Verdict Dacia Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Raport pret/calitate f bun.In rest fiabila si ok pt drumurile din Romania.

Mai sunt multe de pus la punct dpdv al esteticii si poate design dar in rest e ok.

Eu am masina de 4 ani si nu am avut probleme la ea,in afara de problema cu rugina care mi-au rezolvat-o tot Dacia.
    In rest toate bune si frumoase!

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
      Categoric nu. ( cum sa punem abtibild cu Dacia, e o rusine)
      PS: am vazut un suv, Ceo parca, iar proprietarul l-a dotat cu embleme BMW, inclusiv o emblema destul de groasa lipita pe volan....( e acel suv chinezesc, cu posterior asemanator cu BMW X5).
      CItez offtopic ' e ca si cum ai fuma drogurile cu filtru '
      1.6 MPi Icy White

Comment

• Masina Fiabila.Eu am aproape 100.000km si am o singura problema cauzata de un "meserias particular"cand am schimbat cureaua de distributie si anume fulia care antreneaza cureaua ptr alternator si compresor face un zgomot mare la relanti,cand au scos-o au fortat si au descentrat-o si face zgomot.In rest numai consumabile,a si un contact de frana la frana de serviciu pe care l-am schimbat.Fratilor la banii pe care ii dai pe masina noua,nu gasesti altceva mai bun raport intre pret-spatiu(confort)cu alte marci in clasa ei.Nota 10 din partea mea

Comment

• Asa se pune problema.
          Si anume raportul calitate -pret.

Comment

• o masina super. nu am probleme cu ea
            ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

• Dupa 56000 km in 3 ani si 9 luni, in care nu am avut probleme cu acesta masina pot spune ca sunt multumit si ca masina aceasta este fiabila din puctul meu de vedere.De aceea mi-am cumparat tot logan, unul din motive ar fi ca am fost multumit.
              Multa lume, putini oameni...

Comment

• sant la a doua dacie logan primu 39000 schimbat ulei filtre si placute frana a mers super vandut ca nu avea ac acum laureat 1.6 16v 2700 km si merge super la munca merg cu un pasat si de service la posche sant varza si scumpi si nici meseriasi la dacia daca te pui bine cu un mecanic si mergi numai la el e cel mai bine bafta tuturor

Comment

• Saptamana asta am lucrat la 3 loganuri:

1 - 1.5DCI 70cp - 170.000 km SCOALA (schimb ulei+filtru ulei si aer, distributie+curea de accesorii, placute frana, discuri frana).
                  2 - 1.5DCI 65cp - 190.000 km TAXI (schimb ulei+filtre ulei, aer, motorina, o bieleta directie si un injector l-am curata).
                  3 - 1.4MPI 75cp - 120.000 km Persoana fizica (kit distributie+curea de accesori, placute frana, pompa de apa, ulei+filtre ulei si aer, buji)

Iar un prieten de la ITP a avut la inspectia tehnica un logan 1.5 dci la 280.000 km si o trecut cu brio din prima.
                  Last edited by Tudor_cj; 20 December 2008, 01:14.
                  2004 Dacia Logan 1.4MPi
                  2006 Dacia Logan 1.5dCi
                  2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• nu vreau sa supar pe nimeni dar dak sunt reale ceea ce e scris mai sus insemna ca loganul e 1 dintre primele 10 masini din lume la capitolul fiabilitate !!!
                    logan 1,5'DCI /85cp.

Comment

• Normal ca is reala. Am un prieten ce ii bisnitar, o cumparat acum un an jumate un logan 1.4 Ambiance 2004 TAXI cu 250.000km (2000 de euro) Eu cu Loganul meu 1.4MPI Laureate 2004 am 50.000km si am schimbat doar bateria si consumabilele, foarte multumit, iar urmatoarea masina va fii tot din gama Dacia.
                      Last edited by Tudor_cj; 20 December 2008, 03:54.
                      2004 Dacia Logan 1.4MPi
                      2006 Dacia Logan 1.5dCi
                      2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• I o masina foarte buna la condittiile de viata din romania si al craterelor din sosea ca i mai inalta fata de alte masini din clasa ei.

Comment

• Inalta si rezistenta in acelasi timp.
                          Nu o data am dat in niste crateere cu ea de am crezut ca mi s-a facut varza masina,dar nu avea nimic.Alti prietni pierdeau capace de Passat,Audi si isi indoiau gentile pe un drum din judetul Arad,a mea a rezistat.De necrezut dar asa e!

Comment

• Fiabila si cu un confort relativ bun . E piesa dupa parerea mea . Sper sa faca masini si mai bune si mai puternice si mai frumoase
                            1.6 MPi Icy White

Comment

• Osa fa stai linistit.Dacia va creste de la an la an.

Comment

• Daca continua cum au inceput cu face lift-ul (au mai scos din optiuni, in loc sa mai adauge altele noi) sigur o sa "creasca" de la an la an
                                Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google