ....
Comment
-
Offtopic: Ai dreptate omule , Aveo are un consum cu max 1 litru mai mare decat Logan 1.4 dar era vorba ca taximetristu` despre care vorbeam eu isi luase Dieselache si cu ala facea comparatia . De fapt nu se plangea ca e consumu mare ci de faptu` ca avea 20ooo km si cam avea probleme , ceva pe la directie din cate am inteles. Oricum nu e cazul sa generalizam ca restu`1.6 MPi Icy White
Comment
-
O veste off topic pt carcotasi : fortat de NHTSA ( nu stiu daca am scris corect ) , Mercedes va chema peste 100000 de barcute ML fabricate inainte de 2003 pt verificari la directie . Pt cine nu stie , suntem in 2008 . Deci se intampla si la case mai mari .B -X X - DDF x 2
Comment
-
Stai relax, jaguarul, toyota (da, chiar si super mega firma de rahata totoia) a chemat zeci de mii de masini pt remediere probleme la directie si sistemul de franare. Eu zic ca e grav...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
In aceeasi ordine de idei Ford a avut un scandal mare in anii 70(in SUA) ca nu a chemat masinile pentru remedieri la rezervor pentru ca au facut un studiu din care reiesea ca-i mai ieftin sa plateasca despagubiri celor care le-a luat foc masina decat sa plateasca reparatii la toate masinile.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Veti vedea ca in mintea sateanului de oras mioritic, a ramas aceeasi concluzie: Dacia e de rahat.
Nu conteaza exemplele date de voi. Alea IE bune, astea romanesti IE de rahat.
Si ne mai intrebam de ce ne merge tara prost? Pai daca e plina de prosti, ar fi paradoxal sa mearga bine.
Comment
-
Ai spus un adevar dur Cezar dar reprezinta o mare realitate .Cu astia defilam . Daca altii nu avem , ce sa facem , sa-i exterminam ? Mai este nevoie si de astia intr-o tara . Suntem atat de..( nu vreau sa repet ce ai zis tu ).....incat tot rahatul altora este mult mai bun decat al nostru . Daca 'smecherii ' astia cu ' scule ' de masini s-ar uita prin alte curti sau ar citi alte forumuri ar vedea ca peste tot sunt probleme . Dar romanul cand isi pune un dinte de aur turcesc in gura umbla apoi pe strada numai cu gura cascata sa se laude . Daca ar fi aur romanesc ar tine mana la gura . Sa nu uitam ca multi dintre noi mai au si alte masini sau au condus alte masini in afara de Logan , nu sunt chiar veniti cu pluta . Dar daca unuia ii apare un punct de rugina toate Loganurile ruginesc . Eu am avut Loganul de 3 ( TREI ) ori busit in fata dreapta ( o data nevasta-mea , de 2 ori gasit busit ) si nu am punct de rugina pe el . Pe verificate . Prima data am umblat cu el 2 luni pana l-am reparat si nu a aparut punct de rugina . Ieri m-a intrebat cineva daca e nou si el are 2 ani .B -X X - DDF x 2
Comment
Comment