Verdict Dacia Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salutare fratilor.Toate ca toate dar discutia asta poate dura pana la nesfarsit.Intotdeauna vor fi nemultumiti gen specimenele de mai sus care vor demigra loganul nu pentru cum arata el sau ptr cum merge ci pentru simplu fapt ca loganul este o DACIA.Daca aparea loganul sub alta marca atunci mergeau foarte mandri in masinile lor. Dar atunci nu mai auzeau cum scartaie si troncane ca doar, de' conduc o masina de clasa nu un amarat de logan ca ale noastre.
    numai bafta si respect

Comment

• Strugurii la care nu ajung sunt acrii . Nu-si permit probabil asa masina si isi cumpara una mana-doua si apoi vin cu expresia moldoveneasca ce e al meu e cel mai bun . Nu sunt de acord. Exista masini Sh super tari la bani relativ putini , si calitate probabil mai mare , dar este noua prieteni , primul pic de benzina motorina tu il bagi nu altul . E ca si cum ....Bla bla ... Personal mi se pare ca-si face treaba de masina . Am inteles ... N-are camera pentru marsarier , laptop integrat , ESP , ASR , DSC si alte sisteme pe care nici masini considerate extraordinare nu le au nici macar ca optiuni . Cum spuneau cei de la TOP GEAR: NU ARE GEAMURI ELECTRICE , servo , INCHIdERE , ESP , AC , Computer BORD , NU ARE NIMIC (se refereau la varianta baza care in afara are ABS + 2 airbag) dar este o masina pentru mers - facut treaba - exact cum Nokia 1100 isi face treaba de telefon fara a avea camera de jdemii de megapixeli si alte cele ;) despre asta este vorba . Noi o avem si o denigram ca este Dacie , strainii si-o doresc si n-o pot avea.
      1.6 MPi Icy White

Comment

• Eu si acum plang dupa Nokia 1100 care i l-am pasat lui taica-meu.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Un pic offtopic: Da .. Asa este dar hapsanii si parvenitii tot IpHone isi vor cumpara . Dati un search pe google sa vedeti diferente IPHONE 3g - vs - Stone sa vedeti ce caterinca . Am revenit : Asa si la masini nu spun ca nu era de utilitate sau mai mult de confort o Clima dar , asta e Low cost ,probabil pe viitor se va implementa si ESP despre care aberati aici (mai aveti un pic si plangeti ca nu-l are Logan-ul) dar pana atunci bucurati-va de cel de acum
          1.6 MPi Icy White

Comment

• Usurel, ingeras, ca te arzi mai relax cu limbajul, ca s-ar putea sa fii taxat...Faptul ca unii vor ceva (esp) nu inseamna nici ca abereaza, nici ca plang dupa el.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by gionik View Post
              1.Cea mai non-economica masina pe care am avuto (tinind cont de clasa)
              Nu stiu ce stil ai tu de mers, dar eu in Buc, de cand a venit caldura obtin in mod constant consum mediu de 8-8.2 %.

Scuza-ma dar asta nu cred ! Sau poate mergi doar noaptea.

Comment

• Mama ! Ce m-au mai criticat unii pe ce am zis .La inceput am fost nemultumit dar pe zi ce trece am capatat ceva incredere in tigaia mea .Am mai fost de atunci si io cu altele,am vazut la altii si se putea mult mai rau si la scoruri mult mai mari ca la Dacia.Rectificare verdict:BUNA!
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Sper sa nu i-au bataie uite ce am gasit despre logan !
                  Attached Files
                  Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• A mai fost.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• vreau si eu IKILLDKSLEPIOIR

Nu va intrebati ce este ca nu este .Toata lumea vrea aia si aia (ca BMW are). Are bre da are si "jde mii" de euro. Sa nu mai spunem ca multi habar nu au ce fac sistemele respective. Loganul are tot ce-ti trebuie la o masina. Ceea ce nu are, dar ar trebui sa aiba mai mult celelalte masini:SASU (sistem anti stupid user). Normal ca o rabla aruncata de nemti la gunoi e mai buna decat un logan nou, ca deh aia e 3-4000 de euro si se poate carpi in spatele blocului. Ce daca scoate fum mai ceva ca un tractor si suna ca un supersonic, e VW-u sau BMW (astea e masini bre care se termina in W). Sunt curios cati dintre cei pentru care Loganul e tot vechea dacie s-au uitat la piese sa vada unde sunt facute, comparativ cu marcile "BUNE". Imi pot da seama cati, dupa chestii de genul Top Gear a scris ca nu are aia si aia. Are. A mea cel putin are,ca nu e aia de baza (o parte Bosch, o parte Continental, mai ceva franco-spaniole, un pic turcesti si restul romanesti ca la toate restul masinilor alea bune). Cati cunosc pana acum cu logan nu au avut probleme (mai putin taximetristii la care si tanc sa le dai ca tot il fac praf). In schimb cu aleeeeaaa bune, de la gunoi de la nemti, acolo nu e prea roz situatia. Au fost care au bagat mii de euro in primele luni (multi insa nu recunosc) ca sa mearga si multa spaga la ITP.
                      Mult noroc celor care le place loganul ca masina in sine.

P.S. Stiati ca F-16 e mai tare ca F-15. Mi-a zis mie badea Ion ca asa i-a zis Viorica (joiana)

Comment

• Masina este neasteptat de fiabila. Eu o am de aproape 4 ani si n-am fost in service decat pentru revizii! La inceput am fost si eu sceptic, dar... Mi-am schimbat parerea despre Dacia. Intrebati si mecanicii de la service-uri si o sa va convingeti. Multe alte marci, cu pretentii si chiar alte modele mai rasarite de la Renault au probleme, dar DACIA LOGAN este... FIABILA!

Comment

• La pretul acesta si la ce-ti ofera masina, inca nu a aparut pe piata mondiala o alternativa mai buna(de 4 ani se chinuie si altii sa scoata un concurent acestei masini). Ca chestiune mai mult sau mai putin interesanta, Renault s-a scos din foame cu Logan. Votul meu: fiabila.

Comment

• Este fiabila...Un coleg a lucrat la skoda la service...Ma inchinam de ce imi povestea de acolo...
                            Suntem noi scartari si ne e greu sa recunoastem ca e ok...Suntem romani....
                            Daca o faceau nemtii...Era a dracu de buna.

Comment

• Sunt de acord cu TWeetY. Daca o faceau nemtii, "smecherii" de la noi si-ar fi pus abtibilde cu logan pe masinile lor.

Comment

• Categoric nu. ( cum sa punem abtibild cu Dacia, e o rusine)
                                PS: am vazut un suv, Ceo parca, iar proprietarul l-a dotat cu embleme BMW, inclusiv o emblema destul de groasa lipita pe volan....( e acel suv chinezesc, cu posterior asemanator cu BMW X5).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google